Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Iată care sunt firmele care vor furniza servicii de mentenanță pentru SPIT Constanța (document)

 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de asistență pentru software, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Astfel urmează să se furnizeze servicii de mentenanță pentru urmatoarele module informatice: contabilitate generală pentru unități bugetare și execuție bugetară, evidența și gestiunea stocurilor de materiale, evidența și gestiunea obiectelor de inventar, evidența și gestiunea mijloacelor fixe.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul numărul S 19219 (servicii de mentenanță) a fost SC Tdl Soft Solutions SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 53.530,80 lei cu TVA inclus (TVA 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 54.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), cu o perioadă de execuție de 10 luni.   
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a mai atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de gestionare a datelor, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Iată către ce modele informatice urmează să fie furnizare serviciile de mentenanță: gestiunea și evidența impozitelor și taxelor locale și a altor creanțe bugetare pentru persoane fizice și juridice, gestiunea și evidența registrului de casă, acordarea vizei de control financiar preventiv.
 
Contractul numărul S 19135 (servicii de mentenanță) a fost câștigat de societatea Real Data Soft SRL, cu o valoare totală finală de 180.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), și un număr de 10 luni de efectuare a serviciilor.    
 
Însă Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare și contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de asistenta pentru software, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.
 
Astfel, se vor furniza servicii de mentenanță la sistemul informatic de evidență și gestiune financiar contabilă „TDL Soft” cu urmatoarele module: angajare, lichidare, ordonantare și plata cheltuielilor instituțiilor publice - ALOP 2, dar și evidența de personal și salarizare - Salarizare 2.
 
Firma care a „pus mâna” pe contractul numărul S19145 (servicii de mentenanță) a fost Tdl Soft Center SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 113.189,20 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 114.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), și cu un număr de 10 luni de furnizare a serviciilor.
 
De asemenea, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit tot prin negociere fără anunț de participare și contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de gestionare a datelor, prețul cel mai scăzut fiind criteriul pe care trebuia să îl îndeplinească firma care dorea să câștige licitația.
 
Vor fi furnizate servicii de mentenanță a urmatoarelor module informatice: arhivarea documentelor, gestiunea și evidența dosarelor de urmărire și executare silită, gestiunea și evidența dosarelor de insolvență, vizualizarea și plata electronică a impozitelor și taxelor locale (E-tax Posta, Westaco, Garanti și Online), înregistrarea cererilor depuse electronic în privința eliberării certificatelor de atestare fiscală online, emiterea de certificate de atestare fiscală online, semnate digital, pentru persoane fizice și persoane juridice.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul numărul S 19122 (servicii de mentenanță) a fost câștigat de Real Data Service SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 144.300 lei cu TVA inclusiv (TVA de 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 145.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), furnizarea de servicii având un termen de 10 luni.      
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
Tdl Soft Solutions SRL, cu sediul social în Constanța pe strada Patriei, numărul 13, cu un capital social subscris de 400 lei, are ca și activități principale cele de „editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% și Adrian Bădilă cu o cotă de 5%, ambii deținând și funcția de administrator.
 
Real Data Soft SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Patriei, numărul 13, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt cele de editare a altor produse software.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici și Corneliu Angelin Mihai, ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, dar și funcții de administrator.
 
Tdl Soft Center SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Patriei, numărul 13, deține un capital social subscris de 420 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale firmei sunt legate de „editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici (deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 95%) și Adrian Bădilă (cu o cotă de 5%), ambii având și funcția de administrator.
 
Real Data Service SRL, cu sediul social în Constanţa, strada Patriei, numărul 13, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, și are ca și activități principale acelea de „editare a altor produse software”.
 
Asociații societății sunt Luminiţa Totolici și Corneliu-Angelin Mihai, ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, și având funcția de administrator.
 
Luminiţa Totolici este fostul director adjunct al SPIT Constanţa și mai apare ca sociat și administrator în firmele: Real Data Center SRL, Real Data Net SRL, Real Data Solutions SRL, Tdl Soft Group SRL și Tdl Soft Maintenance SRL.
 
