Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

DGASPC va reabilita Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență, din Constanța (document)

  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța va reabilita Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de proiectare, respectiv elaborare Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), Documentație Tehnică pentru Autorizația de Construire (DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentație pentru Detalii de Execuție (DDE) și asistență tehnică din partea proiectantului, în cadrul proiectului "Reabilitatea, modernizarea și recompartimentarea clădirii Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență, județul Constanța, oraș Constanța, str. Aluniș nr. 4".

Atribuirea a avut loc la data de 3 iunie 2020, însă rezultatul final al licitației a fost la data de 10 iunie 2020. Valoarea finală a contractului a fost de 52.500 lei. Nide Com Serv SRL este societatea câștigătoare.


Nide Com-Serv SRL, în datele Registrul Comerţului  

Înfiinţată în 1992, Nide Com-Serv SRL are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris de 759.200 lei, integral vărsat, este compus din 7592 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Demetriad Carmina şi Demetriad Nicuşor-Laurenţiu, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare, este Demetriad Nicuşor-Laurenţiu.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 459.050 lei şi un profit de 40.057 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, Nide Com-Serv SRL a avut 2 salariaţi, un profit de 241.276 lei şi o cifră de afaceri de 762.244 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 252.031 lei şi o cifră de afaceri de 912.753 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 

Citeşte şi:
 
DGASP Constanţa înfiinţează în Topraisar locuinţe protejate pentru persoanele cu dizabilităţi (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanţa Locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi la Nicolae Bălcescu şi centru de zi în Dorobanţu (document)

02 Dec 2019 1307

DGASP Constanța înființează în Topraisar locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități (document)

29 Nov 2019 786

O firmă din Dolj a bătut palma cu CJC. Va elabora documentaţia pentru „Reabilitarea şi modernizarea Teatrului de Vară Mamaia“

01 May 2019 1899

O firmă din judeţul Dolj a bătut palma cu DGASPC Constanţa. Va elabora documentaţia tehnico-economică pentru construirea de case de tip familial (document)

15 Feb 2018 2103