De unde cumpără SC Confort Urban SRL multifuncțional cu echipamente (DOCUMENT)

 
 
 
  • B.T. Best Tools Company  va furniza multifuncțional cu echipamente pentru  SC Confort Urban . 
SC Confort Urban SRL a încheiat un acord cadru pentru furnizare multifuncțional cu echipamente.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Multifunctional cu echipamente“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea multifuncționalului pentru SC Confort Urban SRL este B.T. Best Tools Company.
 
Atribuirea a avut loc în data de 09.11.2021.   
 
Descrierea contractului
 
În baza Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local din Municipiul Constanța aprobat prin H.C.L.M. nr. 63/26.03.2013, cu completările şi modificările ulterioare, respectiv a ”Listei cu investiții (utilaje independente) necesare retehnologizării în anul 2021 cu finanțare din surse externe ”, se dorește achiziția unui multifuncțional cu echipamente care să deservească Șantierul de reparații și construcții din cadrul SC CONFORT URBAN SRL.

Achiziția acestuia este necesară pentru menținerea în condiţii optime de circulaţie a infrastructurii rutiere și reducerea timpului de realizare a lucrărilor de interes public efectuate de Şantierul de Construcţii şi Reparaţii Drumuri, conform programului de întreţinere al Municipiului Constanţa.

Caracteristicile tehnice și funcționale ale produsului Multifuncțional cu echipamente sunt detaliate în Caietul de sarcini aferent documentației de atribuire.

Nr.de zile pana la care se pot sol clarif.inainte de data limita de dep a ofertelor/candidaturilor, VA FI DE: 20 de zile. AC va raspunde la sol. de clarificare/info suplim. in a 11 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor.


AC are oblig de a anula proced de atrib a contr de achiz pub/acord - cadru in următoarele cazuri:

a)daca nu a fost dep nicio of/solicit de particip sau daca nu a fost dep nicio of admisib;
 
b) daca au fost dep of admisib care nu pot fi compar din cauza mod neuniform de abord a sol teh si/ori fin;
 
c) daca incalc ale prev leg afect proced de atrib sau daca este imposib incheierea contr;
 
d) CNSC sau instanta de judec disp modif/elim unor specif teh/cerinte din CS ori din alte doc emise in leg cu proced de atrib a. i. nu mai poate fi atins in mod coresp scopul achiz, iar AC se afla in imposib de a adopta mas de remed, fara ca ac sa afect princip achiz pub;
 
e) daca contr nu poate fi incheiat cu ofert a carui of a fost stab castig din cauza fapt ca ofert in cauza se afla intr-o sit de forta maj sau in imposib fortuita de a exec contr si nu exista o of clasata pe locul 2 admisib.
 
f) AC isi rezerva dreptul de a solicita denuntarea unilaterala a contr in cel mult 30 de zile de la aparitia unor circumstante care nu au putut fi prevazute la data incheierii contractului si care conduc la modificarea clauzelor contractuale in asa masura incat indeplinirea contractului ar fi contrara interesului pub, cu cond notificarii Contractantului cu cel putin 5 zile inainte de momentul denuntarii.
 
În cazul incetarii contr de catre AC, aceasta va plati doar prod furnizate pana la data incetarii acestuia.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 872.375 lei.
 
Despre B.T. Best Tools Company, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2006  și are sediul social în comuna Domnești, județul Ilfov.
  
Administrator al societății este Ştefan Blaer. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 35.046.818 lei, profit net de 1.943.184 lei și un număr de 39 de angajați. Societatea a raportat două puncte de lucru.

Compania B.T. BEST TOOLS COMPANY SRL a încheiat 477 contracte de achiziții publice in valoare totală de 30.300.351,98 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Agentia de Administrare a Retelei Nationale de Informatica pentru Educatie si Cercetare, Comuna Cetateni (Primaria comunei Cetateni), Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA
 
Societate are un număr de 477 de contracte publice și 4 dosare în instanță
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.