Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără materiale de construcții. Ce firmă le va furniza (DOCUMENT)


Licitație la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, foto: Facebook Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare materiale de construcții și articole conexe.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Materiale de constructii si articole conexe“.  
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea materialelor de construcții pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este Evident Verian SRL.   
 
Atribuirea a avut loc în data de 14.04.2022.
 
  
 
Descrierea contractului
 
Obiectul achiziţiei il constituie furnizarea de materiale de construcţii şi articole conexe care vor fi folosite la activitățile de întreținere și reparații din sediile și centrele care aparțin D.G.A.S.P.C Constanța. Prin atribuirea produselor de materiale de constructii si articole conexe, autoritatea contractantă urmărește încheierea unui acord-cadru de furnizare și a contractelor subsecvente asociate. Durata acordului-cadru de furnizare materiale de constructii si articole conexe este de 24 luni.
Numarul zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor 6. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 3-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 280430 RON
 
 

 
Despre firma câștigătoare
 
Potrivit Confidas.ro., societatea Evident Verian SRL.  a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în județul Neamț.
  
Asociat unic și administrator este  Verde Iancu, cu un aport la beneficii și pierderi de 5000 de lei.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare 
  
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de  2.997.809 lei, profit net de  74.000 lei și un număr de 2 angajați.
 
Societatea nu a înregistrat puncte de lucru.

Compania EVIDENT VERIAN SRL a încheiat 645 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.579.358,83   lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără  Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura - Centrul judetean Galati, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, Biblioteca Judeteana "G.T.Kirileanu" Neamt.

Societatea are un număr de 645 de  contracte publice.
 
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.




 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Cine este noul administrator al Crearc-Construcţii și Materiale SRL

10 Aug 2023 881