DGASPC Constanța bate palma cu Dumitru Țigănescu de la Draft Construct (DOCUMENT)

  • Firma are sediul în Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 2C
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații, cu privire la lucrări de sistematizare teren aferent caselor de tip familial din cadrul proiectului Construirea a doua căsuțe de tip familial (CTF) în localitatea Medgidia, str. Progresului, FN în cadrul proiectului Închiderea Centrulului de Plasament Ovidiu.
 
Atribuirea are în vedere achiziționarea lucrărilor de execuție pentru: „Sistematizare teren aferent caselor de tip familial (CTF) în localitatea Medgidia, str.Progresului, F.N., jud.Constanța” lucrări privind:
 
- sistematizarea terenului aferent caselor de tip familial astfel încât să se aducă cota terenului natural existent sub cota 0 a obiectivelor de investiție CTFI și CTF2, după cum urmează:
 - nivelarea prin terasare a terenului curții. Datorită curbelor de nivel se va realiza o terasare a terenului împărțind suprafața acestuia în două parți, aferente pentru câte o construcție de tip CTF. Terasarea terenului se realizează prin săpătură ce trebuie să înceapă de la nivelul superior, urmărind curbele de nivel. Pentru o desfășurare mai rapidă și mai eficientă în spațiu deschis, săpătura fundațiilor nu se va mai face în șanțuri, ci se va realiza o săpătură generală.
- protejarea incintei celor doua case tip CTF de surplusul de apă provenit din precipitații și dezgheț prin montarea de gabioane.
 
Valoarea finală a achiziției este de 610.207,52 lei, iar firma câștigătoare este Draft Construct SRL, care a încheiat contractul pe 9 ianuarie 2023.
 
Draft Construct SRL
 
Firma are sediul în Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 2C, fiind fondată în anul 2004. Firma se ocupă, conform codului CAEN, de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Dumitru Țigănescu este asociat unic și administrator. În 2021, firma a raportat 50 de salariați, cu o cifră de afaceri de peste 35,5 milioane lei și un profit de 3 milioane de lei. Firma a încheiat peste 100 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 55.277.431,46 lei.
 
Dumitru Țigănescu este asociat și în firmele Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Draft Dinamic Construct SRL controlată de Dumitru Țigănescu a încheiat un contract cu RAEDPP (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 477

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente la CRRN Artemia Techirghiol (DOCUMENT)

08 Apr 2024 496

Protecția Copilului Constanța câștigă procesul cu DGASPC Prahova! Miza, 11.000 de euro! Cazul, ajuns la Curtea de Apel (MINUTA)

07 Apr 2024 481

Consiliul Județean Constanța a anulat concursul pentru postul de director executiv al DGASPC! (DOCUMENT)

03 Apr 2024 2959

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără generator electric (DOCUMENT)

30 Mar 2024 473

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru proiectare și execuție sistem de alarmă antiefracție (DOCUMENT)

30 Mar 2024 436

DGASPC Constanța cumpără servicii de proiectare (DOCUMENT)

29 Mar 2024 487

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 471

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 2235

Decizie de ultimă oră în dosarul dintre Carmen Răducu și ITM Constanța. Iată ce au decis magistrații constănțeni

22 Mar 2024 884

Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

04 Mar 2024 781

DGASPC Constanța cheamă în judecată AJPIS Constanța. Care este motivul?

01 Mar 2024 906

DGASPC cheampă AJPIS Constanța în instanță! Este vizat anularea procesului verbal de la Centrul de Recupeare „Artemia” Techirghiol

25 Feb 2024 782

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 764

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 681