Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a cumpărat aparate de uz casnic (document)


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de aparate electrice de uz casnic.
Atribuirea a avut loc în data de 8 ianuarie, iar rezultatul licitaţiei a fost publicat pe 21 ianuarie 2020. Obiectivul achiziţiei este reprezentat de cumpărarea de aparate electrice de uz casnic pentru dotarea centrelor aflate în subordinea DGASPC Constanţa, în vederea oferirii unor servicii sociale de calitate în conformitate cu standardele în vigoare şi pentru asigurarea condiţiilor pentru desfăşurarea activităţii în condiţii optime a personalului DGASPC Constanţa. Valoarea finală a achiziţiei a fost de 74.150 de lei, iar firma câştigătoare este Rombiz Impex SRL.


Societatea a luat fiinţă în anul 1991, cu sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 1.500.000 de lei, cu un număr de 150.000 de părţi sociale, a căror valoare este de 10 lei fiecare. Asociat unic în firmă este Mrouseh Sam-George, din Dakar, Senegal, acesta având şi calitatea de administrator. Firma are 45 de puncte de lucru deschise în întreaga ţară. În judeţul Constanţa, are un punct de lucru deschis în comuna Mihail Kogălniceanu, pe strada Tudor Vladimirescu.


În anul 2015, firma a avut 96 de angajaţi, o cifră de afaceri de 34.235.948 de lei şi un profit de 798.714 lei. Anul 2015 a însemnat un număr de 88 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 36.525.129 de lei, iar profitul a fost de 232.646 de lei. În anul 2017, societatea a avut un profit de 343.016 lei, la un număr de 98 de salariaţi, iar cifra de afaceri a fost de 49.524.851 de lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.


În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

 

Citeşte şi:


Noi achiziţii la Societatea Regională de Transport Feroviar de Călători Constanţa (documente)

Ce firme mari din ţară vor furniza aparatele electrice de uz casnic şi profesional la DGASPC Constanţa (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.