Green Magic House Construct repară acoperișul Terminalului de pasageri din Portul Constanța (DOCUMENTE)

  • Acoperișul clădirii Terminal Pasageri necesită, în regim de urgență, executarea unor lucrări de reparații, din cauza stării avansate de degradare pe suprafețe foarte extinse ale acestuia
  • Câștigătorul contractului în valoare de 588.943.48 lei fără TVA este Green Magic House Construct SRL controlată de Robert și Mihnea-Răzvan Torous
  • Cei doi mai figurează și în Cadapo Invest SRL, dar și în Green Magic House SRL
  • Potrivit www.confidas.ro, compania figurează cu 13 contracte din achiziții publice în valoare de 828.367,85 lei
  • În ultimul an fiscal, Green Magic House Construct SRL a raportat o cifră de afaceri de 961.924 lei, profit de 38.356 lei la un număr mediu de doi angajați, dar și datorii de 290.338 lei
 

 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a organizat o licitație pentru lucrări de reparare a acoperișului clădirii Terminalului de Pasageri.

Acoperișul clădirii Terminal Pasageri necesită, în regim de urgență, executarea unor lucrări de reparații, din cauza stării avansate de degradare pe suprafețe foarte extinse ale acestuia. Părțile centrale care acoperă cele două holuri importante ale clădirii sunt din policarbonat uzat fizic.

Jgheaburile și burlanele de scurgere sunt subdimensionate, ceea ce generează infiltrații prin rosturile deschise ale tronsoanelor clădirii. Panourile metalice de pe acoperiș prezintă și acestea semne de uzură fizică, fiind desprinse la îmbinarea tronsoanelor clădirii. Pentru eliminarea disconfortului care e creează atunci când plouă și prevenirea accidentelor de exploatare, atât în cazul pasagerilor care tranzitează clădirea, cât și în cazul persoanelor care își desfășoară activitatea în clădire, este necesară repararea și aducerea la standarde moderne de funcționalitate a acoperișului clădirii Terminal Pasageri.

Lucrările ce urmează a fi executate, potrivit caietului de sarcini constau în reparații la acoperiș – hidroizolație, înlocuire tâmplărie şi geamuri termopan cu reparația glafurilor din zona acoperișului tip terasă, reparația sistemului de scurgere a apelor pluviale de pe terasa clădirii.
 
Câștigătorul contractului în valoare de 588.943.48 lei fără TVA este Green Magic House Construct SRL, controlată de Robert și Mihnea-Răzvan Torous.

Robert Torous deține și calitatea de administrator.

Cei doi mai figurează și în Cadapo Invest SRL, dar și în Green Magic House SRL.


Potrivit www.confidas.ro, compania figurează cu 13 contracte din achiziții publice în valoare de 828.367,85 lei.

În ultimul an fiscal, Green Magic House Construct SRL a raportat o cifră de afaceri de 961.924 lei, profit de 38.356 lei la un număr mediu de doi angajați, dar și datorii de 290.338 lei.

Compania are sediul social în București, sector 4, iar obiectul de activitate sunt lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Peste 5 milioane lei Contract semnat între Portul Constanța și o firmă din Galați pentru lucrări de reparații și modernizare (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.