Euro Vial Lighting SRL, firma consilierul local Virgil Lixandru, una dintre câştigătoarele unui contract BNR (document)

Banca Naţională a României a atribuit un contract prin licitaţie deschisă pentru achiziţionarea de „surse de iluminat pentru imobilele BNR”. Locul principal de livrare este strada Doamnei numărul 8 şi sediile unităţilor teritoriale din Bucureşti.
Potrivit anunţului de atribuire cu numărul 151838, achiziţia se clasifică astfel: aparatură de iluminat şi lămpi electrice, becuri cu halogen liniare, becuri , tuburi electrice şi tuburi fluorescente. Valoarea totală finală a contractelor este de 100.787,5 lei.
Operatorii economici cărora li s-a atribuit contractul sunt  AC Comfort & Safety Systems SRL (45.150 de lei) şi Euro Vial Lighting SRL (55.637,50 de lei).

Cine sunt operatorii economici cărora li s-a atribuit contractul

AC Comfort & Safety Systems SRL este o societate din Bucureşti ce se ocupă în principal de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. La finele anului trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 611.344 de lei, cu un profit de 124.780 lei şi trei angajaţi.
Euro Vial Lighting SRL, firmă al cărei unic asociat este consilierul local Virgil Lixandru, este din Constanţa şi se ocupă de comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi televizoarelor. Cifra de afaceri înregistrată la sfârşitul anului 2013 a fost de 49.566.848, cu un profit de 968.957 lei şi 71 de angajaţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.