Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Iată care sunt firmele care vor furniza servicii de mentenanță pentru SPIT Constanța (document)

 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de asistență pentru software, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Astfel urmează să se furnizeze servicii de mentenanță pentru urmatoarele module informatice: contabilitate generală pentru unități bugetare și execuție bugetară, evidența și gestiunea stocurilor de materiale, evidența și gestiunea obiectelor de inventar, evidența și gestiunea mijloacelor fixe.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul numărul S 19219 (servicii de mentenanță) a fost SC Tdl Soft Solutions SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 53.530,80 lei cu TVA inclus (TVA 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 54.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), cu o perioadă de execuție de 10 luni.   
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a mai atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de gestionare a datelor, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Iată către ce modele informatice urmează să fie furnizare serviciile de mentenanță: gestiunea și evidența impozitelor și taxelor locale și a altor creanțe bugetare pentru persoane fizice și juridice, gestiunea și evidența registrului de casă, acordarea vizei de control financiar preventiv.
 
Contractul numărul S 19135 (servicii de mentenanță) a fost câștigat de societatea Real Data Soft SRL, cu o valoare totală finală de 180.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), și un număr de 10 luni de efectuare a serviciilor.    
 
Însă Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare și contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de asistenta pentru software, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.
 
Astfel, se vor furniza servicii de mentenanță la sistemul informatic de evidență și gestiune financiar contabilă „TDL Soft” cu urmatoarele module: angajare, lichidare, ordonantare și plata cheltuielilor instituțiilor publice - ALOP 2, dar și evidența de personal și salarizare - Salarizare 2.
 
Firma care a „pus mâna” pe contractul numărul S19145 (servicii de mentenanță) a fost Tdl Soft Center SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 113.189,20 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 114.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), și cu un număr de 10 luni de furnizare a serviciilor.
 
De asemenea, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit tot prin negociere fără anunț de participare și contractul „Servicii de mentenanță” - servicii de gestionare a datelor, prețul cel mai scăzut fiind criteriul pe care trebuia să îl îndeplinească firma care dorea să câștige licitația.
 
Vor fi furnizate servicii de mentenanță a urmatoarelor module informatice: arhivarea documentelor, gestiunea și evidența dosarelor de urmărire și executare silită, gestiunea și evidența dosarelor de insolvență, vizualizarea și plata electronică a impozitelor și taxelor locale (E-tax Posta, Westaco, Garanti și Online), înregistrarea cererilor depuse electronic în privința eliberării certificatelor de atestare fiscală online, emiterea de certificate de atestare fiscală online, semnate digital, pentru persoane fizice și persoane juridice.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul numărul S 19122 (servicii de mentenanță) a fost câștigat de Real Data Service SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 144.300 lei cu TVA inclusiv (TVA de 0%), iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 145.000 lei cu TVA inclus (TVA de 0%), furnizarea de servicii având un termen de 10 luni.      
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
Tdl Soft Solutions SRL, cu sediul social în Constanța pe strada Patriei, numărul 13, cu un capital social subscris de 400 lei, are ca și activități principale cele de „editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% și Adrian Bădilă cu o cotă de 5%, ambii deținând și funcția de administrator.
 
Real Data Soft SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Patriei, numărul 13, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt cele de editare a altor produse software.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici și Corneliu Angelin Mihai, ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, dar și funcții de administrator.
 
Tdl Soft Center SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Patriei, numărul 13, deține un capital social subscris de 420 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale firmei sunt legate de „editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt Luminiţa Totolici (deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 95%) și Adrian Bădilă (cu o cotă de 5%), ambii având și funcția de administrator.
 
Real Data Service SRL, cu sediul social în Constanţa, strada Patriei, numărul 13, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, și are ca și activități principale acelea de „editare a altor produse software”.
 
Asociații societății sunt Luminiţa Totolici și Corneliu-Angelin Mihai, ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, și având funcția de administrator.
 
Luminiţa Totolici este fostul director adjunct al SPIT Constanţa și mai apare ca sociat și administrator în firmele: Real Data Center SRL, Real Data Net SRL, Real Data Solutions SRL, Tdl Soft Group SRL și Tdl Soft Maintenance SRL.
 
Unele dintre toate aceste firme în care apare aceasta ca asociat și administrator au derulat la rândul lor în decursul timpului contracte cu SPIT Constanţa, instituţie în care şi-a desfăşurat activitatea Luminiţa Totolici.
 
În secțiunea „Documente” pot fi consultate anunțurile de atribuire publicate pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bilanţ al Primăriei Constanţa privind cardurile destinate bicicliştilor

11 Jul 2019 515

Cine va asigura mentenanţa echipamentelor informatice aflate în dotarea SPITVBL Constanţa (document)

08 Jun 2019 613

Câte carduri a emis SPIT pentru bicicletele lansate în sistemul bike-sharing la Constanţa

30 May 2019 2375

Sute de biciclete sunt puse la dispoziția constănțenilor și a turiștilor Cum pot fi folosite (galerie foto)

27 May 2019 590

SPIT Constanţa a suspendat încasarea taxei de folosire a tramei stradale de către utilaje şi autovehicule concepute şi construite pentru transportul de materiale de construcţii

17 May 2019 663

Care sunt firmele ce vor furniza servicii de mentenanță pentru SPIT Constanța (documente)

15 May 2019 955

Sondaj de opinie Nouă din zece respondenţi nu cred că vor fi construite mai multe locuri de parcare în Constanţa, odată cu majorarea taxei

06 May 2019 539

Un consilier al primarului Făgădău şi viceprimarul Babu au donat sânge. Fostului prefect Pârjol nu i-a fost permisă donarea

20 Apr 2019 524

Ultima zi pentru plata obligaţiilor fiscale cu bonificaţie Agenţia fiscală nr. 1 a SPIT Constanţa se mută în centrul comercial TOM

01 Apr 2019 808

Accident rutier la Murfatlar, județul Constanța. Două autoturisme implicate. Două victime (galerie foto)

04 Jan 2019 1755

SPIT Agenția fiscală nr. 5 din strada Dumbrăveni nr. 1 - Palazu Mare a fost închisă

06 Dec 2018 569

Începe judecata angajaţilor din fruntea SPIT Constanţa deferiţi justiţiei de către DNA

06 Dec 2018 1291

La judecată cu UAT şi SPIT Constanţa Carmeco SA, exonerată de la plata obligaţiilor fiscale accesorii de 336.399 de lei

23 Nov 2018 1077

Alertă la ISU Dobrogea. Pompierii chemați, din nou, la imobilul de pe bulevardul Tomis din Constanța, zona SPIT (galerie foto + video)

03 Oct 2018 672

UPDATE Incendiu, lângă sediul SPIT, în municipiul Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto+video)

03 Oct 2018 3351