Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Gradinița nr. 1 din comuna Oltina, reabilitată de o societate din București. Ce valoare are contractul și ce prevede acesta (document)

Primăria comunei Oltina, județul Constanța a atribuit recent un contract de ”Servicii de proiectare faza proiect tehnic și asistentă tehnică din partea proiectantului în cadrul proiectului: "Reabilitare Grădiniță nr. 1, comună Oltina, jud. Constanța".
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin procedură simplificată
 
Contractul prevede servicii de proiectare faza proiect tehnic și asistență tehnică din partea proiectantului pe timpul execuției lucrărilor, în cadrul proiectului: Reabilitare Grădiniță nr. 1, comună Oltina, jud. Constanța

Serviciile vor fi prestate în 2 etape, astfel:
Etapa I – Elaborarea întregii documentații tehnico-economice necesare execuției lucrărilor, în conformitate cu legislația, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificațiile tehnice, normativele, instrucțiunile tehnice, ghidurile și metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul obiectivului de investiție, astfel:
a) documentații necesare în vederea obținerii avizelor și acordurilor finale prevăzute în certificatul de urbanism, inclusiv depunerea și susținerea acestor documentații în față instituțiilor emitente, în vederea obținerii acordurilor și avizelor - în calitate de împuternicit al Achizitorului, conform art. 25 alin (1) din Ordinul MDRL nr. 839/12.10.2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții;
b) proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (P.A.C.);
c) proiect de organizare a execuției lucrărilor (P.O.E.);
d) proiect tehnic de execuție, inclusiv detalii de execuție, elaborat conform legislației în vigoare privind conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice faza Proiect tehnic, aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice.
Etapa II - Asistență tehnică din partea proiectantului, pe timpul execuției lucrărilor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 24000 RON
 
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Rugby Construct București.
 
Despre Rugby Construct București
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 28 septembrie 2018, societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Strada Ceahlăul nr. 25.
Societatea are capital social subscris de 5000 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Iulian Cătălin Suditu, acesta fiind și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raporta cifră de afaceri netă de 1.660.984 de lei, profit de 324.123 de lei și 14 salariați.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Penitenciarul Poarta Albă cumpără medicamente de jumătate de milion de lei (document)

24 Jan 2019 64

Noi locuinţe de tip ANL vor fi construite în Murfatlar. Unde vor fi situate (document)

24 Jan 2019 81

Centrul de Odihnă Flamingo din Eforie, al Administrației Naționale a Penitenciarelor, caută firmă de pază pentru o lună (document)

23 Jan 2019 215

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)

23 Jan 2019 326

Ce societate furnizează materiale antiderapante pentru activitatea de deszăpezire din Cernavodă. Ce valoare are contractul (document)

22 Jan 2019 454

Consiliul Județean Constanța cumpără apă și cafea pentru protocol (document)

21 Jan 2019 162

Asociaţia „Demos“ atrage atenţia asupra faptului ca Primăria Constanța intenţionează să închirieze terenurile de pe malul lacului Siutghiol (document)

21 Jan 2019 816

O sală de sport va fi amenajată în Gara Constanţa. Licitaţia a fost demarată. Ce spune directorul CFR Infrastructură (document)

17 Jan 2019 1227

Ce firme vor face curat în clădirile Direcţiei de Asistenţă Socială Constanţa (document)

15 Jan 2019 230

Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa închiriază o autobasculantă pentru a face faţă iernii (document)

15 Jan 2019 315

Ce societate se ocupă cu realizarea rețelei electrice de distribuție din cartierul de tineri din Poarta Albă, județul Constanța (document)

13 Jan 2019 445

Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Neptun a cumpărat papetărie de la o firmă din Constanţa (document)

11 Jan 2019 283

Câţi bani alocă Forţele Navale Române pentru furnizarea de energie electrică timp de doi ani (document)

11 Jan 2019 277

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa a cumpărat un sistem de imagistică şi radiologie medicală (document)

11 Jan 2019 525

Teren de lângă Târgul de legume - fructe Constanţa, scos la mezat. Cui aparţine şi la ce sumă a fost evaluat

10 Jan 2019 270