IPJ Constanța, achiziție de peste 230 de mii de euro! Este vizată Brigada de Operațiuni Speciale!

  • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.
  • Conform Caietului de sarcini, prin această achiziție se urmărește dotarea a unui centru de coordonare misiuni teritoriale la Brigada Operaţiuni Speciale Constanţa care va asigura sprijin tactico-operaţional pentru buna desfășurare a misiunilor specifice.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa intenționează să achiziționeze echipamente pentru Centrul de Coordonare Misiuni la nivelul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.


Potrivit licitatiapublica.ro, data limită pentru depunerea ofertelor este 29 mai 2024, ora 14:00, iar valoarea estimată este de 1.151.260,50 de lei, aproximativ 230 de mii de euro.


Conform Caietului de sarcini, prin această achiziție se urmărește dotarea a unui centru de coordonare misiuni teritoriale la Brigada Operaţiuni Speciale Constanţa care va asigura sprijin tactico-operaţional pentru buna desfășurare a misiunilor specifice.


Achiziţia de echipamente pentru acest centru de coordonare misiuni va fi compusă din: echipamente/dotări (componente hardware, software şi alte echipamente, intalare, configurare, punere în funcţiune şi testarea echipamentelor, potrivit sursei.


Criteriile de atribuire se vor stabili pe baza celui mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare componentă a caietului de sarcini.


„Evaluarea ofertelor se realizează prin acordarea, pentru fiecare ofertă în parte, a unui punctaj rezultat ca urmare a aplicării algoritmului de calcul stabilit în documentația de atribuire. Clasamentul ofertelor se stabilește prin ordonarea descrescătoare a punctajelor respective, oferta câștigătoare fiind cea de pe primul loc, respectiv cea cu cel mai mare punctaj. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, și oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică. Va fi declarată câștigătoare oferta care va obține cel mai mare punctaj general după aplicarea
criteriilor tehnico-economice pentru Centru coordonare misiuni Constanța - echipamente /dotări (componente hardware, software şi alte echipamente, instalare, configurare, punere în funcţiune şi testarea echipamentelor)“, conform Caietului de sarcini.

 

Despre IPJ Constanța

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.


Echipa managerială a IPJ Constanța

Chestor de poliție Dumitru Bîltag – împuternicit șef al inspectoratului

Comisar-șef de poliție Nicolae Simion - adjunct al șefului inspectoratului

Comisar-șef de poliție Daniel Ovidiu Cătană – împuternicit adjunct al șefului inspectoratului.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Vine vara!
IPJ Constanța cumpără mii de kit-uri pentru depistarea în salivă a substanțelor stupefiante!


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Intervenții ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

14 Jun 2024 146

Infracțiuni pe străzile din municipiul și județul Constanța. Constatările polițiștilor rutieri

14 Jun 2024 192

UPDATE Știri Constanța Un bărbat de 41 de ani, reținut de polițiști, după ce ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător o persoană, după un conflict spontan

14 Jun 2024 314

UPDATE Constanța Minor de 14 ani, reținut de polițiști, după ce ar fi tâlhărit un bărbat pe strada Soveja

14 Jun 2024 339

UPDATE IPJ Constanța Un bărbat suspectat că ar fi furat mobilul unui călător, în timp ce se deplasa cu trenul, reținut pentru 24 de ore

14 Jun 2024 370

Știri Constanța Femeie tâlhărită aproape de Agigea! Doi bărbați reținuți (FOTO)

14 Jun 2024 464

IPJ Constanța Polițiștii au ieșit cu radarele pe șosele, pentru creșterea siguranței în trafic

14 Jun 2024 326

Polițiștii, în misiune în școlile din municipiul Constanța

13 Jun 2024 332

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în județul Constanța

13 Jun 2024 364

Salvatorii eroi de la Constanța Cine sunt cei care au intervenit în cazul bărbatului care amenința că se autoincendiază

12 Jun 2024 800

Știri Constanța Poliția acționeză în apropierea și în incinta școlilor

12 Jun 2024 477

Cel mai contestat Regulament al administrației Chițac, din nou subiect al deliberărilor la Tribunalul Constanța

12 Jun 2024 590

Amenzi în Constanța! Acțiune a Poliției pentru siguranța rutieră

12 Jun 2024 381

Știri Constanța azi Un bărbat a amenințat că își dă foc, în parcarea unui centru comercial. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

12 Jun 2024 636

Controale ale polițiștilor rutieri în municipiul Constanța. Vitezomani au fost amendați

11 Jun 2024 549