Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

DGASPC Constanţa a încheiat un nou contract cu firma Nide Com Serv (document)


Direcţia Generală de Asisteţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a încheiat un nou contract de servicii cu societatea Nide Com Serv.

Denumirea completă a contractului este "studiu de Fezabilitate(SF)/Documentatie Avizare a Lucrarilor de Interventie(DALI), Documentatie Tehnica pentru Autorizatia de Proiectare(DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentatie pentru Detalii de Executie(DDE)-Inchiderea Centrului de Plasament Antonio.

Descrierea contractului

Achiziţionarea de studii de fezabilitate, servicii de consultanţă, analize şi servicii de asistenţă tehnică, respectiv Studiu de Fezabilitate (SF), Certificat de Urbanism, Documentaţie Tehnică pentru Autorizaţie de Construire, Proiect Tehnic, Documentaţie pentru Detalii de Execuţie, sudiu geo şi asistenţă tehnică proiectant pentru Construirea a două căsuţe de tip familial în mun. Constanţa, şi Documentaţie de Atribuire a Lucrărilor de Intervenţie (DALI), Certificat de Urbanism, Documentaţie Tehnică pentru Autorizaţie de Construire, Proiect Tehnic, Documentaţie pentru Detalii de Execuţie, expertiză tehnică, audit energetic, asistenţă tehnică proiectant, pentru Reabilitarea unui centru de zi în mun. Constanţa.

Aceste proiecte urmează a fi depuse în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 - 2020, axa 8 apelul 2, dedicat Obiectivului Specific 8.3 — „Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale” Operaţiunea C „grup vulnerabil: copii”.

Cele două servicii de proiectare se achizi?ionează împreună, formând un pachet, iar durata de elaborare a proiectelor este de 20 de zile calendaristice de la dată emiterii ordinului de începere al proiectelor. Valoarea achiziţiei va include atat serviciile de proiectare (SF/ DALI, PT, DDE, As built) cat si serviciile de asistenta tehnica din partea proiectantul pe toata durata de executie a lucrarilor. Ofertantul va defalca valoarea serviciilor, astfel incat sa rezulte valoarea totala estimata.

Valoarea totala a achiziţiei, fără TVA, este de 102.000 lei.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante

Director General - Dinica Petre; Director General Adjunct - Roman Ana-Maria; Director Executiv Asistenţa Sociala - Anca Ghiţulescu; Director Executiv Protecţia Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziţii Urmarire Contracte: Albu Cristina, Apetroaei Elena Loredana, Constantin Dana Antonela, Enache Dafina, Galea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Sotir Anisoara; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic: Ţuţuianu Catalin, Tudoran Corina, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroşneac Catalin, Stamate Ionela; Biroul Juridic Contencios: Popescu Marian, Murat Anida, Petre Lavinia, Larie Petre, Enache Mihai Gabriel; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalinga Tanţa, Butoi Meral, Cosma Felicia Iuliana.

Despre Nide Com Serv

Înfiinţată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei.

Firma este controlată de Carmina Demetriad şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

Citeşte şi: O firmă din Dolj se va ocupa de documentația pentru Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol (document)

O firmă din Dolj a bătut palma cu CJC. Va elabora documentaţia pentru „Reabilitarea şi modernizarea Teatrului de Vară Mamaia“

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Servicii poştale, prestate de Compania Naţională Poşta Română SA pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa (document)

17 Feb 2020 813

Granbis SRL va livra carne şi preparate din carne Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa (document)

14 Feb 2020 1380

Post vacant la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Nu se solicită vechime

06 Feb 2020 1110

O societate din Tulcea va livra laptopuri către DGASPC Constanța (document)

06 Feb 2020 532

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a cumpărat aparate de uz casnic (document)

27 Jan 2020 828

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, precizări despre incidentul de la Liceul „George Călinescu”

21 Jan 2020 3968

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără echipamente profesionale pentru dotarea bucătăriilor și spălătoriilor (document)

10 Jan 2020 822

Centrele de Plasament „Antonio“ şi „Micul Rotterdam“, în curs de modernizare (document)

04 Jan 2020 637

DGASPC Constanța a semnat cu o firmă din capitală pentru livrarea de containere (document)

31 Dec 2019 519

Funcționar public de la Protecția Copilului Maramureș, reținut pentru favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu

10 Dec 2019 357

Marș de conștientizare a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, în Constanța (galerie foto)

03 Dec 2019 571

DGASPC Constanţa Locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi la Nicolae Bălcescu şi centru de zi în Dorobanţu (document)

02 Dec 2019 1043

Eurosantis SRL va furniza produse farmaceutice Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (document)

29 Nov 2019 699

DGASP Constanța înființează în Topraisar locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități (document)

29 Nov 2019 561

Metropolitan SRL va furniza bilete de transport sub formă de abonament către DGASPC Constanța (document)

28 Nov 2019 608