Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Incubator de afaceri într-un imobil de patrimoniu din zona peninsulară a Constanţei. O firmă din Bucureşti va elabora studiul de fezabilitate (document)

Primăria Constanţa a anunţat numele agentului economic care a obţinut contractul „Serviciul de elaborare studiu de fezabilitate privind înfiinţarea unui incubator de afaceri în Municipiul Constanţa“. Imobilul este situat în municipiul Constanţa, strada Nicolae Titulescu nr. 13. Clădirea este una dintre casele greceşti ajunse în patrimoniul RAEDPP, conform HCLM nr. 296/24.07.2011, anexa nr. 3, poziţia 137.
 
Potrivit anunţului de atribuire, contractul nr. 103443, având ca obiect „Serviciul de elaborare studiu de fezabilitate privind înfiinţarea unui incubator de afaceri“, în valoare de 29.325 de lei fără TVA, a revenit societăţii GEA Strategy & Consulting SA. 

GEA Strategy & Consulting SA, în datele Registrului Comerţului 

Firma a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.140.000 de lei, integral vărsat, este compus din 7.600 de acţiuni nominative. GEA Strategy & Consulting SA este controlată de Civitta International OÜ, cu 98% din capitalul social, Dragoş Nicolae Pîslaru, cu 0,5% din capitalul social, Denisa Scutariu, cu 0,5% din capitalul social, Ioana Ivanov, cu 0,5% din capitalul social, şi Carmen Veronica Mariş, cu 0,5% din capitalul social. Denisa Scutariu este administratorul firmei, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În anul fiscal 2015, GEA Strategy & Consulting SA a avut 40 de salariaţi, o cifră de afaceri de 6.234.452 de lei şi un profit de 332.871 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma avea 36 salariaţi, cifră de afaceri de 1.298.446 de lei şi o pierdere de 1.379.448 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 28 de salariaţi, cifră de afaceri netă de 2.258.440 de lei şi profit de 36.865 de lei.

Responsabili de atribuirea licitaţiei 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea licitaţiei sunt: Făgădau Decebal, Dumitru Babu, Costin Ioan Răsăuţeanu, Marcela Enache, Irina Roxana Pânzariu, Fulvia Dinescu, Mihaela Liuţă, Voicu Iuliana, Bobeş Laura, Popescu Mihaela, Merlă Viorica Ani, Stan Mihaela, Popescu Carmina Ionela, Niculae-Stânga Noni Adrian, Radu Volcinschi, Cristina Laurenţia Itoafă, Eugen Căruntu, Rareş George Iordache, Ionuţ Văduva, Nicoleta Constantin, Mariana Cristina Dragomir, Radu Mihai Vânturache, Nicoleta Florescu, Mihai Balaban, Sorina Gherasim, Daniela Nanu, Neida Molagean, Veaveghiul Borali, Marcela Frigioiu, Georgeta Gheorghe, Oana Dobre, Lenuţa Petcu, Camelia Dudaş, Monica Hagi, Carmen Stânişor, Dorel Vârlan, Daniel Bratu, Dan Baltag, Ionuţ Dumitru, Mugurel Leonard Petcu, Adrian Constantin Untaru, Florin Tudose, Mihaela Rodica Nache, Irina Gavriz, Gheorghe Coman, Dragos Morcov Manolache, Mihaela Pătruţoiu, Adriana Stamat, Antuanela Dancu, Cristina Toma, Ana Rodica Crăciun, Dezideriu Dudaş, Iuliu Valeriu Giman, Loredana Sorina Gorpin Petrescu, Elena Paiu, Cătălin Demetriad Todireanu, Drăguţ Encică, Raluca Florenţa Georgescu, Alexandru Stefan Bică, Hristian Ionuţ Zelca.

Memoriul proiectului, depus la APM Constanţa 

Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, va reabilita imobilul de pe strada Nicolae Titulescu, nr. 13, cu obiectivul „incubator de afaceri“. Prin Certificatul de urbanism nr. 950/13.03.2018, folosinţa actualǎ a terenului este de D+P+4E+M. Imobilul, construit în anul 1915, este amplasat în municipiul Constanţa, pe strada Nicolae Titulescu nr. 13, în zona peninsulară. Clădirea are o suprafaţă construită de 323 mp şi o suprafaţa desfăşurată de 2.346 mp. Finisajele exterioare existente sunt într-o stare avansată de degradare, în unele porţiuni observându-se căzături ale tencuielilor, dar şi urme de igrasie. Instalaţiile sanitare, termice şi electrice nu au fost modernizate niciodată de la construirea clădirii. Modernizarea clădirii este necesară pentru a crea utilizatorilor un mediu care să le ofere confortul minim, siguranţă şi să le permită desfăşurarea eficientă a activităţilor.
 
