Holiday D'Sign Consult elaborează documentaţia tehnico-economică de reabilitare a școlii "Nicolae Tonitza" din Constanța (DOCUMENTE)


 
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică a obiectivului de investiţii reabilitare şcoala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza"
  • Câștigător a fost desemnat SRL-ul ploieștean, Holiday D'Sign Consult pentru suma de 129.000 lei fără TVA
  • Firma este controlată de Dinu Adrian
  • În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de  1.413.915 lei, un profit de 383.887 lei la 2 angajați și datorii de 461.822 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.435.122 lei, însă acestea sunt mult mai multe
 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică a obiectivului de investiţii reabilitare şcoala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" (studiu geotehnic, studiu topografic, DALI, documentaţii avize).
Câștigător a fost desemnat SRL-ul ploieștean, Holiday D'Sign Consult pentru suma de 129.000 lei fără TVA, vezi secținea „documente". Aceeași compania a mai derulat anul acesta un contract pentru servicii de elaborare audit energetic la școala gimnazială nr.39 Nicolae Tonitza. Valoarea totală a contractului a fost de 16.550 de lei, fără TVA.
 
Despre Holiday D'Sign Consult SRL
 
Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti.
 
Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale.
 
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Adrian.
 
Acesta este unic asociat și administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.
 
În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de  1.413.915 lei, un profit de 383.887 lei la 2 angajați și datorii de 461.822 lei.

 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.435.122 lei, însă acestea sunt mult mai multe, având în vedere cele 18 contracte câștigate în ultimii ani doar la Constanța, vezi și secțiunea „citește și”.
 

Alte  contracte cu primăriile Constanța și Medgidia
 
Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Abonați la contracte cu Primăria Constanța, ploieștenii de la Holiday D'Sign Consult SRL vor proiecta reamenajarea parcului de la Teatrul Danovski

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)

03 Dec 2022 378

Ni Ni și Chen Chen, asigurați de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii la un broker cu cifră de afaceri 0 și care activează pe pierdere, după 12 ani de activitate (DOCUMENTE)

02 Dec 2022 759

SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 564

Omniasig Vienna Insurance Group și Allianz - Țiriac Asigurări au încheiat contracte de asigurare cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

28 Nov 2022 646

O compania din București execută pentru Consiliul Județean Constanța servicii de creație și producție materiale publicitare (DOCUMENTE)

26 Nov 2022 822

Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

23 Nov 2022 704

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

22 Nov 2022 772

Compania Națională de Investiții a atribuit prin achiziție directă mai multe contracte SRL-ului constănțean controlat de familia Nastasia (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 796

Cine a câștigat contractul pentru proiectare și execuție pod în localitatea Horia din județul Tulcea? (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 872

Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 1134

Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 655

Polaris M. Holding SRL a câștigat contractul de salubrizare în comuna Costinești din județul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 765

Un SRL din Ilfov va realiza documentația pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații din Municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 643

O firmă din Capitală a împușcat două contracte consecutive de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

15 Nov 2022 889

Compania deținută de Victor Stoianovici a câștigat un contract-cadrul de peste 15 milioane de lei la Primăria Constanța. Ce servicii va presta? (DOCUMENTE)

12 Nov 2022 1043