Dobrogea Proiect & Construct, din Constanța, va acorda asistență Primăriei Comunei Cobadin pentru depunerea și implementarea unui proiect prin PNDR (DOCUMENT)

  • Proiectul pentru care s-a contractat asistența în vederea obținerii contractului de finanțare vizează „Achiziție de utilaje pentru prestarea serviciilor de întreținere a infrastructurii de interes local“.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.

Primăria Comunei Cobadin a atribuit, prin cumpărare directă, companiei Dobrogea Proiect & Construct Constanța contractul privind asistența de specialitate la elaborarea și depunerea cererii de finanțare și implementare a unui proiect prin PNDR – LEADER.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 50.000 de lei, adică puțin peste 10.000 de euro, la cursul actual.
 
Proiectul pentru care s-a contractat asistența în vederea obținerii contractului de finanțare vizează „Achiziție de utilaje pentru prestarea serviciilor de întreținere a infrastructurii de interes local“.
 
În descrierea ofertei înaintate de firma Dobrogea Proiect & Construct Constanța SRL se arată că oferta include „Etapa 1 – Depunerea proiectului - prezentare detaliată a oportunităților de finanțare în cadrul PNDR-LEADER: obiective investiționale, valoare eligibilă, analiza eligibilității solicitantului, activităților și a cheltuielilor; – asistență la stabilirea titlului proiectului; - elaborarea cererii de finanțare (secțiune generală, secțiune specifică, devize, bugete indicative); - verificarea documentelor justificative suport, din punct de vedere al completitudinii și conformării cu exigențele programului de finanțare și a legislației / protocoalelor in vigoare. - întocmirea / consolidarea dosarului de finanțare prin includerea tuturor documentelor justificative ce însoțesc cererea de finanțare conform precizărilor specificate în ghidul solicitantului; - asistență la depunerea dosarului de finanțare; - participarea la vizita pe teren efectuată de experții evaluatori; - coordonarea / elaborarea, după caz, a răspunsurilor la solicitările de clarificări pe parcursul evaluării aplicației. – asistență și suport la depunerea documentelor necesare încheierii contractului de finanțare“.
 
În continuare, Etapa 2 presupune, potrivit sursei citate, „implementarea proiectului - sprijin în vederea încheierii contractelor și încadrării valorilor acestora în bugetul contractului de finanțare; - întocmire documentație pentru avizare de către finanțator a contractelor încheiate și a programului de achiziții; - sprijin la întocmirea dosarului pentru scrisoarea de garanție bancară în vederea obținerii avansului, dacă este cazul; - întocmire și depunere cerere de plată avans, dacă este cazul; - întocmire Declarații eșalonare de plată; - întocmire cereri de plată; - elaborarea documentației pentru modificarea contractului de finanțare - dacă este cazul; - urmărire grafic de implementare proiect și semnalarea abaterii; - sprijin în obținerea avizelor necesare depunerii ultimei cereri de plată“.
 

Despre Dobrogea Proiect & Construct SRL

Platforma Confidas.ro, consultată la data de 21 martie 2023, arată că societatea Dobrogea Proiect & Construct a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în Constanța, pe strada Albăstrelelor nr. 2, firma ocupându-se de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator al Dobrogea Proiect & Construct este Bogdan Irinel Savu.
 
În 2021, firma a avut un angajat, profit peste 140.000 de lei și cifra de afaceri peste 160.000 de lei, ambele valori fiind în scădere față de anul precedent.
 

Conform Confidas.ro, compania Dobrogea Proiect & Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 552.876 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu această firmă se numără Comuna Adamclisi, Comuna Independența, Comuna Oltina, Comuna Mihail Kogălniceanu, Municipiul Mangalia, Orașul Ovidiu și Comuna Târgușor.

 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Un om de afaceri constănțean dorește să realizeze o investiție la Cobadin. A depus memoriul tehnic la APM Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Cobadin investește în lucrări pentru implementarea unei investiții publice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 407

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 727

UPDATE În județul Constanța Patru bărbați au plecat cu căruțele din Cobadin la Mereni să încingă o bătaie. Au fost arestați pentru 24 de ore

20 Apr 2024 1544

Cumpărări directe Constanța Primăria comunei Cobadin investește în servicii de toaletare a arborilor (DOCUMENT)

15 Apr 2024 835

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 568

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 921

S-au dat amenzi usturătoare Peste 200 de tone azot depozitate în curte, neacoperite, în Cobadin, județul Constanța!

09 Apr 2024 961

A solicitat acord de mediu de la APM Constanța Centrală fotovoltaică, înființată în comuna Cobadin de Praktiker Real Estate România SRL

07 Apr 2024 573

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1840

ZIUA LIVE Proiecte candidaților PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman din județul Constanța (VIDEO)

04 Apr 2024 1217

ZIUA LIVE Ce proiecte au candidații PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 742

ZIUA LIVE Candidații PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman față în față cu cetățenii!

03 Apr 2024 933

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2315

Cumpărări directe Constanța O firmă din București oferă consultanță pentru implementarea unui proiect la Cobadin (DOCUMENT)

30 Mar 2024 647

Afaceri Constanța Aproximativ 600.000 de lei puși la bătaie de Primăria Cobadin. Ce vrea să achiziționeze (DOCUMENT)

29 Mar 2024 1034