Clădirea are ca structură de rezistenţă pereţi portanţi din zidărie de cărămidă plină, cu mortar de ciment, var şi nisip, observându-se următoarele degradări: pete condens, igrasie; ferestre/uşi în stare proastă, lipsă sau sparte; lift dezafectat; fisuri şi crăpături în pereţii de zidărie; tencuială căzută parţial/total; corodarea elementelor structurale metalice, respectiv a profilelor metalice din planşee şi a grinzilor metalice; putrezirea grinzilor de lemn din planşeele de lemn ale etajelor IV şi V; jgheaburi şi burlane în stare avansată de uzură; infiltrarea apei prelinse pe pereţi în fundaţie; balcoane în stadiu avansat de degradare, fiind inutilizabile; acoperiş spart/neetanş la acţiunea ploii sau a zăpezii; planşeul peste subsol şi planşeul sub pod nu sunt izolate termic; instalaţia de apă caldă menajeră nefuncţională, elemente lipsă; obiectele sanitare sunt vechi, în stare de uzură avansată, armăturile sunt uzate.
 
Prin proiect sunt propuse mai multe lucrările de intervenţie: lucrări de consolidare a fundaţiei şi a structurii; lucrări de reabilitare termică a clădirii la interior, înlocuire tâmplărie exterioară, a uşilor şi a liftului; lucrări de protejare şi restaurare a faţadelor, cu toate detaliile de arhitectură (tâmplărie, balustrade etc.) şi repararea sau înlocuirea cu elemente identice a ornamentelor; lucrări de reabilitare a spaţiilor interioare, a acoperişului, planşeu subsol şi planşeu pod; dezafectarea în totalitate a mansardei existente şi refacerea ei din materiale uşoare; recompartimentarea spaţiului pentru realizarea de birouri, spaţiu comun, recepţie, spaţii pentru conferinţe, secretariat, inclusiv dotarea acestora.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Citeşte şi:
 
A aparţinut firmei care lega Constanţa de New York Casa Embiricos, din zona peninsulară, intră în reabilitare… termică (document)
 
Cât pune la bătaie Primăria pentru elaborarea cererii de finanţare aferente proiectului „Incubator de Afaceri Constanţa“?
 
Incubator de afaceri la Constanţa. Municipalitatea anunţă licitaţie pentru documentaţia tehnico-economică
 
Constanţa va avea incubator de afaceri. Municipalitatea anunţă licitaţie pentru studiul de fezabilitate (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activitatea Primăriei Cogealac, verificată de Instituţia Prefectului Judeţului Constanţa. Iată concluziile!

19 Nov 2018 73

Acţiune de igienizare în zona Valea Portului din Constanţa. Ce amenzi riscaţi dacă aruncaţi gunoiul pe stradă (galerie foto)

19 Nov 2018 181

Seniorii constănţeni, premiaţi de Primăria Municipiului Constanța (galerie foto)

19 Nov 2018 389

Locuinţă unifamilială situată pe strada Mihai Viteazu, transformată în vilă turistică. Ce spune Primăria Constanţa

19 Nov 2018 333

Licitaţie pentru reabilitarea, modernizarea şi mansardarea creşelor din municipiul Constanţa

19 Nov 2018 368

Primăria Constanţa va organiza un concurs de proiecte pentru punerea în valoare a parcării din zona Poarta 1 - Poarta 1 bis (document)

19 Nov 2018 567

Primăria Comunei Albești, judeţul Constanţa recrutează. Nu este necesară vechimea

17 Nov 2018 639

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

17 Nov 2018 217

Două acte emise de municipalitate pentru CN APM Constanța. Este vizat proiectul pentru implementarea Danei 80 într-o zonă de mare adâncime

17 Nov 2018 347

Lucrări de demolare la un imobil de pe strada Mihai Viteazu, vizavi de Consulatul General al Federației Ruse din Constanța (galerie foto)

17 Nov 2018 860

Utilaje cu material antiderapant, acționează pe străzile din Constanța

16 Nov 2018 257

Post vacant la Primăria Municipiului Constanţa

16 Nov 2018 516

Primăria Constanţa Mai multe echipe acţionează pentru verificarea și curățarea receptorilor pluviali

16 Nov 2018 242

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs. Iată posturile vacante!

