Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat un contract de sortare și tratare a deşeurilor cu Primăria Mircea Vodă (DOCUMENTE)

  • Contractul are o valoare de 599.621.63 lei fără TVA
  • În contul acestor bani, Iridex Group Salubrizare SRL se va ocupa de sortarea deşeurilor de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă colectate separat, inclusiv transportul reziduurilor rezultate din sortare
  • Cantitatea estimată este de 60 tone pe an
  • Acționarii Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu și societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel
  • Firma și-a schimbat anul trecut sediul din comuna Costinești, satul Schitu, în București, Sectorul 1, Șoseaua București – Ploiești
     
Primăria Mircea Vodă a atribuit contractul de delegare a gestiunii activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din localitate, fără punerea la dispoziție a infrastructurii societății Iridex Group Salubrizare SRL, contract în valoare de 599.621.63 lei fără TVA.

Contractul are ca obiect prestarea următoarelor activităţi componente ale serviciului de salubrizare, fără punerea la dispoziție a infrastructurii: sortarea deşeurilor de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă colectate separat din deşeurile municipale în staţia de sortare, inclusiv transportul reziduurilor rezultate din sortare.

Cantitatea estimată este de 60 tone pe an.

Totodată se va proceda și la tratarea mecano-biologică a deşeurilor reziduale în instalaţia integrata de tratare, inclusiv transportul deşeurilor stabilizate biologic la depozitele de deşeuri şi/sau la instalaţiile de valorificare energetică. eliminarea, prin depozitare, a deşeurilor reziduale, a deşeurilor stradale, a deşeurilor de pământ şi pietre provenite de pe căile publice, a reziduurilor rezultate de la instalaţiile de tratare a deşeurilor municipale, precum şi a deşeurilor care nu pot fi valorificate.

Vă reamintim, în octombrie 2022 UAT Mircea Vodă atribuia aceleiași companii și contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare al comunei, un contract de 826.363,98 lei fără TVA pentru o perioadă de un an și jumătate.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Acționarii Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu și societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel.

Firma Iridex Group Salubrizare și-a schimbat anul trecut sediul din comuna Costinești, satul Schitu, în București, Sectorul 1, Șoseaua București – Ploiești.

 
Profit și cifră de afaceri
 

Potrivit www.Confidas.ro, Iridex Group Salubrizare a fost înființată în 2008 și se ocupă de „colectarea deșeurilor nepericuloase“.
 
Pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Iridex Group, cu 70,55%, de Olga Anghel, cu 14,94% și Servicii Salubritate București SA, cu 14,5%.
 
Administrator și director general este Dan Tiberiu Anghel.
 
În perioada 03.01.2013 – 02.07.2021, compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei, potrivit Confidas.ro.
 
În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei.

Vă reamintim, compania a contestat luna trecută la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor procedura de licitație deschisă, organizată pentru atribuirea contractului având ca obiect „Delegarea gestiunii activităților de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în județul Constanța”, organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Dobrogea”, în calitate de autoritate contractantă, cu sediul în Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Servicii de salubrizare pentru comuna Mircea Vodă din județul Constanța. Ce societate a câștigat (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a cumpărat bilete de avion de la agenția de turism administrată de colegul de partid al primarului Chițac (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 2585

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 729

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

22 Feb 2024 513

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 495

Primăria Constanța și-a stabilit consultanții în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie care se va construi prin PNRR

17 Feb 2024 756

Razie a polițiștilor IPJ Constanța în stațiunea Neptun! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

17 Feb 2024 470

Licitații publice Consultanții de casă ai Primăriei Constanța au câștigat un nou contract! (DOCUMENT)

16 Feb 2024 648

Începe demolarea A fost desemnată firma care va realiza proiectarea parcului promis de administrația Chițac pe strada Eliberării din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2024 23082

Licitații publice Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 674

Licitații Constanța RC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia

13 Feb 2024 790

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 550

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru Teatrul de Stat (DOCUMENT)

06 Feb 2024 694

Nexus Construction Consulting SRL, revine în achizițiile publice ale Primăriei Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 590

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

05 Feb 2024 661

Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

25 Jan 2024 926