Groupe Eurovest International a semnat un nou contract cu Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

  • Principalul element ce intră în componența acestor instalații sunt asa-numitele sprinklere, dispozitive ce prezintă o anumită sensibilitate la caldura care, prin întrebuințarea caracteristică, joacă un rol important în stingerea incendiilor
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru verificarea și întreținerea instalației de limitare și stingere a incendiilor cu sprinklere a magaziei de grupaj CFS din terminalul de containere.
 
Instalatiile cu sprinklere sunt sisteme utilizate pentru detectarea, respectiv stingerea incendiilor în faza incipientă, în cadrul încăperilor unde sunt montate.
 
Principalul element ce intră în componența acestor instalații sunt asa-numitele sprinklere, dispozitive ce prezintă o anumită sensibilitate la caldura care, prin întrebuințarea caracteristică, joacă un rol important în stingerea incendiilor. Construcția echipată cu instalația de stins incendiu care face obiectul prezentului Caiet de sarcini este o construcție metalică pe fundație de beton armat, formată din două secțiuni:
- secțiunea 1 – parter, etaj 1 și parțial etaj 2, cu deschidere de 7,50 m și 8 travei de câte 5 m fiecare
- secțiunea 2 – parter cu deschidere de 40 m și console de 8 m pe ambele părți cu 10 travei de câte 7,5 m plus o altă travee de 7,5 m fără console Instalația cuprinde 456 capete sprinklere DN 15 – Pn 10 pe o suprafață de 3000mp, la o înălțime de cca 8 m.
 
Serviciile de verificare și întreținere periodică ale instalațiilor cu sprinklere trebuie să asigure funcționarea permanentă a acestora.
 
În acest sens se vor efectua trimestrial (1 revizie/3 luni – 4 revizii/an) și vor cuprinde cel puțin următoarele:
- verificare, demontare, curățare, gresare, ungere la piesele în mișcare
- verificare, întreținere la aparatele de măsură și control
- verificare la instalațiile electrice
- constatare piese/echipamente defecte/necorespunzătoare care necesită reparare/înlocuire (aparate de control și semnalizare, robinete și vane, rețea de conducte, etc.)

- întocmirea raportului privind starea sistemului, funcționalitatea acestuia și piesele (echipamentele) defecte (necorespunzătoare) care necesită reparare sau înlocuire.
 
Valoarea finală a achiziției a fost de 15.200 lei. Atribuirea a avut loc pe 4 noiembrie, iar firma câștigătoare este Groupe Eurovest International SRL.

 

Despre Groupe Eurovest International SRL

 

Înmatriculată în anul 2002, Groupe Eurovest International SRL are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Justiției. Potrivit Confidas.ro., domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  repararea maşinilor.   
 
Asociați persoane fizice sunt Ionuț Ciucur și Cristian Ionuț Ciucur. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea mașinilor, este Ionuț Ciucur.
  
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 883.056 lei, profit net de  78.211 lei și un număr de 6 angajați. În anul 2021, firma a raportat 7 salariați, o cifră de afaceri de 1.071.390 lei și un profit de 42.176 lei.

Compania Groupe Eurovest International SRL a încheiat 132 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 500.894,56 lei.
 
Cristian Ionuț Ciucur apare în firmele Virtual Logistics SRL, Logistic Material Rulant SRL și Cuvierr Exclusive Retail SRL. Ionuț Ciucur apare în Concept Technology SRL și Tehnotrans Feroviar SRL.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Groupe Eurovest International SRL a obţinut un contract de la CNAPM Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Groupe Eurovest International SRL a obţinut un contract de la CNAPM Constanța (document)

24 Oct 2021 2995

Groupe Eurovest International, controlată de Violeta Ciucur, fost rector al UMC, contract adjudecat de la CN APM Constanța (document)

02 Sep 2019 3156

Groupe Eurovest International SRL verifică stingătoarele de incendiu de la sucursala RCF Constanţa (document)

13 Feb 2016 2471

Rectorul UMC se va ocupa de verificarea tuturor stingătoarelor de incendiu din proprietatea Sucursalei Regionale CF Constanţa (documente)

26 Jan 2015 2334