16 Nov 2018 1613

Atenţie unde vă parcaţi autoturismele! Ce spune Primăria Constanţa. Unde sunaţi în caz de urgenţă

16 Nov 2018 1244

Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean sunt prezente cu standuri proprii la Târgul de Turism al României

16 Nov 2018 294

Prevenirea infracţiunilor, a abandonului şcolar şi a violenţei în şcoli Campania de informare „Refuz să devin o victimă“, la Primăria Cumpăna (galerie foto)

16 Nov 2018 395

Primăria Comunei Tuzla, județul Constanța face angajări. Ce post este vacant și cine poate participa

15 Nov 2018 410

Primăria Municipiului Constanța, prezentă la Târgul de Turism al României

15 Nov 2018 290

First Tower - undă verde de la Primăria Constanța pentru un imobil de șase etaje pe aleea Universității

15 Nov 2018 473

Târg cu produse tradiţionale de Ziua Dobrogei, la Pavilionul Expoziţional. Ce surprize le sunt pregătite constănţenilor (galerie foto)

15 Nov 2018 1018

Campania de informare „Refuz să devin o victimă” la Cumpăna, județul Constanța (galerie foto)

14 Nov 2018 276

Ziua Dobrogei la Constanța. Seniorii invitați la o porție de mâncare tradițională în mai multe parcuri (galerie foto)

14 Nov 2018 588

Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Constanța. Ce prevede hotărârea Consiliului Local (document)

14 Nov 2018 2447

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru consolidarea, extinderea şi modernizarea hotelului Doina

14 Nov 2018 438

Continuă lucrările la şcoala şi grădiniţa deţinute de Asociaţia „Şcoala Wilhelm Moldovan“

14 Nov 2018 317

Protocol de colaborare între Primăria Cumpăna şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa

14 Nov 2018 391

Anunţ important de la Primăria Constanţa privind Regulamentul activităților de administrație social-comunitară

13 Nov 2018 2203

Constănţenii, invitaţi să guste preparate tradiționale, de Ziua Dobrogei. Iată unde se află corturile special amenajate!

13 Nov 2018 4636

„Marele război la Porţile Constanţei", reconstituire istorică în Piața Ovidiu

13 Nov 2018 463

Constanța, premiată în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România!

13 Nov 2018 368

Autorizaţie de construire pentru intrarea în legalitate a unui bloc de nouă etaje din Constanţa

13 Nov 2018 587

Sute de persoane din Constanța au documentele de identitate expirate. De ce documente au nevoie pentru eliberarea unei cărți de identitate

12 Nov 2018 282

Evenimentul organizat la Constanța cu ocazia „Zilelor Dobrogei” are loc la Pavilionul Expozițional. Ce surprize le sunt pregătite constănțenilor

12 Nov 2018 801

O parte din terenul pe care se află Poliţia Judeţului Constanţa, motiv de judecată. Azi, primul termen în apel

12 Nov 2018 299

Imobil pe strada Ioan Damaschin. Primăria Constanţa anunţă consultare pentru PUD-ul iniţiat de Marinii Buildings Development

12 Nov 2018 282

Undă verde de la Primăria Constanța pentru amenajarea unei clinici oftalmologice pe strada George Enescu

12 Nov 2018 399

Casa Modei din Constanţa va fi extinsă. Investitorul a obţinut certificat de urbanism

11 Nov 2018 740

Inaugurarea expoziției permanente de ceramică monumentală pe faleza „Esplanada” din Constanţa

11 Nov 2018 378

Lucrări de demolare pe locul viitoarei Săli Polivalente din zona Badea Cârțan

11 Nov 2018 577

Restaurantul de la baza sportivă Tenis Club Idu din Mamaia va fi extins și modernizat

10 Nov 2018 449

Atenție, șoferi! Comuna Cogealac va avea centură ocolitoare. Date din proiectul tehnic (document)

10 Nov 2018 924

Municipalitatea organizează licitație pentru stadionul „Gheorghe Hagi“

10 Nov 2018 967

Mai multe străzi din oraşul Băneasa vor fi asfaltate. Ce firmă cunoscută va executa lucrările (document)

09 Nov 2018 401

Trei firme controlate de cetăţeni din Republica Moldova investesc în imobiliare în municipiul Constanţa. Cine sunt aceştia

09 Nov 2018 990

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu și Valentin Ionescu, a obținut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

08 Nov 2018 612

Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru organizarea Revelionului 2019

08 Nov 2018 523

Blocul ridicat de NCCP Resort pe strada Barbu Catargi din Constanţa va fi supraetajat

07 Nov 2018 281

Barracuda Residence construieşte pe strada Perlei din Constanţa

07 Nov 2018 442

Sistemul de alarmare se modernizează. Constănţenii sunt rugaţi să nu intre în panică

06 Nov 2018 332