Iată cine se va ocupa de dotările Centrului Cultural pentru Tineret „Jean Constantin“ din Constanţa! (document)


 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Magic View SRL, societate comercială cu sediul în Bucureşti, a reuşit să câştige licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) pentru dotările Centrului Cultural „Jean Constantin“.
 
Potrivit documentului de atribuire, apărut pe portalul licitatiapublica.ro, SC Magic View SRL a oferit cel mai scăzut preţ pentru furnizarea de: mobilier, computere personale, proiectoare cinematografice, ecrane pentru proiecţii, servicii de instalare de echipament radio, de televiziune, audio şi video. Investiţia CJC în acest sens se ridică la suma de 1,106,576.70 de lei, fără TVA.
 
În luna februarie, câştigătorul de acum al licitaţiei, SC Magic View SRL, şi o altă firmă interesată de acelaşi contract, Audiotech Multimedia SRL, au reclamat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor modul în care CJC a atribuit un alt contract tot pentru achiziţia de dotări destinate aceluiaşi centru cultural din Constanţa.

Ce ştim despre SC Magic View SRL?

SC Magic View SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în Bucureşti, pe strada Andrei Mureşanu. Are un capital social de 200 de lei, deţinut de Robert Ene, născut în 1973, în Panciu, Vrancea, cu 30% din capitalul social, şi Teodor Munteanu, născut în 1951, în Aliceni, Buzău, cu 70% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata nespecializat“, este Teodor Munteanu.
 
Cei doi acţionari ai firmei sunt asociaţi şi în cadrul SC Magic System SRL, alături de alte patru persoane fizice. Robert Ene deţine 1,5% din cota de participare, în timp ce Teodor Munteanu deţine 15%. Societatea comercială din Bucureşti, printre ai cărei trei administratori figurează şi Teodor Munteanu, are ca principal obiect de activitate declarat producţia de piese şi accesorii pentru autovehicule şi motoare de autovehicule.
 
În secţiunea „Documente“ poate fi consultat anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 459

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 543

Teren de aproximativ 4.000 mp scos la licitație de Primăria Cernavodă, județul Constanța

28 Mar 2024 525

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 406

Primăria Corbu, județul Constanța, scoate la licitație un imobil – teren. Ce suprafață are

25 Mar 2024 965

CJC caută evaluator Se pregătește exproprierea terenurilor de pe traseele DJ393 și DJ391!

15 Mar 2024 623

Tribunalul Constanța cumpără servicii de fotocopiere (DOCUMENT)

13 Mar 2024 656

Licitații Constanța Direcția Generală de Asistență Socială, licitație pentru lucrări de reparații generale și renovare grupuri sanitare (DOCUMENT)

11 Mar 2024 610

Licitații publice CJC cumpără lucrări pentru sistemul de canalizare de la Pavilionul Expozițional Constanța

11 Mar 2024 478

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 615

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța atribuie prin cumpărare directă servicii de asistență tehnică informatică

19 Feb 2024 750

Decizie CNSC O licitație organizată de Primăria Cerna din județul Tulcea a fost contestată

19 Feb 2024 567

Licitații publice Consultanții de casă ai Primăriei Constanța au câștigat un nou contract! (DOCUMENT)

16 Feb 2024 818

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 633

Licitația pentru lotul 3 de tranport județean a fost anulată! Consiliul Județean Constanța pregătește o altă achiziție

14 Feb 2024 1408