DGASPC Constanța bate palma cu Dumitru Țigănescu de la Draft Construct (DOCUMENT)

  • Firma are sediul în Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 2C
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații, cu privire la lucrări de sistematizare teren aferent caselor de tip familial din cadrul proiectului Construirea a doua căsuțe de tip familial (CTF) în localitatea Medgidia, str. Progresului, FN în cadrul proiectului Închiderea Centrulului de Plasament Ovidiu.
 
Atribuirea are în vedere achiziționarea lucrărilor de execuție pentru: „Sistematizare teren aferent caselor de tip familial (CTF) în localitatea Medgidia, str.Progresului, F.N., jud.Constanța” lucrări privind:
 
- sistematizarea terenului aferent caselor de tip familial astfel încât să se aducă cota terenului natural existent sub cota 0 a obiectivelor de investiție CTFI și CTF2, după cum urmează:
 - nivelarea prin terasare a terenului curții. Datorită curbelor de nivel se va realiza o terasare a terenului împărțind suprafața acestuia în două parți, aferente pentru câte o construcție de tip CTF. Terasarea terenului se realizează prin săpătură ce trebuie să înceapă de la nivelul superior, urmărind curbele de nivel. Pentru o desfășurare mai rapidă și mai eficientă în spațiu deschis, săpătura fundațiilor nu se va mai face în șanțuri, ci se va realiza o săpătură generală.
- protejarea incintei celor doua case tip CTF de surplusul de apă provenit din precipitații și dezgheț prin montarea de gabioane.
 
Valoarea finală a achiziției este de 610.207,52 lei, iar firma câștigătoare este Draft Construct SRL, care a încheiat contractul pe 9 ianuarie 2023.
 
Draft Construct SRL
 
Firma are sediul în Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 2C, fiind fondată în anul 2004. Firma se ocupă, conform codului CAEN, de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Dumitru Țigănescu este asociat unic și administrator. În 2021, firma a raportat 50 de salariați, cu o cifră de afaceri de peste 35,5 milioane lei și un profit de 3 milioane de lei. Firma a încheiat peste 100 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 55.277.431,46 lei.
 
Dumitru Țigănescu este asociat și în firmele Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Draft Dinamic Construct SRL controlată de Dumitru Țigănescu a încheiat un contract cu RAEDPP (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Chivu, șef birou la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

27 Mar 2023 623

Averea și interesele Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

24 Mar 2023 770

Ce avere are Roxana Florina Ruxanda, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

20 Mar 2023 767

Marina Epure, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

16 Mar 2023 772

Ana-Maria Aneculăesei - Baciu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

11 Mar 2023 830

Atena Fătu, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

07 Mar 2023 900

Averea și interesele Roxanei Onea, șef serviciu la DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

02 Mar 2023 926

Declarații de avere Marin Ristea, șef birou la Protecția Copilului Constanța, coleg în instituție cu soția sa, Mihaela Ristea (DOCUMENTE)

01 Mar 2023 1451

Certificat de urbanism pentru DGASPC Constanța! Ce vor să facă reprezentații direcției, în municipiu?

28 Feb 2023 865

Averea și interesele Ninetei Tomescu, șef birou la DGASPC Constanța. Ce legături are cu fostul director al instituției (DOCUMENTE)

25 Feb 2023 1455

Afrodita Violeta Preda, șef serviciu în Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENT)

24 Feb 2023 898

Mihaela Ristea, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

21 Feb 2023 1065

Declarații de avere Antoneta Marcela Kreissl, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2023 974

Averea și interesele Ancăi Ghițulescu, director executiv la DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

14 Feb 2023 954

Carmen Răducu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Feb 2023 1689