Iarna nu-i ca vara! Cât ne costă luminițele de Crăciun din Constanța? Totul despre firma abonată la bani publici (documente)

Primăria municipiului Constanța a publicat contractile încheiate cu câștigătorul licitațiilor pentru iluminatul de sărbători din municipiul Constanța.
 
Contractul este împărțit pe trei loturi și are o valoare totală de 4.618.404 lei fără TVA.
Firma câștigătoare, Luxten Lighting Company SA, va asigura iluminatul și ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă în Piața Ovidiu, în Parcul Tăbăcărie (Orășelul Copiilor) precum și în municipiu, pe bulevarde, prin montarea de instalații luminoase la rețeaua de iluminat public existentă (vezi secțiunea “Documente”).
 

Luxten Lighting Company SA

 
Potrivit Registrului Comerțului, acționarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu și Listă Persoane Fizice și Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere și vicepreședinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere și președinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat și președinte al directoratului, Silvian Șerbănescu, vicepreședinte al directoratului, și Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalații electrice“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:


Contractul de întreținere a sistemului de iluminat public derulat de Luxten Lighting Services se apropie de final Primăria Constanța pregătește o nouă licitație!

Problema iluminatului public ar trebui soluționată definitiv! Luxten Lighting Company a „primit“ contractul de mentenanță pentru 12 luni
 

Luxten Lighting Company, câștigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanța. Asigură ornamentele și pentru „Țara Piticilor“ (document)

A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit și anul acesta societății Luxten Lighting Company
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobile scoase la vânzare de Primăria Cuza Vodă, județul Constanța. Iată unde sunt situate

19 Apr 2024 221

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 277

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 373

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 221

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 301

Atenție, constănțeni! În perioada următoare se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța

19 Apr 2024 405

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 384

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 603

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 425

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 348

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 529

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 337

Primăria Constanța Bucuria, în dar pentru seniorii din Căminul pentru Persoane Vârstnice (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 383

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 427

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 332