Firma care curăță, la propriu, instituțiile Statului! Cu cine a bătut palma CN APM Constanța pentru servicii de curățenie (DOCUMENT)

  • Compania este înființată în anul 2012, cu sediul social în București, strada Mărășești
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciilor de curățenie a spațiilor administrative, speciale și de deservire generală.
 
Atribuirea a avut loc pe 14 iulie, iar rezultatul final a fost afișat pe 18 iulie. Obiectul achiziției constă în achiziționarea serviciilor de curățenie la clădirile CN APM SA din Portul Constanța și municipiul Constanța, conform Anexelor Caietului de Sarcini. Valoarea totală a achiziției este de 2.820.310,56 lei, iar firma câștigătoare este Perla Eco Clin SRL.
 

Despre Perla Eco Clin SRL

 
Conform vrajitorul.eu, firma a fost înființată în 2012, având sediul social inițial în Tulcea, pe strada Forestierului. În 2021 a fost schimbat sediul social în București, strada Mărășești. Compania a încheiat 37 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.156.100,85 lei.
 
Compania menționată a semnat cel mai valoros contract în 2020, în octombrie cu MApN, UM 02587 – Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială privind acordarea de servicii de curățenie interioară pentru suma de 451.909,92 lei. Alte contracte importante privind curățenia au fost semnate cu Banca Națională a României, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.
 
Potrivit confidas.ro, Carmen Amalia Păducel este asociat unic la Brain Healthy Medical SRL, cât și asociat (50%) la Centrul de Îndrumare Medicală DRHC SRL și asociat (90%) la HR Recruitment Management SRL.
 
Carmen Păducel deține, totodată, Neurofeedback București. Neurofeedbackul constă în antrenarea directă a funcțiilor cerebrale, cu ajutorul căreia creierul învață să funcționeze mai eficient. Terapiile cu Neurofeedback au eficiență dovedită pentru o gamă largă de afecțiuni neuropsihologice (depresie, anxietate, ADHD, autism, dependență de substanțe psihoactive etc.).
 

Fosta soție a lui Ciprian Pericleanu

 
Carmen Păducel este fosta doamnă Carmen Amalia Pericleanu Grigore, fosta soție a lui Cirprian Pericleanu Grigore. În decembrie 2021, a fost semnat un contract pentru servicii de curățenie pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Adminsitrației, sub conducerea lui Cseke Attila, pentru perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2022. Firmele câștigătoare au fost SC Eurototal Comp SRL și CIP Avantaj SRL, cea din urmă deținută de fostul consilier local al Primăriei Tulcea, Ciprian Pericleanu-Grigore, găsit incompatibil de ANI, în trecut. Mai exact, firma părinților săi încheiase cinci contracte cu Consiliul Local Tulcea, exact în perioada în care fiul ocupa funcția de consilier local. După ce a plecat din administrația locală Ciprian  Pericleanu-Grigore a devenit președintele Consiliului de Administrație al Radionav SA Constanța. Firma sa a semnat contracte cu instituții publice în valoare de peste 30 milioane de lei.
 
Cea de-a doua companie care a fost selectată în cadrul acestui contract, SC Eurototal Comp SRL, este deținută de Mihaela Tita, respectiv de Octavian Daniel Tita, firma în cauză fiind implicată și în contracte similare pe bani publici, încheiate cu Consiliul Județean Constanța, potrivit presei locale.
 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

CN APM SA a cumpărat un electrostivuitor. Detalii din contract (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Tomis Marina are contract valabil pentru Portul Tomis“! Decizia de ultim moment a Curții Supreme!

28 Sep 2022 1774

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a bătut palma cu firma NS Copiers SRL (DOCUMENT)

28 Sep 2022 508

CN APM Constanța, răspuns pozitiv pentru modernizarea infrastructurii de distribuție a energiei electrice în Portul Constanța

27 Sep 2022 403

Curtea Supremă decide azi, definitiv, cui revine Portul Tomis. Lupta se dă între Administrația Porturilor Constanța și Tomis Marina Management

27 Sep 2022 997

Trei terenuri aflate în concesiunea CNAPMC trec în administrarea Primăriei Limanu, Administraţia Rezervelor de Stat şi Inspectoratul General al Poliţiei Române

14 Sep 2022 600

Oficial Numirea noului director al Administrației Porturilor Maritime, publicată în Monitorul Oficial al României

11 Sep 2022 889

CN APM Constanța va actualiza studiul de prefezabilitate pentru proiectul „Molurile III S și IV S din Portul Constanța Zona Sud” (DOCUMENT)

07 Sep 2022 541

Ce avere are șeful Direcției Tehnice din Administrația Porturilor Maritime Constanța (DOCUMENTE)

03 Sep 2022 1053

Ce firmă se va ocupa de reparațiile la cheul Danei 114 Port Constanța? (DOCUMENT)

01 Sep 2022 749

Ce firmă va realiza expertiza tehnică și proiectarea unei noi rețele de gaze naturale în Portul Constanța? (DOCUMENT)

31 Aug 2022 847

Declarație de avere Daniela Șerban, director economic la CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

30 Aug 2022 1250

Declarație de avere Constantin Chirilă, membru în CA al CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Aug 2022 886

Licitație organizată de CN APM Constanța „desființată" de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Ce decizii s-au luat?

24 Aug 2022 849

AGA din iunie 2022 Acționarii Portului Constanța s-au întrunit la Ministerul Transporturilor. Mandate prelungite pentru conducerea portului. Componența actuală a CA

23 Aug 2022 1194

Declaratii de avere Averea și interesele lui Dan Alexandru Catană, membru în CA-ul Administrației Porturilor Maritime Constanța SA (DOCUMENTE)

16 Aug 2022 1075