Global Ports's Services SRL va monta un sistem de canalizare menajeră în Amzacea, judeţul Constanţa (document)

Consiliul Local Amzacea a încheiat recent un contract ce presupune “înfiinţarea unui sistem de canalizare menajeră în localitatea Amzacea, judeţul Constanţa”. Valoarea contractului este de 5.683.221,68 lei, fără TVA. Firma câştigătoare este SC Global Ports's Services SRL.
 
Obiectul contractului

Prezenta documentatie de atribuire contine cerintele, criteriile, regulile si informatiile necesare pentru a asigura ofertantilor o informare completa, corecta si explicita cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica având ca obiect proiectarea si executia de lucrari pentru înfiintare sistem de canalizare menajera, constând în: • retea principala si secundara de colectoare menajere de canalizare din conducte de PVC , avand dimensiunile 200/250 mm; • camine D1000 de vizitare,schimbare de directie si de rupere de panta, tot din PVC, amplasate la distanta maxima de 50 de m; • statie de pompare ape uzate (SPAU) prefabricata; • statie de epurare ape uzate compacta; • refularea statiei de epurare in emisar retea principala si secundara de colectoare menajere de canalizare din conducte de PVC , avand dimensiunile 200/250 mm.

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare în legatura cu documetatia de atribuire cu cel putin 10 zile înainte de depunerea ofertelor. În măsura în care solicitarile de clarificare sunt solicitate în termenul mentionat, autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificare cu 7 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Persoanele ce dețin funcții de decizie

Radu Constantin - primar, Stan Romica - viceprimar, Utu Viorica - secretar, Akbulut Ghiulnaz - responsabil achizitii publice, Gheorghe Niculae - consilier local, Femi Suat - consilier local, Vlasceanu Danut - consilier local, Nedelcu-Cristea Iuliana- consilier local, Dumitru ?tefan - consilier local, Alexa Vasile - consilier local, Danilov Laura Larisa - consilier local, Memet ?ucuredin - consilier local, Osman Octai- consilier local, Guzu Claudiu - consilier local, Mateescu Andrei - reprezentant legal SC Euro Form Consulting SRL.

Global Ports's Services SRL, în datele Registrului Comerţului

Global Ports's Services SRL este o societate înregistrată în anul 2001, în localitatea Eforie Sud.
Capitalul social este de 3000 lei , integral vărsat, compus din 30 părţi sociale, fiecare a câte 100 lei. Unic asociat al societăţii este Marius Costel Dabija. Acesta este şi administratorul firmei.

 
Domeniul de activitate principal este „lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța cumpără mobilier școlar și mobilier grădinițe pentru unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)

09 Apr 2024 471

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța dotează școala din comună cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale (DOCUMENT)

08 Apr 2024 360

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 919

Proiectul, pe masa consilierilor județeni Oborul General Scărișoreanu, situat în domeniul public al UAT Amzacea, preluat de Consiulul Județean Constanța (DOCUMENT)

16 Feb 2024 1086

Cumpărări directe Primăria Amzacea, contract cu Bel Electric Cable SRL pentru iluminatul public

06 Feb 2024 617

Licitații Constanța Traficul rutier din comuna Amzacea va fi monitorizat video! Primăria achiziționează serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor pentru sistem (DOCUMENT)

16 Aug 2023 834

Declarații de avere Constanța Stan Romică, primar al comunei Amzacea, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Jul 2023 1170

Primăria Amzacea, demersuri la Mediu pentru înființarea rețelei de canalizare în satele Casicea și General Scărișoreanu

09 May 2023 1121

Primăria și Consiliul Local Amzacea, mesaj de Anul Nou

28 Dec 2021 1152

Primăria Comunei Amzacea, judeţul Constanţa, angajează

03 Jun 2021 2136

Un dispensar medical urmează să fie construit în Amzacea (document)

19 Sep 2020 3794

#alegerilocale2020 Laura Danilov, candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Amzacea - „Diferența dintre o comună oarecare și una europeană o fac soluțiile la problemele întâmpinate“

27 Aug 2020 4179

Amendă record pentru o primărie din județul Constanța. Ape uzate deversate direct în mijlocul satului, fără nici o epurare (galerie foto)

27 May 2020 3405

Primăria Comunei Amzacea angajează casier. Condiții de participare

14 Jan 2018 2154

Primăria comunei Amzacea, județul Constanța organizează concurs de angajare. Ce post este vacant și ce condiții trebuie îndeplinite

14 Dec 2017 1911