Gefil SA Prahova încarcă și repară extinctoarele unei unități militare din Constanța (document)

 
Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02022 Constanța plătește 127.729 de lei pentru un contract de servicii de verificare, încărcare și reparare a stingătoarelor de incendii tip "P" din dotarea unității.
 
Conform licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit pe data de 18 decembrie 2014 societății Gefil SA din Filipeștii de Pădure, Prahova.
 
Consiliul de Administrație al Gefil SA este condus de Dan Dumitru Prodan, care deține și 2,8% din acțiuni. Pachetul majoritar este deținut de Gepro SRL Ploiești, 95,82%. Restul acțiunilor sunt deținute de alți trei acționari, cu participații de sub 1%. Gefil Sa are un capital social subscris de 93.005 lei și se ocupă, conform Registrului Comerțului, cu fabricarea de maşini şi utilaje de utilizare generală.
 
Conform vrajitorul.eu, marja profitului net este ridicată, având în vedere industria din care face parte societatea. În anul 2013, Gefil SA, cu doar 14 angajați, a obținut un profit net de peste 800.000 de lei. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.