De la societatea care a executat silit Callatis Therm Compania Naţională de Aeroporturi cumpără combustibil la Eforie Sud (document)

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a cumpărat, în urma unei achiziţii la o bursă de mărfuri, în conformitate cu planul anual de achiziţii publice, 8.000 de litri de combustibil lichid de tip „M“. Locul principal de livrare este Hotel Club Aeroport din Eforie Sud, situat pe strada Progresului nr. 2, iar valoarea finală a contractului este de 22.720 de lei. Potrivit anunţului de atribuire, din cele două oferte admisibile primite, compania a ales-o pe cea a societăţii Almatar Trans SRL din Buzău, care are ca obiect de activitate „Fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului“. Potrivit Registrului Comerţului, firma, înfiinţată în 2000, are sediul în comuna Cozieni, judeţul Buzău, şi figurează în prezent cu doi asociaţi persoane fizice: Sava Sorin N. Tarara şi Magdalena Cristina S. Tarara. SC Almatar Trans SRL este firma care a executat silit în anul 2011 Callatis Therm pentru neplată. Societatea numără 31 de salariaţi, iar în anul 2013, a avut o cifră de afaceri de 46.060.182 de lei şi un profit de 1.041.967 de lei.

Experienţă în contractele cu statul


Compania a mai încheiat contracte pentru furnizarea combustibilului lichid şi cu alte obiective de interes major, precum Spitalul Municipal Mangalia, ISU Dobrogea, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea, Ministerul Apărării Naţional - UM 02022, Complexul Flamingo aparţinând Ministerului Justiţiei şi chiar Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA. Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti a cumpărat combustibil pentru unităţile turistice şi de protocol pe care le deţine în staţiunea Neptun.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.