De Ziua Constanței, Primăria plătește alți 250.000 lei cu TVA pentru o manifestare sportivă organizată de Clubul Laguna (DOCUMENT)

  • Clubul Sportiv Laguna Constanța organizează mai multe activități sportive cu ocazia Zilelor Constanței
  • Proiectul Sport în Parc este finanțat de către Primăria Constanța și include baschet, mini-fotbal, fotbal-tenis și alte sporturi, pe terenurile care vor fi amenajate pe Bulevardul Tomis și un cros, al cărui start se va da sâmbătă, 21 mai, la ora 17.00, pe faleza Cazino
  • Din această sumă, 250.000 lei cu TVA sunt bani nerambursabili plătiți de Primăria Constanța pentru acest proiect iar beneficiarul, Clubul Sportiv Laguna Constanța are o contribuție proprie de 25.000 lei inclusiv TVA, reprezentând 10% din valoare totală a finanțării și 9.10% din valoarea totală a proiectului
  • Clubul Sportiv Laguna este condus de Andrei Talpeș, care este și director interimar al Clubului Sportiv Municipal înființat prin hotărâre de CLM,
 

 
Clubul Sportiv Laguna Constanța organizează mai multe activități sportive cu ocazia Zilelor Constanței.
 
Proiectul Sport în Parc este finanțat de către Primăria Constanța și include baschet, mini-fotbal, fotbal-tenis și alte sporturi, pe terenurile care vor fi amenajate pe Bulevardul Tomis și un cros, al cărui start se va da sâmbătă, 21 mai, la ora 17.00, pe faleza Cazino.
 
Valoarea totală a proiectului este de 275.000 lei cu TVA inclus.
 
Din această sumă, 250.000 lei cu TVA sunt bani nerambursabili plătiți de Primăria Constanța pentru acest proiect iar beneficiarul, Clubul Sportiv Laguna Constanța are o contribuție proprie de 25.000 lei inclusiv TVA, reprezentând 10% din valoare totală a finanțării și 9.10% din valoarea totală a proiectului, vezi secțiunea „documente”.

Proiectul va fi decontat în trei tranșe.

Clubul sportiv Laguna este constituit ca structură polisportivă.

Activitățile sportive desfășurate în club sunt organizate și susținute pentru toți copiii, având drept scop creșterea nivelului de sănătate și educatie prin sport.


În cadrul clubului sunt pregătiți copii începând de la vârsta de 3 ani (înot) până la 18 ani (jocuri sportive, fitness etc).

Clubul Sportiv Laguna este condus de Andrei Talpeș, care este și director interimar al Clubului Sportiv Municipal înființat prin hotărâre de CLM, în baza OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, și a Legii 69/2000 a educației fizice și sportului.

Sport în Parc, parte a sărbătorii Zilele Constanței, este finanțat de Primăria Constanța și este susținut de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, dar și de Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța din cadrul Universității Ovidius din Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Concertul și artificiile de Ziua Constanței ne costă peste 80.000 euro de la bugetul local (DOCUMENT)

Ziua Constanței, celebrată printr-un spectacol de 50.000 de euro. „Scene din viața lui Constantin cel Mare“, pusă în scenă de ART Society Center. Își va plăti Anamaria Tramundana colaboratorii? (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.