Firmele familiei Pălimaru câștigă în tandem contracte de la administrația Chițac (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii elaborare studii de teren pentru obiectivul de investiții „Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț /alimentație publică la parter"
  • Este vorba despre construirea în zona Pieței Griviței a unei clădiri de trei etaje care va găzdui o parte din activitățile administrației locale constănțene
  • Ofertant câștigător este SC Arhi Plus Craft SRL din Constanța, iar valoarea contractului este de 95.000 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, cu un capital social de 200 lei, integral vărsat, firma a fost fondată de Constantin-Alin Pălimaru. Tot el este şi administrator
  • În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 416.918 lei cu un profit de 199.464 lei și un singur angajat
  • Otilia, soția lui Constantin-Alin Pălimaru, deține SC Nomad Atelier de Arhitectură SRL, compania care a câștigat la rândul său mai multe contracte de la  Primăria Constanța
 

 
Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii elaborare studii de teren pentru obiectivul de investiții „Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț /alimentație publică la parter".
 
Este vorba despre construirea în zona Pieței Griviței a unei clădiri de trei etaje care va găzdui o parte din activitățile administrației locale constănțene.
 
Ofertant câștigător este SC Arhi Plus Craft SRL din Constanța iar valoarea contractului este de 95.000 lei.

Sediul social al firmei este în Constanţa, pe bulevardul Tomis, iar domeniul principal de activitate îl reprezintă „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit www.confidas.ro, cu un capital social de 200 lei, integral vărsat, firma a fost fondată de Constantin-Alin Pălimaru. Tot el este şi administrator.
 
În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 416.918 lei cu un profit de 199.464 lei și un singur angajat.
 
Constantin - Alin Pălimaru este și beneficiarul autorizației de construire nr. 998 din 23.07.2020, cu data începere lucrări 10 mai 2021 și finalizare în mai 2023 pentru lucrări de consolidare, recompartimentare, modificare fațade, amenajare spațiu comercial alimentație publică pentru clădirea de pe Tomis nr. 14, acolo unde se află sediul firmei.

Otilia, soția lui Constantin-Alin Pălimaru, deține SC Nomad Atelier de Arhitectură SRL, care a câștigat de la Primăria Constanța contractul de elaborare documentații în baza cărora vor fi reabilitate stații de transport în comun în municipiul Constanța. Același SRL a câștigat și serviciile de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru imobilul de birouri S+P+3E cu spații de servicii/comerț/alimentație publică la parter pe terenul în suprafață de aproximativ 940 mp situat la intersecția străzilor Griviței cu Olteniei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SRL-ul familiei Pălimaru vrea să proiecteze mini-primăria administrației Chițac (DOCUMENTE)

Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Primăria Constanța, achiziție de echipament pentru polițiștii locali de la un SRL din comuna Corbu. Detalii despre achiziție (DOCUMENT)

10 Jun 2024 508

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit un nou contract de furnizare produse de protocol firmei care aparține familiei unei angajate a instituției (DOCUMENTE)

08 Jun 2024 578

Primăria Constanța a atribuit un nou contract celor de la Atlantida Grama. Ce vizează înțelegerea în valoare de 20.000 de euro fără TVA? (DOCUMENT)

07 Jun 2024 633

Cumpărări directe Digi România va asigura serviciile de internet în stațiile de autobuz și pentru băncile smart din Constanța (DOCUMENT)

07 Jun 2024 994

Cumpărări directe Intersat SRL va furniza servicii de internet pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

05 Jun 2024 472

Licitații Constanța Malcons-Com SRL bifează un nou contract cu administrația județeană (DOCUMENT)

01 Jun 2024 506

Licitații Constanța Consiliul Județean a atribuit contractul de reparații curente la Centrul Militar Zonal. Date despre câștigător (DOCUMENT)

30 May 2024 621

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

25 May 2024 689

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 533

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 1094

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 713

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 571

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 573

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 567

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 598