Institutul de Cercetări în Transporturi va realiza hărțile strategice de zgomot pentru CN APMC (document)

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a încheiat un contract pentru “Realizarea hărților strategice de zgomot și a planurilor de acțiune”. Contractul a fost atribuit la data de 8 ianuarie 2015 Institutului de Cercetări în Transporturi - INCERTRANS SA și are o valoare de 68.400 de lei, fără TVA.
 
Institutul de Cercetări în Transporturi - SC Incertrans SA activează de peste 80 de ani în domeniul transporturilor, fiind organizat ca societate pe acţiuni sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale şi dispune de specialişti de înaltă calificare şi de cercetători ştiinţifici specializaţi în universităţi europene.
 
Lucrările sunt asigurate de o echipă multidisciplinară de specialişti: ingineri proiectanţi specializaţi în construcţia de drumuri şi poduri, ingineri mecanici, experţi, ingineri specialişti în transporturile rutiere şi feroviare, ingineri în domeniul hidrotehnic, ingineri specialişti în construcţia navelor, chimişti, geologi, economişti, specialişti în analiza economico-financiară, psihologi, traducători.
 
În ultimii 30 de ani, Incertrans a finalizat un număr impresionant de proiecte, fiind recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite. Institutul de Cercetări în Transporturi - Incertrans a fost înfiinţat în anul 1993, în urma unor transformări succesive şi schimbări ale denumirii, din Institutul Tehnologic CFR, înfiinţat în 8 ianuarie 1929. În prezent, Ministerul Educaţiei Naţionale este acţionar majoritar, deţinând 68% din acţiuni, 20,5% aparţin SIF Muntenia, iar restul, unor persoane fizice.
 
Direcţiile principale de activitate ale Incertrans vizează: cercetarea în domeniul transporturilor, cercetare - proiectare - consultanţă în transporturi rutiere, feroviare, aeriene, maritime, fluviale şi intermodale, proiectarea infrastructurii rutiere, studii de trafic şi circulaţie, studii de impact şi bilanţul mediului, agremente tehnice, certificarea conformităţii produselor şi a sistemelor de calitate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.