Holiday D'Sign Consult elaborează documentaţia tehnico-economică de reabilitare a școlii "Nicolae Tonitza" din Constanța (DOCUMENTE)


 
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică a obiectivului de investiţii reabilitare şcoala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza"
  • Câștigător a fost desemnat SRL-ul ploieștean, Holiday D'Sign Consult pentru suma de 129.000 lei fără TVA
  • Firma este controlată de Dinu Adrian
  • În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de  1.413.915 lei, un profit de 383.887 lei la 2 angajați și datorii de 461.822 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.435.122 lei, însă acestea sunt mult mai multe
 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică a obiectivului de investiţii reabilitare şcoala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" (studiu geotehnic, studiu topografic, DALI, documentaţii avize).
Câștigător a fost desemnat SRL-ul ploieștean, Holiday D'Sign Consult pentru suma de 129.000 lei fără TVA, vezi secținea „documente". Aceeași compania a mai derulat anul acesta un contract pentru servicii de elaborare audit energetic la școala gimnazială nr.39 Nicolae Tonitza. Valoarea totală a contractului a fost de 16.550 de lei, fără TVA.
 
Despre Holiday D'Sign Consult SRL
 
Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti.
 
Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale.
 
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Adrian.
 
Acesta este unic asociat și administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.
 
În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de  1.413.915 lei, un profit de 383.887 lei la 2 angajați și datorii de 461.822 lei.

 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.435.122 lei, însă acestea sunt mult mai multe, având în vedere cele 18 contracte câștigate în ultimii ani doar la Constanța, vezi și secțiunea „citește și”.
 

Alte  contracte cu primăriile Constanța și Medgidia
 
Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Abonați la contracte cu Primăria Constanța, ploieștenii de la Holiday D'Sign Consult SRL vor proiecta reamenajarea parcului de la Teatrul Danovski

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 415

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 473

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 352

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 538

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 664

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 661

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 745

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 593

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 542

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 612

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 501

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 936

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 592

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 666

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 690