Firma unui primar din Tulcea, contract câștigat la Serviciul de Ambulanță (DOCUMENT)


 
  • Potrivit declarației de interese completate la data de 8 iunie 2022, Silviu Florin Rahău, având funcţia de primar al comunei Crișan, a menționat că este asociat  în două societăți comerciale, respectiv: Pronautica SRL și Pronautica Boats SRL.  
 
Serviciul de Ambulanță Tulcea achiziţionează servicii de întreținere, reparație și revizii tehnice periodice ale ambarcațiunilor din dotarea Serviciului de Ambulanță Tulcea - acord cadru 24 luni.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul acordului cadru îl reprezintă achiziția de servicii, repararea și întreținerea ambarcațiunilor din dotarea Serviciului de Ambulanță Tulcea, conform cărților tehnice și normelor Autorității Navale Române.
 
Contractul – în valoare de 1.185.410 de lei -, a fost atribuit societății comerciale Pronautica SRL, din Tulcea.
 
Firma este controlată, potrivit Confidas.ro -, de Silviu Florin Rahău, cu 98 %, și de Costel Baciu, cu 2 %. Rahău Silviu Florin mai apare în Pronautica Boats SRL, din Tulcea, iar în trecut a figurat în Master Fotovoltaic Energy SRL și în Mex-Com SRL, ambele radiate.
 
Costel Baciu mai apare în SC Pronautica Boats SRL.
 
Silviu Florin Rahău este primarul din comuna tulceană Crișan.
 
Potrivit declarației de intere completate la data de 8 iunie 2022, Silviu Florin Rahău, având funcţia de primar al comunei Crișan, a menționat că este asociat  în două societăți comerciale, respectiv: Pronautica SRL și Pronautica Boats SRL.  
 

Compania Pronautica SRL a încheiat 348 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.166.653,32 lei, iar printre autoritățile contractante se află Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galași, Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București, Autoritatea Navală Română, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Garda de Coastă și IPJ Tulcea, Municipiul Tulcea și Inspectoratul General al Poliției Române.
 
Pentru anul trecut, cu 23 de angajați, Pronautica SRL a declarat o cifră de afaceri de 8.962.234 de lei, cheltuieli de 8.909.325 de lei și un profit net de 190.379 de lei.

 
ANI
 
Agenția Națională de Integritate a anunțat în data de 19 octombrie 2021, că un funcționar public din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Tulcea ar fi vizat de un conflict de interese administrativ.
 
Potrivit ANI, este vorba despre Mariana Aurora Rahău, „funcționar public de conducere în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Tulcea“, care, „în perioada 10 iulie 2017 – 19 martie 2020, având un interes personal de natură patrimonială, a semnat și avizat înscrisuri referitoare la două societăți comerciale al căror administrator este soțul acesteia, încălcând dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 79, lit. a) și c) din Legea nr.161/2003“.
 
Mariana Aurora Rahău este soția lui Silviu Florin Rahău, primarul din comuna tulceană Crișan.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
ARBDD Tulcea, contract cu firma unui primar din județ. Soția celui din urmă, probleme cu ANI (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comuna Crișan, din Tulcea, contract de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comună! Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

10 Jan 2024 666

Firma primarului Rahău, din Tulcea Pronautica SRL, condamnată într-un dosar al DNA Constanța! Contracte cu SRI, STS și SIE

15 Jun 2023 1908

Silviu Florin Rahău, primarul din Crișan (Tulcea), a recunoscut tot la DNA Constanța și a luat un an de închisoare cu amânare

01 Jun 2023 4208

Silviu Rahău, primarul din Crișan (Tulcea) și firma pe care o controlează (Pronautica SRL), acorduri de recunoaștere a vinovăției la DNA Constanța! Primele termene

22 May 2023 1963

Contracte publice cu SRI, STS și SIE! Pronautica SRL, acord la DNA. Silviu Rahău, primarul din Crișan, - „Nu îmi este afectat mandatul“

09 May 2023 2321

Tulcea Contract de aproape 900.000 de lei atribuit de Primăria comunei Crișan. Care este obiectul achiziției (DOCUMENT)

04 Feb 2023 1308

ANI „loveşte“ la Tulcea! Este vizat un inspector superior de la Finanţe (documente)

19 Oct 2021 3730