Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Groupe Eurovest International, controlată de Violeta Ciucur, fost rector al UMC, contract adjudecat de la CN APM Constanța (document)

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC) a semnat cu Groupe Eurovest International SRL, firmă controlată de Violeta Vali Ciucur, fostul rector al Universității Maritime din Constanța, și Ionuț Ciucur. Firma a câștigat contractul „Verificare și întreținere sistem de detecție cu Inergen (lot 1) și Verificare și întreținere stingătoare (lot 2)“. Valoarea lotului 2 este de 15.533,5 lei, iar a lotului 1, de 4.265 de lei.
 
Mijloacele tehnice destinate apărării împotriva incendiilor trebuie verificate și întreținute permanent în stare de funcționare prin intermediul unei firme autorizate. De asemenea, stingătoarele ce sunt amplasate în toate locurile de muncă/construcții/mijloace de transport auto/nave din companie sunt mijloacele tehnice destinate apărării împotriva incendiilor și trebuie verificate și întreținute permanent în stare de funcționare, tot prin intermediul unei firme autorizate (conform prevederilor din capitolul „Echiparea și dotarea cu mijloace tehnice de apărare împotriva incendiilor” din Normele generale de apărare împotriva incendiilor, care face parte din Ordinul nr. 163 din 28 februarie 2007 pentru aprobarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor).
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoanele din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: Șerban Daniela – administrator, director general, Bogdan Pascu - director general adjunct, Maria Mergiu – director economic, Patrichi Teodor - director Direcția Exploatare, Hanganu Ciprian - director coordonator, Tomescu Ion - director Direcția Tehnică, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcția Comercială, Ifimov Otilia - șef Departament Achiziții Publice, Pepi Tănase Iulian - șef Serviciu Juridic și Contencios, Kiss Laszlo Eduard - șef Sucursala Energetică Port Constanța, Niculescu Daniel - șef Sucursala de Servicii Port Constanța, Banias Emil Sorin - șef Sucursala Nave Tehnice Port Constanța, Moldoveanu Antoniela - Serviciu Tehnic – Reparații - secretar CTE, Bola Laura Valentina – Serviciul Tehnic – Reparatii - secretar CTE (rezervă), Gamalan Nicoleta Adina - șef Birou Control Financiar Preventiv, Cristian Albu - Departament Achiziții Publice, Cristian Iliescu - șef Birou PSI și Situații de Urgență, dar și administratorii Murgeanu Gabriela, Tivilichi Nicolae Dan, Petrașcu Elena, Burlacu Mircea, Bătrâncă Ghiorghe, Naftali Daniel-Adrian.
 

Groupe Eurovest International SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înmatriculată în anul 2002, Groupe Eurovest International SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 30.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt Violeta Vali Ciucur și Ionuț Ciucur, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea mașinilor, este Ciucur Ionuț.
 
În anul fiscal 2016, firma cu 8 salariați a raportat o cifră de afaceri de 778.134 de lei și un profit de 26.597 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma a avut 8 salariați, un profit de 154.442 de lei și o cifră de afaceri de 1.251.881 de lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 7 salariați, un profit de 120.322 de lei și o cifră de afaceri de 1.054.227 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două ordine privind hărţile strategice de zgomot din Portul Constanţa, publicate în Monitorul Oficial

20 Sep 2019 296

Angajaţii CN APM Constanţa, asiguraţi de Omniasig Vienna Insurance Group în caz de boală profesională, accident ori deces (document)

17 Sep 2019 524

Clădiri din subordinea CN APM Constanța, dotate cu instalații de detecție în caz de incendiu (document)

07 Sep 2019 503

Unique Promo SRL-D din Bucureşti va furniza materiale promoţionale către CN APM Constanţa (document)

31 Aug 2019 667

CN APM Constanţa cumpără consumabile pentru imprimante şi faxuri. Ce sumă a cheltuit (document)

30 Aug 2019 424

O firmă din Franţa a bătut palma cu CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Iată ce servicii va presta! (document)

21 Aug 2019 899

Se extind danele maritime din zonele de nord și sud ale Portului Constanța

19 Aug 2019 779

Ansamblu tehnologic, realizat de Socep SA în incinta Port Constanţa Nord

13 Aug 2019 646

Administratorii CN APM SA Constanţa vor fi revocaţi. Şedinţă a Consiliului de Administraţie la Ministerul Transporturilor

13 Aug 2019 1448

Engie România, contract de peste un milion de lei semnat cu CN Administrația Porturilor Maritime Constanța (document)

08 Aug 2019 351

Buncăr metalic suprateran pentru cereale în Portul Constanţa. Ce răspuns a primit investitorul de la Agenţia de Mediu

08 Aug 2019 635

Se caută o firmă pentru expertizarea tehnică a unor bunuri din Portul Constanţa (document)

03 Aug 2019 628

Ce a decis Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu privire la plângerea Consal Trade împotriva CN APM Constanţa

01 Aug 2019 737

Achiziţie la CN APMC pentru modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea siguranţei navigaţiei în Portul Constanţa (document)

31 Jul 2019 597

Jumătate de milion de lei pentru staţii de lucru tip desktop şi portabile ce vor fi achiziţionate de CN APM Constanţa (document)

29 Jul 2019 641