Drumul de acces la ecluza Năvodari va fi reabilitat de Ambient Building SRL (document)

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a anunțat numele societăii care şi-a adjudecat contractul „Reabilitare drum de acces la ecluza Năvodari“. Valoarea contactului este de 650.000 de lei, iar societatea câştigătoare este Ambient Building SRL.
 
Drumul de acces spre ecluza Năvodari se desprinde din DJ 226 (relaţia Năvodari - Corbu) şi după 190 de metri continuă pe malul stâng al canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, până la ecluză. Acest drum este parţial asfaltat şi parţial din piatră, fiind greu circulabil din cauza gropilor şi denivelărilor. În cei peste 31 de ani de exploatare, partea carosabilă nu a fost reparată şi întreţinută. Accesul spre ecluza Năvodari nu face parte din categoria drumurilor publice, fiind destinat traficului rutier de autoturisme aparţinând personalului de exploatare din zona, autovehicule de transport ocazional uşor de marfă şi autospeciale (salubritate, pompieri, salvări etc.), transporturi speciale şi utilaje grele pentru intervenţii la ecluză, alte transporturi pe drumul tehnologic al canalului. Drumul se poate încadra în clasa tehnică V cu un trafic apreciat ca foarte redus, având o intensitate orară de calcul mai mică de 75 de vehicule etalon (autoturisme) pe perioada de perspectivă de 15 ani. Având în vedere depăşirea duratei de exploatare a drumului, fără efectuarea de lucrări semnificative de reparaţii şi din cauza circulaţiei autovehiculelor grele de transport (camioane şi automacarale de tonaj mare) şi a lipsei elementelor sistemelor de preluare şi scurgere a apelor, starea tehnică actuală a drumului se află în stadiu de degradare avansată cu tendinţe de înrăutăţire până la a deveni impracticabil în lista lucrărilor de reabilitare. Pentru evitarea distrugerii mijlocului fix şi pentru creşterea siguranţei circulaţiei rutiere, se impune reabilitarea drumului de acces la ecluza Năvodari.
 

Responsabili de atribuirea contractului  

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcţia Juridică - Diana Niculescu; director executiv, Direcţia Economică - Cornelia Popescu; director executiv, Direcţia Tehnică Administrativă - Costel Ghinea; CFPP - Cristina Poenaru; şef Serviciu Achiziţii -Sârbu Camelia; inspector protecţia mediului - Laurenţia Olteanu; şef Serviciu Construcţii şi Investiţii - Silviu Udrea; subinginer Serviciu Construcţii şi Investiţii - Chenan Murat.
 

Ambient Building SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2008, societatea are sediul în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Capitalul social subscris de 800 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 20 de ani. Constantinescu Marius este asociat unic şi administrator al societății care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul fiscal 2016, firma cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 496.730 lei şi un profit de 7.247 lei. De asemenea, în anul 2017, firma cu 6 salariați a avut un profit de 358.407 lei şi o cifră de afaceri de 1.074.788 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel:  5 salariați, cifră de afaceri de 1.670.270 lei şi un 672.096 lei. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Turnurile de comandă de la ecluzele Agigea, Cernavodă şi Ovidiu vor fi reabilitate de Ambient Building (document)

07 Aug 2021 3151

Un nou contract încheiat de CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța cu Ambient Building SRL. Detalii (document)

20 Jul 2019 2322

Ambient Building SRL va reabilita turnul de comandă de la Ecluza Năvodari. Ce sumă va încasa de la CN ACN Constanţa (document)

13 Sep 2017 3912

Ambient Building SRL se va ocupa de întreținerea Canalului Poarta Albă-Midia, Năvodari și Canalului Dunăre-Marea Neagră (document)

09 Jan 2017 4494