Decas a semnat un contract cu DGASPC Constanța. Ce servicii va furniza firma

  • Decas va furniza echipament de protectie măști medicale și mănuși de unică folosință pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de echipamente medicale. Denumirea completă a proiectului atribuit este „Contract furnizare produse“.

Societatea care se va ocupa de furnizarea echipamentelor medicale pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este Decas.
 
Atribuirea a avut loc în data de 31.05.2021.  
 
Descrierea contractului
 
Furnizare echipament de protecție măști medicale și manuși de unică folosință pentru constituirea stocurilor de urgență medicală de strictă necesitate.
 
Firma câștigătoare este Decas.
  
Despre Decas, în datele Registrului Comerțului

Decas SRL a fost înființată în anul 2008, în municipiul Vaslui.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociatul unic și administrator al societății, care se ocupă cu comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire, este Maria Ciobanu.

Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.529.683 lei, un profit de 225.973 lei și un număr mediu de un salariat.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.