Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Echipamente de protecţie pentru militarii constănţeni de la UM 02022. Iată ce valoare au contractele! (document)


Ministerul Apărării Naţionale, prin Unitatea Militară 02022 Constanţa, a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de echipamente de protecţie.
 
Atribuirea s-a făcut la data de 13 noiembrie 2019, fiind publicat rezultatul pe 28 noiembrie. Obiectul contractului constă în furnizare de echipament de protecţie, în cantităţile maxime previzionate pe acord-cadru, specificate în caietul de sarcini specific fiecărui produs. 392.912,65 lei este valoarea finală a contractului.
 
Câştigătorii loturilor sunt Safety One Pro SRL, Vertical Trend SRL, PYF Production SRL, Armos Services SRL şi Nimar SRL.
 
Safety One Pro SRL a luat fiinţă în anul 2012, cu sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar asociat unic şi administrator este Luminiţa Stoian. Activitatea principală a firmei constă în „comerţ cu ridicata nespecializat”. Pentru anul 2018, firma a raportat 4 salariaţi, la o cifră de afaceri de 2.564.377 de lei, iar profitul a fost de 163.664 lei.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea Nimar SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Reghin, judeţul Mureş. Capitalul social subscris este de 8.250 de lei, integral vărsat. Firma este controlată de Ioan Tinca, ce are 50,0606060606% din capitalul social, şi Nicoleta Tinca, ce are 49,93939% din capitalul social. Cei doi sunt şi administratorii societăţii, care are ca domeniu principal de activitate fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru.
 
Vertical Trend a fost înfiinţată în 2004, cu sediul social în Valea Lupului, judeţul Iaşi. Capitalul social este de 330 de lei. Asociaţi în firmă sunt Laura Cristiana Penişoară, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 60,6%, şi Iulian Penişoară, cu o cotă de participare de 39,4%. În 2018, firma a avut un număr de 10 salariaţi, cu o cifră de afaceri de 5.227.927 lei şi un profit de 271.212 lei.
 
Armos Services SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în Târgu Mureş, judeţul Mureş, pe strada Libertăţii. Administrator este Septimiu Ciprian Teuţ.
 
PYF Production SRL a luat fiinţă în 1994, având sediul social în Craiova, judeţul Dolj, pe strada Luminiţei, administrator fiind Tatiana Pîslaru.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţurile de atribuire a contractelor.
 
Citeşte şi:
 
Nimar SRL va furniza articole de cazarmament pentru Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“ din Constanţa (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.