Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

  • Primăria Tulcea a atribuit contractul de servicii de menținere, întreținere, reparații și reîntregire a sistemului de iluminat public în municipiu în valoare de 2.866.320.73 lei
  • Câștigătoare a fost desemnată Flash Lighiting Services SRL
  • Flash Lighting Services SA - cu sediul în București - a fost fondată în anul 2001, se ocupă de lucrări de instalaţii electrice și este controlată de Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, cu 60,17 % din capital, de Bogdan Gabriel Sandu, cu 23,65 % din capital, și de Crina Simona Sandu, cu 16,18 % din capital.
  • Anul trecut, cu 141 de salariați, compania Flash Lighting Services SA a raportat o cifră de afaceri de 96.148.963 de lei, cheltuieli de 86.076.040 de lei și un profit net de 9.060.027 lei
  • Sandu Bogdan Gabriel mai apare în Flash International Grup Impex SRL, Flash Lighting Services SA, Holland Development Group SA (aflată în întrerupere temporară de activitate), Flash Enterprises SRL, dar și în Flash Trading House SRL
  • Municipiul Tulcea a mai atribuit recent contractul pentru amenajarea unei parcări pe strada Isaccei din oraș aceleiași societăți Flash Lighting Services SRL cu subcontractor Nesand SRL din Tulcea
 
 
 
Primăria Tulcea a atribuit contractul de servicii de menținere, întreținere, reparații și reîntregire a sistemului de iluminat public în municipiul în valoare de 2.866.320.73 lei.

Câștigătoare a fost desemnată firma Flash Lighiting Services SRL, vezi secțiunea „documente".

Contractul prevede servicii de menținere, întreținere, reparații și reîntregire a sistemului de iluminat public în Municipiul Tulcea, servicii ce fac parte din sfera serviciilor de utilităţi publice şi cuprind totalitatea acţiunilor şi activităţilor de utilitate publică şi de interes economic şi social general desfăşurate la nivelul unităţilor administrativ teritoriale sub conducerea şi responsabilitatea autorităţilor administraţiei publice locale, în scopul asigurării iluminatului public.

Despre Flash Lighting Services
 
Flash Lighting Services SA - cu sediul în București - a fost fondată în anul 2001, se ocupă de lucrări de instalaţii electrice și este controlată de Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, cu 60,17 % din capital, de Bogdan Gabriel Sandu, cu 23,65 % din capital, și de Crina Simona Sandu, cu 16,18 % din capital. 

Zara Ștefan-Radu este membru în consiliul de supraveghere, Totu Tudor apare ca membru în directorat, Pavel Mihai este membru în directorat, Plociennik Tomasz Seweryn - membru în consiliul de supraveghere, Vatajelu Dan Ovidiu - membru în directorat, Savu Dorin - membru în consiliul de supraveghere. Ana Consulting & Audit SRL apare ca auditor.

Anul trecut, cu 141 de salariați, compania Flash Lighting Services SA a raportat o cifră de afaceri de 96.148.963 de lei, cheltuieli de 86.076.040 de lei și un profit de net 9.060.027 lei.


Sandu Bogdan Gabriel mai apare în Flash International Grup Impex SRL, Flash Lighting Services SA, Holland Development Group SA (aflată în întrerupere temporară de activitate), Flash Enterprises SRL, dar și în Flash Trading House SRL.
 

Crina Simona Sandu apare la rândul ei în Holland Development Group SA (întrerupere temporară de activitate), More Black Fashion SRL (radiată), Flash Lighting Services SA, Flash Enterprises SRL, Flash International Grup Impex SRL și în Flash Trading House SRL. 
 
Municipiul Tulcea a mai atribuit recent contractul pentru amenajarea unei parcări pe strada Isaccei din oraș aceleiași societăți Flash Lighting Services SRL cu subcontractor Nesand SRL din Tulcea.
 
 
Legături cu dosarul retrocedărilor
 
În octombrie 2008, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a mai multor inculpați în celebrul dosar al Retrocedărilor din Constanța!
 
Printre inculpații cauzei au fost Mazăre Radu Ştefan, fostul primar al municipiului Constanța, Nicuşor Daniel Constantinescu, fost consilier municipal și fost președinte CJC, dar și Sandu Bogdan Gabriel.
 
Potrivit DNA, „terenul în suprafaţă de 52.471 mp, situat în Parcul Tăbăcăriei nu a fost restituit în natura celor îndreptăţiţi, ci firmei cesionare „Holland Development Group” SA (la care acţionar şi administrator este Sandu Bogdan Gabriel, iar acţionar principal prin firma Millenium Global Development este Ionescu Valentin Gheorghe) care a plătit pentru drepturile succesorale un preţ de 100 de ori mai mic decât cel real“.
 
Prin decizia penală nr. 32 din 07.02.2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea lui Radu Ștefan Mazăre la o pedeapsă de 9 ani închisoare.
 
Tot în acest dosar, Înalta Curte a decis condamnarea lui Sandu Gabriel Bogdan, la o pedeapsă de 4 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 2 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de avantaje patrimoniale, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Municipiul Tulcea amenajează parcare pe strada Isaccei! Printre asociații uneia dintre firmele câștigătoare, un inculpat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 480

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 529

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 920

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 392

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 639

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1657

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 570

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 559

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 601

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 472

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 629

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 780

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 781

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 879

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 704