Firmele care construiesc incubatorul de afaceri de pe strada Celulozei vor întocmi PUZ-ul pentru modernizarea marilor bulevarde din municipiul Constanţa. Unul dintre asociaţi, fost şef la Mediu (document)

În şedinţa de Consiliu Local Municipal din luna martie, consilierii locali municipali au votat trei proiecte de hotărâre de Consiliu Local Municipal privind modernizarea cu fonduri europene a bulevardelor 1 Mai, 1 Decembrie şi Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa.

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, declara la acel moment că Primăria vrea să reabiliteze şi să modernizeze cu fonduri europene trei artere importante din municipiu.
Este vorba despre proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul 1 Mai - şoseaua Mangaliei” - faza DALI; proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii: „Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa” - faza DALI; proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Gara CFR şi staţiunea Mamaia” - faza DALI.

Bulevardul 1 Mai (de la Gară până la intersecţia cu strada Cumpenei), bulevardul 1 Decembrie şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu sunt arterele urbane aflate în atenţia municipalităţii. Potrivit lui Decebal Făgădău, pe structura acestora urmează să fie creată coloana vertebrală a transportului public al viitoarei societăţi de transport CT Bus SA.
După modernizare, bulevardele vor avea linii dedicate pentru transportul public, piste pentru biciclişti, iluminat inteligent, spaţii de parcare şi un sistem de supraveghere video.
 
Între timp, municipalitatea a organizat o licitaţie pentru „servicii de proiectare în vederea elaborării şi întocmirii documentaţiei PUZ în municipiul Constanţa - Marile bulevarde”. Urmare a achiziţiei, municipalitatea a încheiat un contract de prestări servicii cu Asocierea Project Resolv Consulting SRL - Mas Publishing & Partners SRL, cu sediul social în Constanţa, administrată de Raluca Maria Pereni.
 
Obiectul contractului îl constituie efectuarea serviciului de proiectare, respectiv elaborarea documentaţiei de urbanism PUZ (plan urbanistic zonal) „Marile Bulevarde”, din municipiul Constanţa. Amplasamentul studiat este compus din 3 loturi (lotul 1, în suprafaţă de 1.420 ha, lotul 2, în suprafaţă de 832 ha, şi lotul 3, în suprafaţă de 104 ha) şi va studia posibilitatea configurării spaţial-funcţionale, specific mediului urban, a marilor artere de circulaţie.
 
Valoarea totală a contractului este de 113.005 lei fără TVA. Termenul de realizare a serviciului de elaborare şi aprobare a documentaţiei de urbanism este de maximum 360 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere. Contractul conţine patru etape distincte, iar fiecare etapă se va considera finalizată odată cu semnarea recepţiei calitative. Şi plata lucrărilor se va realiza tot în patru tranşe, după depunerea de către prestator a documentelor justificative (vezi secţiunea „Documente”).
 

Despre Project Resolv Consulting SRL 

 
Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Petrescu Traian Răzvan, născut pe 25.08.1985, în Mangalia, şi Petrescu Traian, născut pe 5.05.1952, în comuna Smârdan, Tulcea (fost şef al APM Constanţa), fiecare cu 50% din capitalul social. Pereni Raluca-Maria este administratorul firmei care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 384.970 lei şi un profit de 86.750 lei. 
 

Mas Publishing & Partners SRL, în datele Registrului Comerţului  


Înmatriculată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa şi provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Stebingăr, cu 95% din capitalul social, şi Felicia Stebingăr, cu 5% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care desfăşoară activităţi de arhitectură.
 
În anul fiscal 2015, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 203.663 de lei şi un profit de 56.874 de lei. De asemenea, în anul 2016, Mas Publishing & Partners SRL a avut şase salariaţi, o cifră de afaceri de 636.851 de lei şi un profit de 100.515 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 13 salariaţi, cifră de afaceri de 1.267.548 de lei şi profit de 205.757 de lei.

 
Facem precizarea că societăţile Project Resolv Consulting SRL şi Masstudio SRL au obţinut, pe data de 25 iulie 2018, un act important de la Primăria Constanţa. Mai exact, este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 2843, care presupune „Construire două corpuri administrative cu regim de înălţime P+4-5e, recompartimentare hală existentă cu denumirea de incubator de afaceri Rae 72, amplasare reclamă luminoasă şi totem, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia este realizată pe strada Celulozei nr. 5-7 din municipiul Constanţa.
 
Societatea parteneră a celor de la Project, Masstudio SRL, a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Hurjui Marius-Constantin este asociat unic şi administratorul firmei care desfăşoară activităţi de arhitectură. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 72.508 lei şi un profit de 31.749 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Incubator de afaceri pe strada Celulozei din municipiul Constanţa. PUZ elaborat de investitor pentru reglementarea terenului (document)

Municipalitatea, câştig de cauză la CNSC. A fost atribuit contractul pentru elaborarea documentaţiei de urbanism PUZ „Poarta 6 - Faleză Sud“

Realizarea incubatorului de afaceri de către Mas Publishing & Partners SRL, la mâna Primăriei Constanţa
 
Constănţenii, invitaţi la dezbaterea publică pentru PUZ-ul iniţiat de Mas Publishing & Partners SRL. Ce şi-a propus investitorul
 
Mas Publishing & Partners SRL va construi un incubator de afaceri în municipiul Constanţa
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

29 Mar 2024 175

O nouă trecere de pietoni, amenajată în municipiul Constanța. Iată unde

29 Mar 2024 288

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 327

Primăria Constanța Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Micșunelelor, tronsonul cuprins între străzile Mugurului și Amurgului

29 Mar 2024 290

OIL Terminal SA investește în Portul Constanța. Compania va construi un rezervor în vecinătatea Danei 67

29 Mar 2024 341

Durata contractului este de 12 luni Primăria Constanța cumpără 130 de camere video

29 Mar 2024 328

Primăria Municipiului Constanța angajează casier. Detalii

29 Mar 2024 372

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 318

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 577

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 802

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 446

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 544

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța!

28 Mar 2024 488

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 519

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 371