Unele dintre toate aceste firme în care apare aceasta ca asociat și administrator au derulat la rândul lor în decursul timpului contracte cu SPIT Constanţa, instituţie în care şi-a desfăşurat activitatea Luminiţa Totolici.
 
În secțiunea „Documente” pot fi consultate anunțurile de atribuire publicate pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă la ISU Dobrogea. Pompierii chemați, din nou, la imobilul de pe bulevardul Tomis din Constanța, zona SPIT (galerie foto + video)

03 Oct 2018 451

UPDATE Incendiu, lângă sediul SPIT, în municipiul Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto+video)

03 Oct 2018 3000

Incendiu la sediul de pe bulevardul Tomis SPIT Constanța, mulțumește pompierilor de la ISU Dobrogea pentru operativitate și profesionalism

07 Aug 2018 1465

LIVE. Imagini de la eveniment. Incendiu la sediul SPIT Constanţa. Echipaje de poliţie, pompieri şi medici la eveniment. Circulaţie blocată (galerie foto-video)

06 Aug 2018 7791

SPIT vă invită să completați chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabililor

06 Aug 2018 387

SPIT Constanţa face angajări! Este scos la concurs un post de conducere

12 Jul 2018 1360

Angajaţi din fruntea SPIT Constanţa, trimişi în judecată de către DNA Constanţa

04 Jul 2018 5384

Ce societate se ocupă cu repararea și întreținerea echipamentului informatic al SPITVBL Constanța. Ce valoare are contractul (document)

02 Jul 2018 494

Anunț important de la SPIT Constanța. Cum se lucrează în perioada minivacanței de 1 mai

26 Apr 2018 510

În atenția constănțenilor. Taxele și impozitele locale pot fi achitate cu anumite condiții. Ce trebuie să știe locuitorii din Constanța

25 Apr 2018 1102

Un punct de lucru al SPIT Constanța a fost închis. Măsura luată din cauza unei avarii E-Distribuție Dobrogea

11 Apr 2018 795

Punctul de lucru al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța din cadrul Vivo a fost închis

03 Apr 2018 592

Anunț important de la SPIT Constanța. Agenția fiscală Palazu Mare va fi închisă miercuri, 4 aprilie

03 Apr 2018 513

Anunţ important de la SPIT Constanţa. Ghişeele tuturor agențiilor fiscale vor fi deschise sâmbătă, 31 martie

30 Mar 2018 525

Anunț important de la SPIT Constanța. Se apropie termenul scadent pentru achitarea impozitelor și taxelor locale

29 Mar 2018 752

Anunț important de la SPIT Constanța. Până când se beneficiază de bonificație la achitarea taxelor și impozitelor

14 Mar 2018 1003

Proiect de hotărâre Impozitele, taxele locale, dar şi limitele amenzilor contravenţionale vor fi indexate cu rata inflaţiei de 1,3% începând cu anul 2019! (document)

09 Mar 2018 3075

Anunţ important de la SPIT Constanţa. Are legătură cu stabilirea taxelor şi impozitelor începând cu anul 2019

07 Mar 2018 877

Anunţ important de la SPIT Constanţa. Ce trebuie să ştie cetățenii care dețin mai multe conturi Etax

01 Mar 2018 1184

Anunț important de la SPIT Constanța. A început distribuirea deciziilor de impunere pentru taxele și impozitele aferenta anului 2018

20 Feb 2018 850

Anunț important de la SPIT Constanța. Se deschide un nou ghișeu pentru plata taxelor și impozitelor atât numerar cât și prin card bancar

16 Feb 2018 1280

Anunţ important de la SPIT Constanţa. Agenția fiscală din strada Badea Cârțan nr. 3 va fi închisă din cauza unor lucrări Enel

