Expediție în Marea Neagră. Institutul de Cercetare Marină Grigore Antipa a atribuit un nou contract

 
  • Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa a semnat cu INCD GeoEcoMar
  • Contractul are o valoare de peste 700 mii lei

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru organizarea de deplasări cu nava pe mare în zona de larg a platformei continentale românești.
 
Atribuirea a avut loc la data de 15 septembrie 2020, apariția rezultatului fiind datat la 30 septembrie. 
 
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa I.N.C.D.M. „Grigore Antipa” doreşte organizarea de expediții pe mare în zona de larg a platformei continentale românești în vederea obținerii de date și informații necesare atingerii rezultatelor preconizate pentru acțiunea 2 (20 de zile în intervalul 2020-2021). 733.200 lei este valoarea finală a achiziției.
Firma câștigătoare este INCD GeoEcoMar.
 

Date despre INCD GeoEcoMar SRL


Potrivit Registrului Comerţului, INCD GeoEcoMar SRL a luat fiinţă în anul 1997 şi are sediul social în Bucureşti. Persoane împuternicite sunt: Stanică Adrian - preşedinte consiliu de administraţie, Comeaga Constantin Daniel - membru în CA,
Bănescu Dragos Ionuţ - membru în CA, Mălureanu Simona - membru în CA, Vulturescu Viorel - membru în CA, Melinte Carmen Mihaela - membru în CA, Stănica Adrian - director general, Vasiliu Dan-Lucian - împuternicit sucursală. INCD GeoEcoMar SRL se ocupă de cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.
În anul fiscal 2016, INCD GeoEcoMar SRL a avut 126 de salariaţi, un profit de 162.008 lei şi o cifră de afaceri de 18.636.558 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 125 de salariaţi, o cifră de afaceri de 34.996.917 lei şi un profit de 5.294.077 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.