Firmă din Ploiești, abonată la contracte cu Primăria Constanța, realizează documentația pentru reabilitarea clădirii Teatrului de Stat (documente)

  • Holiday D'Sign Consult SRL a câștigat contractul pentru elaborarea documentației de reabilitare a imobilului Teatrul de Stat Constanța
  • Valoarea totală a achiziției (fărăTVA)este de 239.128 lei
  • Societatea din Ploiești a mai derulat numeroase   contracte cu primăriile Constanța și Medgidia

Holiday D'Sign Consult SRL a câștigat contractul pentru elaborarea documentației tehnico-economice aferentă obiectivului de investiții “Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanța”.
Contractu a fost atribuit de Primăria Constanța prin procedură simplificată și constă în elaborarea documentației tehnico-economice (proiect tehnic, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, documentație pentru obținerea avizelor/ acordurilor, documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor, detalii de execuție, caiete de sarcini, inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor), clădirii teatrului din Constanța.
Valoarea totală a achiziției (fărăTVA)este de 239.128 lei.

Despre Holiday D'Sign Consult SRL


Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.
Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de 303.877 de lei şi un profit de 60.672 de lei.
 

Alte  contracte cu primăriile Constanța și Medgidia

 
Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire. 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.