Incubator de afaceri într-un imobil de patrimoniu din zona peninsulară a Constanţei. O firmă din Bucureşti va elabora studiul de fezabilitate (document)

Primăria Constanţa a anunţat numele agentului economic care a obţinut contractul „Serviciul de elaborare studiu de fezabilitate privind înfiinţarea unui incubator de afaceri în Municipiul Constanţa“. Imobilul este situat în municipiul Constanţa, strada Nicolae Titulescu nr. 13. Clădirea este una dintre casele greceşti ajunse în patrimoniul RAEDPP, conform HCLM nr. 296/24.07.2011, anexa nr. 3, poziţia 137.
 
Potrivit anunţului de atribuire, contractul nr. 103443, având ca obiect „Serviciul de elaborare studiu de fezabilitate privind înfiinţarea unui incubator de afaceri“, în valoare de 29.325 de lei fără TVA, a revenit societăţii GEA Strategy & Consulting SA. 

GEA Strategy & Consulting SA, în datele Registrului Comerţului 

Firma a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.140.000 de lei, integral vărsat, este compus din 7.600 de acţiuni nominative. GEA Strategy & Consulting SA este controlată de Civitta International OÜ, cu 98% din capitalul social, Dragoş Nicolae Pîslaru, cu 0,5% din capitalul social, Denisa Scutariu, cu 0,5% din capitalul social, Ioana Ivanov, cu 0,5% din capitalul social, şi Carmen Veronica Mariş, cu 0,5% din capitalul social. Denisa Scutariu este administratorul firmei, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În anul fiscal 2015, GEA Strategy & Consulting SA a avut 40 de salariaţi, o cifră de afaceri de 6.234.452 de lei şi un profit de 332.871 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma avea 36 salariaţi, cifră de afaceri de 1.298.446 de lei şi o pierdere de 1.379.448 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 28 de salariaţi, cifră de afaceri netă de 2.258.440 de lei şi profit de 36.865 de lei.

Responsabili de atribuirea licitaţiei 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea licitaţiei sunt: Făgădau Decebal, Dumitru Babu, Costin Ioan Răsăuţeanu, Marcela Enache, Irina Roxana Pânzariu, Fulvia Dinescu, Mihaela Liuţă, Voicu Iuliana, Bobeş Laura, Popescu Mihaela, Merlă Viorica Ani, Stan Mihaela, Popescu Carmina Ionela, Niculae-Stânga Noni Adrian, Radu Volcinschi, Cristina Laurenţia Itoafă, Eugen Căruntu, Rareş George Iordache, Ionuţ Văduva, Nicoleta Constantin, Mariana Cristina Dragomir, Radu Mihai Vânturache, Nicoleta Florescu, Mihai Balaban, Sorina Gherasim, Daniela Nanu, Neida Molagean, Veaveghiul Borali, Marcela Frigioiu, Georgeta Gheorghe, Oana Dobre, Lenuţa Petcu, Camelia Dudaş, Monica Hagi, Carmen Stânişor, Dorel Vârlan, Daniel Bratu, Dan Baltag, Ionuţ Dumitru, Mugurel Leonard Petcu, Adrian Constantin Untaru, Florin Tudose, Mihaela Rodica Nache, Irina Gavriz, Gheorghe Coman, Dragos Morcov Manolache, Mihaela Pătruţoiu, Adriana Stamat, Antuanela Dancu, Cristina Toma, Ana Rodica Crăciun, Dezideriu Dudaş, Iuliu Valeriu Giman, Loredana Sorina Gorpin Petrescu, Elena Paiu, Cătălin Demetriad Todireanu, Drăguţ Encică, Raluca Florenţa Georgescu, Alexandru Stefan Bică, Hristian Ionuţ Zelca.