09 Feb 2018 1314

Anunț important de la SPIT Constanța cu privire la deciziile de impunere

02 Feb 2018 960

ANunț de la SPIT Constanța. Se acordă bonificații pentru plata impozitelor și taxelor locale pentru plata integrală

31 Jan 2018 2078

Anunț important de la SPIT Constanța. Vizați, cetățenii care dețin mai multe conturi Etax

22 Jan 2018 1763

Constănțenii se grăbesc să achite taxele și impozitele. Încasările SPIT au crescut de două ori comparativ cu aceeași perioadă din 2017

19 Jan 2018 858

Constanţa. Cum puteţi beneficia de reducerea de 10 la sută la plata taxei de folosire a tramei stradale

19 Jan 2018 547

Anunț important de la SPIT Constanța. Cine poate beneficia de reducere la plata taxei de tramă stradală

18 Jan 2018 1622

Anunț important de la SPIT Constanța. Un punct de lucru din Constanța își mută sediul

11 Jan 2018 1194

Prima zi de lucru la SPIT Constanţa. Încasările au crecut de două ori faţă de anul 2017

09 Jan 2018 932

De luni, ghișeele agențiilor fiscale din Constanța vor funcționa în regim normal. Care e programul

05 Jan 2018 810

Anunț important de la SPIT Constanța. Care este programul de lucru cu publicul de săptămâna aceasta

03 Jan 2018 1509

Impozitele și taxele se pot achita până pe data de 29 decembrie. Ce modificări aduce 2018?

24 Dec 2017 1421

SPIT Constanța, anunț important. Când este ultima zi cu publicul din acest an

22 Dec 2017 1083

Anunț important de la SPIT Constanța. Ce modificări vor intra în vigoare începând cu anul 2018. Sunt vizate amenzile contravenționale

21 Dec 2017 1557

Anunț important de la SPIT Constanța referitor la autorizația pentru rezervarea locului de parcar

14 Dec 2017 1993

Anunţ important de la Primăria Constanţa şi SPIT privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018

13 Dec 2017 4391

După memoriul depus de societatea civilă Liberalii îl cer lui Făgădău să explice oportunitatea creşterii taxelor (document)

20 Nov 2017 1247

Condamnare definitivă pentru un fost angajat al Serviciului de Impozite şi Taxe Constanţa

13 Nov 2017 1902

Constanța. Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018 a fost publicat. SPIT Constanța așteaptă propuneri, sugestii sau opinii

01 Nov 2017 1707

S-a lansat aplicaţia prin care puteţi face sesizări şi reclamaţii către municipalitatea Constanţa Vă puteţi conecta şi prin intermediul conturilor de Facebook sau SPIT (galerie foto)

14 Oct 2017 4665

Posturi vacante la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța. Când va avea loc concursul

11 Oct 2017 2972

Angajări la SPIT Constanţa. Ce posturi sunt vacante

05 Oct 2017 3103

Anunț important de la SPIT Constanța pentru cetățenii care au amenzi contravenționale neachitate. Ce se întâmplă cu impozitele și taxele locale

28 Sep 2017 2649

Firma care a reamenajat sediile SPIT a bătut palma cu Primăria Constanţa şi repară balustrada falezei Cazinoului! (documente)

27 Jul 2017 1608

Firma care a reamenajat sediile SPIT Ecserv Interprod SRL, singur ofertant pentru reparat balustrada falezei Cazinoului!

09 Jun 2017 2604

Grevă japoneză în administraţia publică locală Legea salarizării generează proteste printre funcţionarii primăriilor, ai SPIT şi ai CJC

25 May 2017 1653

Constanţa Grevă japoneză, astăzi şi mâine, la SPIT

24 May 2017 1404

Activitatea Comisiei de analiză a SPIT a încetat. Membrii vor depune un raport individual

11 May 2017 1194

Firma care a făcut amenajările pentru sediile SPIT Constanţa Contract de service pentru aparatele de aer condiţionat ale Primăriei

20 Apr 2017 1841