INCD Urban – INCERC primește un nou contract de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

  • Serviciile de detectare a gazelor toxice vor scoate din bugetul municipalității 47.300 lei fără TVA
  • Primăria Constanța nu se află la prima colaborare cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Teritorială Durabilă „Urban – INCERC”
  • Anul trecut, Institutul a realizat auditul energetic pentru blocurile pe care municipalitatea le reabilitează termic prin PNRR
  • Cele patru contracte au însumat 197.500 lei fără TVA

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Teritorială Durabilă „Urban – INCERC” va presta pentru Primăria Constanța serviciul de depistare/monitorizare a concentrației de radon în aerul din interiorul clădirilor.

Serviciile de detectare a gazelor toxice vor scoate din bugetul municipalității 47.300 lei fără TVA.

Reamintim că anul trecut, Primăria Constanța a mai atribuit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții INCD Urban-INCERC patru contracte pentru realizarea auditului energetic pentru blocurile pe care municipalitatea le reabilitează termic prin PNRR, contracte în valoare de 197.500 lei fără TVA.

Despre INCD URBAN-INCERC

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții INCD Urban-INCERC este condus de Mircea Ion Păstrăv. Director științific este dr. Ing. Claudiu-Lucian Matei, iar director economic Sultana Forte.

Institutul are sucursale în București, Cluj, Iași și Timișoara.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă „Urban-INCERC” a fost înfiinţat prin Hotărârea nr.1398 din 18 noiembrie 2009, publicată in Monitorul Oficial nr.816 din 27 noiembrie 2009.

Actualul institut, denumit pe scurt, INCD Urban-INCERC este continuatorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii şi Economia Construcţiilor – INCERC Bucureşti, a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – URBANPROIECT Bucureşti, precum şi a Centrului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Documentare pentru Construcţii, Arhitectură, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – CDCAS, precum şi a Centrului Naţional pentru Reducerea Riscului Seismic – CNRRS.

 
În Secțiunea „Documente” puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
INCD URBAN-INCERC va presta servicii de detectare a gazelor toxice pentru clădirile vizate de eficientizare energetică în municipiul Constanța (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Bio Tech SRL va inspecta conductele de canalizare pluvială din centrul istoric al municipiului (DOCUMENT)

19 Sep 2023 538

Primăria Constanța achiziționează combustibili. Furnizorul este Rompretrol Downstream (DOCUMENT)

18 Sep 2023 636

Rocka Genco SRL a obținut un nou contract de la SC Confort Urban SRL (DOCUMENT)

18 Sep 2023 729

Știri Constanța Firma unui profesor asociat de la Facultatea de Construcții a câștigat patru contracte directe de la Primărie. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

18 Sep 2023 1691

IGPR Peste 100 de percheziții și investigații, pentru combaterea criminalității organizate

16 Sep 2023 491

Licitații publice Cine a câștigat contractul de iluminare arhitecturală a sediului Primăriei Medgidia?(DOCUMENT)

14 Sep 2023 547

Licitații publice Primăria Constanța a mai atribuit un contract de dirigenție de șantier societății Alpha Dezvoltare SRL (DOCUMENT)

13 Sep 2023 777

Licitații Constanța Primăria a atribuit un contract de consultanță în cadrul unui proiect de dotare cu echipamente a unităților de învățământ. Detalii din achiziție (DOCUMENT)

12 Sep 2023 516

Licitații publice Achiziţii de utilaje second hand la Drumuri Județene Constanța! (DOCUMENT)

11 Sep 2023 554

Licitații Constanța Un SRL înființat anul acesta a câștigat un contract de la Primăria Mangalia. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)

09 Sep 2023 663

Licitații Constanța Afaceriștii Nicula și Hondoreanu au bătut palma cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (DOCUMENT)

07 Sep 2023 835

Licitații Tulcea Primăria Măcin a atribuit contractul de reabilitare termică a grădiniței nr. 4 din oraș. Detalii despre investiție și firma câștigătoare (DOCUMENT)

05 Sep 2023 568

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract. Administratorul firmei câștigătoare, legături cu un fost consilier judeţean PSD și cu Sorin Strutinsky (DOCUMENT)

03 Sep 2023 1806

Licitații Constanța A fost atribuit un nou contract pentru Spitalul Modular Covid 19 de pe Bulevardul Ferdinand (DOCUMENT)

30 Aug 2023 791

Licitații publice Millennium Development SRL fostă Millennium Games SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Legături cu edilul Chițac! (DOCUMENT)

29 Aug 2023 1027