Memoriul proiectului, depus la APM Constanţa 

Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, va reabilita imobilul de pe strada Nicolae Titulescu, nr. 13, cu obiectivul „incubator de afaceri“. Prin Certificatul de urbanism nr. 950/13.03.2018, folosinţa actualǎ a terenului este de D+P+4E+M. Imobilul, construit în anul 1915, este amplasat în municipiul Constanţa, pe strada Nicolae Titulescu nr. 13, în zona peninsulară. Clădirea are o suprafaţă construită de 323 mp şi o suprafaţa desfăşurată de 2.346 mp. Finisajele exterioare existente sunt într-o stare avansată de degradare, în unele porţiuni observându-se căzături ale tencuielilor, dar şi urme de igrasie. Instalaţiile sanitare, termice şi electrice nu au fost modernizate niciodată de la construirea clădirii. Modernizarea clădirii este necesară pentru a crea utilizatorilor un mediu care să le ofere confortul minim, siguranţă şi să le permită desfăşurarea eficientă a activităţilor.
 
Clădirea are ca structură de rezistenţă pereţi portanţi din zidărie de cărămidă plină, cu mortar de ciment, var şi nisip, observându-se următoarele degradări: pete condens, igrasie; ferestre/uşi în stare proastă, lipsă sau sparte; lift dezafectat; fisuri şi crăpături în pereţii de zidărie; tencuială căzută parţial/total; corodarea elementelor structurale metalice, respectiv a profilelor metalice din planşee şi a grinzilor metalice; putrezirea grinzilor de lemn din planşeele de lemn ale etajelor IV şi V; jgheaburi şi burlane în stare avansată de uzură; infiltrarea apei prelinse pe pereţi în fundaţie; balcoane în stadiu avansat de degradare, fiind inutilizabile; acoperiş spart/neetanş la acţiunea ploii sau a zăpezii; planşeul peste subsol şi planşeul sub pod nu sunt izolate termic; instalaţia de apă caldă menajeră nefuncţională, elemente lipsă; obiectele sanitare sunt vechi, în stare de uzură avansată, armăturile sunt uzate.
 
Prin proiect sunt propuse mai multe lucrările de intervenţie: lucrări de consolidare a fundaţiei şi a structurii; lucrări de reabilitare termică a clădirii la interior, înlocuire tâmplărie exterioară, a uşilor şi a liftului; lucrări de protejare şi restaurare a faţadelor, cu toate detaliile de arhitectură (tâmplărie, balustrade etc.) şi repararea sau înlocuirea cu elemente identice a ornamentelor; lucrări de reabilitare a spaţiilor interioare, a acoperişului, planşeu subsol şi planşeu pod; dezafectarea în totalitate a mansardei existente şi refacerea ei din materiale uşoare; recompartimentarea spaţiului pentru realizarea de birouri, spaţiu comun, recepţie, spaţii pentru conferinţe, secretariat, inclusiv dotarea acestora.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Citeşte şi:
 
A aparţinut firmei care lega Constanţa de New York Casa Embiricos, din zona peninsulară, intră în reabilitare… termică (document)
 

Cât pune la bătaie Primăria pentru elaborarea cererii de finanţare aferente proiectului „Incubator de Afaceri Constanţa“?
 
Incubator de afaceri la Constanţa. Municipalitatea anunţă licitaţie pentru documentaţia tehnico-economică
 
Constanţa va avea incubator de afaceri. Municipalitatea anunţă licitaţie pentru studiul de fezabilitate (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 290

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1347

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 409

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 320

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 448

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 462

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2523

Construirea noului CET antrenează licitații după licitații. Primăria Constanța caută supervizori !

27 Mar 2024 371

Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța Un bloc de două etaje, edificat Holiday Beach SRL pe bulevardul Aurel Vlaicu

27 Mar 2024 398

Primăria Constanța „Steagul României a fluturat pe străzile din Fort Lauderdale!”

27 Mar 2024 416

Constanța Ce firmă se va ocupa de serviciul de mentenanță a aplicației informatice pentru Biroul Registrul Agricol din cadrul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 553

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 888

Consiliul Local Municipal Constanța votează prima rectificare bugetară din acest an Se iau bani de la învățământ, protecția mediului și dezvoltare și se dau la asistență socială, cultură, recreere și religie!(DOCUMENT)

26 Mar 2024 591

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 769

Cumpărări directe Constanța Tecrad Inginerie SRL asigură dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Gimnazială nr. 3 Culmea, din Ovidiu (DOCUMENT)

26 Mar 2024 472