Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Drum Pod Invest Iaşi va moderniza drumurile din Darabani şi Vâlcelele - UAT Negru Vodă (document)

Primăria Negru Vodă a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului aferente obiectivului de investiţii «Modernizare drumuri în interiorul localităţilor Darabani şi Vâlcelele - UAT Negru Vodă»”. Contractul, în valoare de 92.844,09 lei, a revenit societăţii Drum Pod Invest SRL din Iaşi.
 
Contractul de achiziţii presupune următoarele: elaborarea documentaţiilor pentru obţinerea avizelor şi acordurilor prevăzute în certificatul de urbanism emis în scopul autorizării lucrărilor de construcţii, inclusiv a documentaţiei necesare pentru obţinerea punctului de vedere al autorităţii competente pentru protecţia mediului; elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC); elaborarea proiectului tehnic (PT), a caietelor de sarcini (CS), a detaliilor de execuţie (DDE), a proiectului de organizare a execuţiei lucrărilor (POE), a Programului de control al calităţii lucrărilor, a listelor de cantităţi pentru lucrări, inclusiv verificarea documentaţiei tehnico-economice de către verificatori atestaţi de proiecte de către MDRAP şi agreaţi de autoritatea contractantă şi care nu fac parte din echipa de elaborare a proiectului tehnic; asistenţă tehnică din partea proiectantului în perioada de execuţie a lucrărilor.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Petre Urziceanu - primar, Căşuneanu Marian - viceprimar, Marin Nicoleta - şef Serviciu Economic, Bujor Cosmin - secretar, Ion Maria - consilier asistent, Stănoiu Viorica - consilier superior, Necula Cristian - referent, Sencu Ana - referent superior, Tulea Mariana - consilier superior, precum şi consilierii locali: Moşoianu Ion, Sfredel Nelu, Stanica Ion, Spiridon Eduard Vasil, Răducanu Elena, Țopai Dumitru, Corbu Elena, Zanfir Florin, Stefan Petre, Ganescu Daniela, Vrejoiu Emilia, Fandolea Ionel, Argintaru Mihai Adrian, Penea Adrian, Chiribuţă Viorel, Cojocaru Marin.
 

Drum Pod Invest SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2009, Drum Pod Invest SRL are sediul social în municipiul Iaşi. Capitalul social subscris, de 1.000 lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Loredana-Emanuela Judele, cu 10% din capitalul social, şi Radu Judele, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, este Doina Maria Judele. În anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei. Și în anul fiscal 2017, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 182 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel:10 salariaţi, profit de 166.422 lei şi o cifră de 921.690 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce firmă se va ocupa de servicii de proiectare pentru modernizarea și extinderea Liceului Teoretic din Negru Vodă (document)

26 Jul 2019 546

Primăria orașului Negru Vodă, județul Constanța angajează referent. Ce condiții trebuie îndeplinite

12 Apr 2019 604

Post vacant la Primăria orașului Negru Vodă. Cine poate participa și când este programat concursul

09 Apr 2019 540

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici angajează auditor pentru Primăria Oraşului Negru Vodă

13 Mar 2019 568

O firmă din Braşov se va ocupa de amenajarea spaţiilor verzi din Negru Vodă - judeţul Constanţa (document)

31 Oct 2018 848

Primăria Negru Vodă din judeţul Constanţa caută consilier debutant. Detalii

07 Oct 2018 1098

Zeci de drumuri din Negru Vodă urmează să fie reabilitate (document)

02 Oct 2018 1229

Primăria Comunei Mircea Vodă, județul Constanța recrutează. Care sunt condițiile de angajare

27 Sep 2018 646

Se construieşte un Centru Multifuncţional pentru Tineret în Negru Vodă (document)

23 Aug 2018 822

Apartamente cu 2 şi 3 camere pentru cazurile sociale din Negru Vodă. Iată ce va construi primăria (document)

22 Aug 2018 701

Vrei să salvezi o viață? Iată ce poți face CRTS Constanța și Primăria Negru Vodă organizează o acțiune de donare de sânge

02 Jul 2018 851

Acțiune de donare de sânge la Negru Vodă. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să fie donatori

18 Mar 2018 672

Ce a constatat Camera de Conturi la Primăria Negru Vodă Sume acordate nelegal salariaţilor şi neîncasarea unor venituri ale bugetului local (document)

06 Mar 2018 1966

Zeci de documente necesare pentru aviz Primăria Constanţa organizează dezbatere publică privind accesul în Zona Peninsulară (documente)

30 Nov 2017 2305

Concurs de angajare la Primăria Negru Vodă. Ce post este vacant

07 Aug 2017 1705