Geocor Trade Constanța s-a mai "lipit" de un contract cu o instituție de stat (document)

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași plătește 181.480 de lei pentru  furnizarea de pulpe de pui fără spată, congelate. Contractul a fost atribuit, prin licitație, societății Geocor Trade Imp-Exp SRL Constanța, conform licitatiapublica.ro.
 
Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu.
 
La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele de profil.
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar. Per total, însă, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună.
 
Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Constanța furnizează carne de pasăre unui spital din Iași (document)

12 Aug 2014 3063