Firmele familiei Pălimaru câștigă în tandem contracte de la administrația Chițac (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii elaborare studii de teren pentru obiectivul de investiții „Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț /alimentație publică la parter"
  • Este vorba despre construirea în zona Pieței Griviței a unei clădiri de trei etaje care va găzdui o parte din activitățile administrației locale constănțene
  • Ofertant câștigător este SC Arhi Plus Craft SRL din Constanța, iar valoarea contractului este de 95.000 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, cu un capital social de 200 lei, integral vărsat, firma a fost fondată de Constantin-Alin Pălimaru. Tot el este şi administrator
  • În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 416.918 lei cu un profit de 199.464 lei și un singur angajat
  • Otilia, soția lui Constantin-Alin Pălimaru, deține SC Nomad Atelier de Arhitectură SRL, compania care a câștigat la rândul său mai multe contracte de la  Primăria Constanța
 

 
Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii elaborare studii de teren pentru obiectivul de investiții „Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț /alimentație publică la parter".
 
Este vorba despre construirea în zona Pieței Griviței a unei clădiri de trei etaje care va găzdui o parte din activitățile administrației locale constănțene.
 
Ofertant câștigător este SC Arhi Plus Craft SRL din Constanța iar valoarea contractului este de 95.000 lei.

Sediul social al firmei este în Constanţa, pe bulevardul Tomis, iar domeniul principal de activitate îl reprezintă „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit www.confidas.ro, cu un capital social de 200 lei, integral vărsat, firma a fost fondată de Constantin-Alin Pălimaru. Tot el este şi administrator.
 
În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 416.918 lei cu un profit de 199.464 lei și un singur angajat.
 
Constantin - Alin Pălimaru este și beneficiarul autorizației de construire nr. 998 din 23.07.2020, cu data începere lucrări 10 mai 2021 și finalizare în mai 2023 pentru lucrări de consolidare, recompartimentare, modificare fațade, amenajare spațiu comercial alimentație publică pentru clădirea de pe Tomis nr. 14, acolo unde se află sediul firmei.

Otilia, soția lui Constantin-Alin Pălimaru, deține SC Nomad Atelier de Arhitectură SRL, care a câștigat de la Primăria Constanța contractul de elaborare documentații în baza cărora vor fi reabilitate stații de transport în comun în municipiul Constanța. Același SRL a câștigat și serviciile de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru imobilul de birouri S+P+3E cu spații de servicii/comerț/alimentație publică la parter pe terenul în suprafață de aproximativ 940 mp situat la intersecția străzilor Griviței cu Olteniei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SRL-ul familiei Pălimaru vrea să proiecteze mini-primăria administrației Chițac (DOCUMENTE)

Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Cuza Vodă a delegat către Iridex Group Salubrizare activitățile de colectare și transport deșeuri menajere și din activități comerciale (DOCUMENTE)

26 May 2023 687

Mega contract atribuit de Primăria Constanța Megastol Energy SRL va livra bănci de odihnă și coșuri de gunoi stradale în valoare de milioane de lei (DOCUMENTE)

23 May 2023 677

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu Enel Energie SA. Detalii din contract (DOCUMENTE)

22 May 2023 622

Verificarea tehnică pentru proiectul de „Creștere a eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța” a revenit unui SRL din București (DOCUMENT)

20 May 2023 685

Primăria Constanța a atribuit primele două loturi din cadrul licitației pentru mobilier urban demarată în 2022! (DOCUMENTE)

20 May 2023 586

Primăria Constanța a decis Axatel Service livrează noile sirene de alarmare a populației (DOCUMENTE)

20 May 2023 711

Dronele celor de la Evdelo Outsourcing SRL vor face spectacol de Zilele Constanței (DOCUMENTE)

17 May 2023 715

Autoritatea Navală Română a atribuit două contracte companiei Crucial Systems & Services SRL (DOCUMENTE)

16 May 2023 585

În 2020, Chițac le-a demolat terasa Ba cu Mio, ba cu Zio! Familia Darlaiane revine în contractele Primăriei Constanța (DOCUMENTE)

15 May 2023 5778

Alfa Security Service din Vaslui asigură paza la obiectivele din patrimoniul Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENT)

13 May 2023 866

Green Magic House Construct repară acoperișul Terminalului de pasageri din Portul Constanța (DOCUMENTE)

12 May 2023 727

Mărăcine Nicomar SRL se ocupă de consolidarea terenului de lângă Biserica Greacă „Metamorphosis” - Esplanada - Plaja Modern (DOCUMENT)

12 May 2023 818

Primăria Constanța plătește peste 2,5 milioane de lei pentru furnizarea a 19 autovehicule în sistem de leasing operațional (DOCUMENT)

09 May 2023 771

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Marină Grigore Antipa va realiza pentru Ministerul Mediului, programul de monitorizare a mediului marin (DOCUMENTE)

09 May 2023 728

TDL Soft Solutions și TDL Soft Center, noi contracte cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENTE)

08 May 2023 689