Încă un contract al SC House Consult SRL cu Primăria Constanța (document)

 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Constanţa a atribuit unei firme din Bucureşti un contract intitulat astfel: „Serviciul de Proiectare în faza DTAC, PT, CS, DDE şi asistenţă tehnică din partea proiectantului, inclusiv verificare tehnică pentru obiectivul – „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru, Constanţa”».
 
„Serviciul de proiectare va avea în vedere îmbunătăţirea infrastructurii şcolare prin reabilitarea, modernizarea şi dotarea liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru (cantină şi internat) rezistenţă, arhitectură, instalaţii interioare (sanitare, termice, climatizare şi ventilare mecanică şi CaTv, instalaţii electrice interioare exterioare, alimentare cu apă potabilă şi apă caldă şi apă caldă menajeră inclusiv canalizare”, potrivit anunţului de atribuire postat pe licitatiapublica.ro.
 
Au fost primite un număr de patru oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Pentru suma de 106,543.09 RON, fără TVA, a fost declarat câştigător operatorul economic SC House Consult SRL, care a mai derulat, în decursul timpului, contracte cu Primăria Municipiului Constanța.

În ceea ce privește firma care a obținut contractul cu pricina, aceasta figurează la Registrul Comerțului cu doi asociați persoane fizice, respectiv Maria Gabriela Briban și Radu Briban, care mai apare ca asociat în firmele SC Bragx Engineering SRL și SC Green Invest SRL.

La sfârșitul anului 2014, potrivit vrajitorul.eu, SC House Consult SRL declarase o cifră de afaceri de 2.992.461 de lei, un profit net de 473.298 de lei şi opt salariați.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria”

29 Mar 2024 177

Primăria Constanța Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Micșunelelor, tronsonul cuprins între străzile Mugurului și Amurgului

29 Mar 2024 277

OIL Terminal SA investește în Portul Constanța. Compania va construi un rezervor în vecinătatea Danei 67

29 Mar 2024 293

Durata contractului este de 12 luni Primăria Constanța cumpără 130 de camere video

29 Mar 2024 309

Primăria Municipiului Constanța angajează casier. Detalii

29 Mar 2024 359

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 300

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 573

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 799

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 440

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 536

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța!

28 Mar 2024 484

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 514

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 365

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 696

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1743