Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Iată care sunt firmele care vor furniza servicii de mentenanță pentru SPIT Constanța (document)

 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de asistență pentru software, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Astfel urmează să se furnizeze servicii de mentenanță pentru urmatoarele module informatice: contabilitate generală pentru unități bugetare și execuție bugetară, evidența și gestiunea stocurilor de materiale, evidența și gestiunea obiectelor de inventar, evidența și gestiunea mijloacelor fixe.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul numărul S 19219 (servicii de mentenanță) a fost SC Tdl Soft Solutions SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 53.530,80 lei cu TVA inclus (TVA 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 54.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), cu o perioadă de execuție de 10 luni.   
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a mai atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de gestionare a datelor, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Iată către ce modele informatice urmează să fie furnizare serviciile de mentenanță: gestiunea și evidența impozitelor și taxelor locale și a altor creanțe bugetare pentru persoane fizice și juridice, gestiunea și evidența registrului de casă, acordarea vizei de control financiar preventiv.
 
Contractul numărul S 19135 (servicii de mentenanță) a fost câștigat de societatea Real Data Soft SRL, cu o valoare totală finală de 180.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), și un număr de 10 luni de efectuare a serviciilor.    
 
Însă Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare și contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de asistenta pentru software, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.
 
Astfel, se vor furniza servicii de mentenanță la sistemul informatic de evidență și gestiune financiar contabilă „TDL Soft” cu urmatoarele module: angajare, lichidare, ordonantare și plata cheltuielilor instituțiilor publice - ALOP 2, dar și evidența de personal și salarizare - Salarizare 2.
 
Firma care a „pus mâna” pe contractul numărul S19145 (servicii de mentenanță) a fost Tdl Soft Center SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 113.189,20 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 114.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), și cu un număr de 10 luni de furnizare a serviciilor.
 
De asemenea, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit tot prin negociere fără anunț de participare și contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de gestionare a datelor, prețul cel mai scăzut fiind criteriul pe care trebuia să îl îndeplinească firma care dorea să câștige licitația.
 
Vor fi furnizate servicii de mentenanță a urmatoarelor module informatice: arhivarea documentelor, gestiunea și evidența dosarelor de urmărire și executare silită, gestiunea și evidența dosarelor de insolvență, vizualizarea și plata electronică a impozitelor și taxelor locale (E-tax Posta, Westaco, Garanti și Online), înregistrarea cererilor depuse electronic în privința eliberării certificatelor de atestare fiscală online, emiterea de certificate de atestare fiscală online, semnate digital, pentru persoane fizice și persoane juridice.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul numărul S 19122 (servicii de mentenanță) a fost câștigat de Real Data Service SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 144.300 lei cu TVA inclusiv (TVA de 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 145.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), furnizarea de servicii având un termen de 10 luni.      
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
Tdl Soft Solutions SRL, cu sediul social în Constanța pe strada Patriei, numărul 13, cu un capital social subscris de 400 lei, are ca și activități principale cele de „editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% și Adrian Bădilă cu o cotă de 5%, ambii deținând și funcția de administrator.
 
Real Data Soft SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Patriei, numărul 13, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt cele de editare a altor produse software.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici și Corneliu Angelin Mihai, ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, dar și funcții de administrator.
 
Tdl Soft Center SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Patriei, numărul 13, deține un capital social subscris de 420 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale firmei sunt legate de „editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici (deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 95%) și Adrian Bădilă (cu o cotă de 5%), ambii având și funcția de administrator.
 
Real Data Service SRL, cu sediul social în Constanţa, strada Patriei, numărul 13, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, și are ca și activități principale acelea de „editare a altor produse software”.
 
Asociații societății sunt Luminiţa Totolici și Corneliu-Angelin Mihai, ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, și având funcția de administrator.
 
Luminiţa Totolici este fostul director adjunct al SPIT Constanţa și mai apare ca sociat și administrator în firmele: Real Data Center SRL, Real Data Net SRL, Real Data Solutions SRL, Tdl Soft Group SRL și Tdl Soft Maintenance SRL.
 
Unele dintre toate aceste firme în care apare aceasta ca asociat și administrator au derulat la rândul lor în decursul timpului contracte cu SPIT Constanţa, instituţie în care şi-a desfăşurat activitatea Luminiţa Totolici.
 
În secțiunea „Documente” pot fi consultate anunțurile de atribuire publicate pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier la Murfatlar, județul Constanța. Două autoturisme implicate. Două victime (galerie foto)

04 Jan 2019 1272

SPIT Agenția fiscală nr. 5 din strada Dumbrăveni nr. 1 - Palazu Mare a fost închisă

06 Dec 2018 387

Începe judecata angajaţilor din fruntea SPIT Constanţa deferiţi justiţiei de către DNA

06 Dec 2018 825

La judecată cu UAT şi SPIT Constanţa Carmeco SA, exonerată de la plata obligaţiilor fiscale accesorii de 336.399 de lei

23 Nov 2018 773

Alertă la ISU Dobrogea. Pompierii chemați, din nou, la imobilul de pe bulevardul Tomis din Constanța, zona SPIT (galerie foto + video)

03 Oct 2018 559

UPDATE Incendiu, lângă sediul SPIT, în municipiul Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto+video)

03 Oct 2018 3139

Incendiu la sediul de pe bulevardul Tomis SPIT Constanța, mulțumește pompierilor de la ISU Dobrogea pentru operativitate și profesionalism

07 Aug 2018 1635

LIVE. Imagini de la eveniment. Incendiu la sediul SPIT Constanţa. Echipaje de poliţie, pompieri şi medici la eveniment. Circulaţie blocată (galerie foto-video)

06 Aug 2018 8093

SPIT vă invită să completați chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabililor

06 Aug 2018 483

SPIT Constanţa face angajări! Este scos la concurs un post de conducere

12 Jul 2018 1440

Angajaţi din fruntea SPIT Constanţa, trimişi în judecată de către DNA Constanţa

04 Jul 2018 5625

Ce societate se ocupă cu repararea și întreținerea echipamentului informatic al SPITVBL Constanța. Ce valoare are contractul (document)

02 Jul 2018 587

Anunț important de la SPIT Constanța. Cum se lucrează în perioada minivacanței de 1 mai

26 Apr 2018 587

În atenția constănțenilor. Taxele și impozitele locale pot fi achitate cu anumite condiții. Ce trebuie să știe locuitorii din Constanța

25 Apr 2018 1173

Un punct de lucru al SPIT Constanța a fost închis. Măsura luată din cauza unei avarii E-Distribuție Dobrogea

11 Apr 2018 855