Gemini Trade DDD SRL asigură serviciile de deratizare şi dezinsecţie pentru Sucursala de Transport Constanţa (document)

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Servicii de deratizare şi dezinsecţie a staţiilor electrice şi a sediilor Sucursalei de Transport Constanţa”, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Agentul economic declarat câştigător a fost Gemini Trade DDD SRL, din Constanţa. Contractul are o valoare de 20.421,76 de lei.
 
Conform Registrului Comerţului, Gemini Trade DDD SRL  a fost înregistrată la data de 06.12.2001 şi are ca principal obiect de activitate „Alte activităţi de curăţenie”. Asociaţi în cadrul firmei sunt Taşcu Bîrzu şi Dincă Bîrzu. Taşcu Bîrzu  mai apare ca administrator şi asociat al firmei GEMINI-IMPEX SRL, radiată.
 
Dincă Bîrzu  mai este administrator al societăţilor DERATING INTERNATIONAL SRL şi  GEMINI-IMPEX SRL, ambele radiate şi asociat în Derating SRL, DERATING INTERNATIONAL SRL şi  GEMINI-IMPEX SRL.

Potrviti site-ului vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Gemini Trade DDD SRl, raportase o crifră de afaceri de 1.328.673 de lei şi un număr de 15 salariaţi.

Conform analizei indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea în următoarele 6-12 luni firma întâmpine dificultăţi în achitarea obligatiilro de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.

Citeşte şi Cine face curăţenie la Herghelia Mangalia: Gemini Trade DDD SRL a încheiat contractul cu Romsilva

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.