Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

  • Primăria Tulcea a atribuit contractul de servicii de menținere, întreținere, reparații și reîntregire a sistemului de iluminat public în municipiu în valoare de 2.866.320.73 lei
  • Câștigătoare a fost desemnată Flash Lighiting Services SRL
  • Flash Lighting Services SA - cu sediul în București - a fost fondată în anul 2001, se ocupă de lucrări de instalaţii electrice și este controlată de Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, cu 60,17 % din capital, de Bogdan Gabriel Sandu, cu 23,65 % din capital, și de Crina Simona Sandu, cu 16,18 % din capital.
  • Anul trecut, cu 141 de salariați, compania Flash Lighting Services SA a raportat o cifră de afaceri de 96.148.963 de lei, cheltuieli de 86.076.040 de lei și un profit net de 9.060.027 lei
  • Sandu Bogdan Gabriel mai apare în Flash International Grup Impex SRL, Flash Lighting Services SA, Holland Development Group SA (aflată în întrerupere temporară de activitate), Flash Enterprises SRL, dar și în Flash Trading House SRL
  • Municipiul Tulcea a mai atribuit recent contractul pentru amenajarea unei parcări pe strada Isaccei din oraș aceleiași societăți Flash Lighting Services SRL cu subcontractor Nesand SRL din Tulcea
 
 
 
Primăria Tulcea a atribuit contractul de servicii de menținere, întreținere, reparații și reîntregire a sistemului de iluminat public în municipiul în valoare de 2.866.320.73 lei.

Câștigătoare a fost desemnată firma Flash Lighiting Services SRL, vezi secțiunea „documente".

Contractul prevede servicii de menținere, întreținere, reparații și reîntregire a sistemului de iluminat public în Municipiul Tulcea, servicii ce fac parte din sfera serviciilor de utilităţi publice şi cuprind totalitatea acţiunilor şi activităţilor de utilitate publică şi de interes economic şi social general desfăşurate la nivelul unităţilor administrativ teritoriale sub conducerea şi responsabilitatea autorităţilor administraţiei publice locale, în scopul asigurării iluminatului public.

Despre Flash Lighting Services
 
Flash Lighting Services SA - cu sediul în București - a fost fondată în anul 2001, se ocupă de lucrări de instalaţii electrice și este controlată de Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, cu 60,17 % din capital, de Bogdan Gabriel Sandu, cu 23,65 % din capital, și de Crina Simona Sandu, cu 16,18 % din capital. 

Zara Ștefan-Radu este membru în consiliul de supraveghere, Totu Tudor apare ca membru în directorat, Pavel Mihai este membru în directorat, Plociennik Tomasz Seweryn - membru în consiliul de supraveghere, Vatajelu Dan Ovidiu - membru în directorat, Savu Dorin - membru în consiliul de supraveghere. Ana Consulting & Audit SRL apare ca auditor.

Anul trecut, cu 141 de salariați, compania Flash Lighting Services SA a raportat o cifră de afaceri de 96.148.963 de lei, cheltuieli de 86.076.040 de lei și un profit de net 9.060.027 lei.


Sandu Bogdan Gabriel mai apare în Flash International Grup Impex SRL, Flash Lighting Services SA, Holland Development Group SA (aflată în întrerupere temporară de activitate), Flash Enterprises SRL, dar și în Flash Trading House SRL.
 

Crina Simona Sandu apare la rândul ei în Holland Development Group SA (întrerupere temporară de activitate), More Black Fashion SRL (radiată), Flash Lighting Services SA, Flash Enterprises SRL, Flash International Grup Impex SRL și în Flash Trading House SRL. 
 
Municipiul Tulcea a mai atribuit recent contractul pentru amenajarea unei parcări pe strada Isaccei din oraș aceleiași societăți Flash Lighting Services SRL cu subcontractor Nesand SRL din Tulcea.
 
 
Legături cu dosarul retrocedărilor
 
În octombrie 2008, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a mai multor inculpați în celebrul dosar al Retrocedărilor din Constanța!
 
Printre inculpații cauzei au fost Mazăre Radu Ştefan, fostul primar al municipiului Constanța, Nicuşor Daniel Constantinescu, fost consilier municipal și fost președinte CJC, dar și Sandu Bogdan Gabriel.
 
Potrivit DNA, „terenul în suprafaţă de 52.471 mp, situat în Parcul Tăbăcăriei nu a fost restituit în natura celor îndreptăţiţi, ci firmei cesionare „Holland Development Group” SA (la care acţionar şi administrator este Sandu Bogdan Gabriel, iar acţionar principal prin firma Millenium Global Development este Ionescu Valentin Gheorghe) care a plătit pentru drepturile succesorale un preţ de 100 de ori mai mic decât cel real“.
 
Prin decizia penală nr. 32 din 07.02.2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea lui Radu Ștefan Mazăre la o pedeapsă de 9 ani închisoare.
 
Tot în acest dosar, Înalta Curte a decis condamnarea lui Sandu Gabriel Bogdan, la o pedeapsă de 4 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 2 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de avantaje patrimoniale, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Municipiul Tulcea amenajează parcare pe strada Isaccei! Printre asociații uneia dintre firmele câștigătoare, un inculpat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Călărași va elabora analiza energetică a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

24 Jan 2023 628

Primăria Constanța se pregătește să contracteze creditul pentru parcările supraetajate?! O importantă companie de consultanță din București asigură asistența tehnică (DOCUMENTE)

24 Jan 2023 895

O companie româno-maghiară câștigă un contract important de la SPIT Constanța (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 905

O compania din Craiova actualizează aplicațiile de evidență a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 861

Taluzul de la plaja Modern, în pericol de prăbușire. Cine va elabora documentația pentru consolidarea terenului? (DOCUMENTE)

18 Jan 2023 1253

Primăria Tulcea a atribuit un contract de mediere unei firme din Galați. Beneficiarii proiectului sunt persoane din cartierul Neptun (DOCUMENTE)

18 Jan 2023 621

A fost atribuit contractul de concepție grafică pentru elemente de signalistică urbană pentru municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Jan 2023 810

Firma lui Cristian Cucoară a câștigat un nou contract de la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

13 Jan 2023 816

SRL-ul din Eforie Sud, Intermedia Services Top SRL mai câștigă un contract de promovare de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

11 Jan 2023 752

Polaris M. Holding SRL a încheiat un contract cu Spitalul Militar de Urgenţă „dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa (DOCUMENTE)

11 Jan 2023 685

Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat un contract de sortare și tratare a deşeurilor cu Primăria Mircea Vodă (DOCUMENTE)

10 Jan 2023 1074

Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL Galați câștigă un nou contract de la Primăria Tulcea (DOCUMENT)

06 Jan 2023 1290

Imobilul școlii „Comandor Dimitrie Știubei” din Constanța, expertizat tehnic și geologic de SC High Construct Project SRL (DOCUMENTE)

06 Jan 2023 800

Noi contracte atribuite de Primărie. Unul dintre ele a revenit SRL-ului care aparține fostei soții a unui celebru fotbalist care a jucat la Farul Constanța și la Steaua București (DOCUMENTE)

06 Jan 2023 1317

Trei dintr-o lovitură! High Construct Project SRL a semnat noi contracte cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

05 Jan 2023 778