ISU Dobrogea, acorduri-cadru pentru întreținerea autospecialelor și autovehiculelor instituției. Ce firme se vor ocupa de reparații (DOCUMENTE)

  • Atribuirea celor două contracte s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, autoritatea contractantă arătând că s-a mers pe această procedură având în vedere „durata mai scurtă a procedurii pentru asigurarea continuității desfășurării activității la toate subunitățile până la demararea și finalizarea unei proceduri de licitație deschisă“.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a semnat acorduri-cadru cu societățile Cardinal Motors Constanța SRL și, respectiv, Autoklass Center SRL pentru serviciile de întreținere a autospecialelor și autovehiculelor instituției.
 
Atribuirea celor două contracte s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, autoritatea contractantă arătând că s-a mers pe această procedură având în vedere „durata mai scurtă a procedurii pentru asigurarea continuității desfășurării activității la toate subunitățile până la demararea și finalizarea unei proceduri de licitație deschisă“.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea acordului cadru încheiat cu societatea Cardinal Motors Constanța este de 89.519,11 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de 97.478,99 de lei.
 
Mai precis, a fost încheiat „acord-cadru pentru servicii de reparare şi de întreţinere a autospecialele din parcul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” al judeţului Constanta - Lot 2 - Servicii de reparare şi de întreţinere a autospecialelelor marca Volkswagen“.
 
Acordul încheiat cu Autoklass Center SRL vizează „servicii de reparare şi de întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe, în vederea asigurării stării de operativitate a autospecialelor din cadrul parcului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa“.
 
Valoarea acestuia se ridică la 78.936,36 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial la 84.033,61 de lei fără TVA.
 
Despre Cardinal Motors Constanța
 
Potrivit Confidas.ro, Cardinal Motors Constanța a fost înființată în 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 

Asociați sunt Daniel Eugen Dobre (86,67%), Paul Mihai Nicu Precup (5%), Raluca Mirela Căpălneanu (5%) și Anca Nicoleta Precup (3,33%).
 
Administratori figurează Nicolae Băltățeanu, Raluca Mirela Căpălneanu și Paulina Cocoș.

 
În 2021, societatea a avut 53 de angajați, profit peste 350.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 25,25 de milioane de lei, ultimele două valori fiind în scădere față de anul precedent, iar numărul angajaților înregistrând o creștere cu doi angajați.
 
Societatea are un service și showroom auto în Constanța, pe bulevardul Tomis, nr. 478.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Cardinal Motors Constanta SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 343.695,40 de lei, iar printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu firma se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Curtea de Apel Constanța, DIICOT, Direcția de Sănătate Publică Tulcea, dar și altele.
 
Despre Autoklass Center SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 31 martie 2023, Autoklass Center SRL București a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în București, Sectorul 4, Splaiul Unirii, nr. 166A, având ca obiect de activitate comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).
 
Asociați în firmă sunt Romstal Investment SRL, Perini Lang Holding SRL, Framan SRL, Ovidiu Gavril Henter, Thomas Jurgen Schunn și Roberto Daniel Grecu.
 
Administratori sunt Gabriel Ioan Negrila, Corneliu Florin Paraschiv, Roberto Daniel Grecu și Dan Șerbănescu.
 
În 2021, societatea a declarat 444 de angajați, profit peste 38,16 milioane de lei și cifra de afaceri peste 974,90 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru sau sucursale în țară, inclusiv în Constanța, sediul fiind pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Autoklass Center SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 67.198.539,15 lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Prezidențială, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna, Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații, dar și altele.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Utilnavorep, Andromeda Serv SRL și Autoklass Center se vor ocupa de mașinile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Descoperire macabră la Constanța! Un bărbat dat dispărut, găsit carbonizat la ieșire spre Lazu (GALERIE FOTO)

01 Jun 2023 6311

IPJ Constanța și ISU Dobrogea plătesc 3,4 milioane de lei pentru cazarea detașaților în sezonul estival 2023

01 Jun 2023 500

Incendiu violent în localitatea Galeșu, județul Constanța. O basculantă, distrusă de flăcări

01 Jun 2023 545

LIVE Măsuri dispuse cu ocazia minivacanței de Rusalii la Constanța!

31 May 2023 606

Au fost reluate căutările persoanelor dispărute în mare în zona de nord a Stațiunii Mamaia

31 May 2023 484

Accident la intrare în Eforie Nord dinspre Agigea! Două persoane au fost rănite (FOTO+VIDEO)

31 May 2023 3638

Salvatorii reiau căutările persoanelor dispărute în mare în zona de nord a Stațiunii Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

30 May 2023 1292

În aplauzele trecătorilor din Constanța Bobocei de rață, salvați de pompierii militari, blocați într-o gură de scurgere (FOTO)

29 May 2023 638

UPDATE Pieton rănit în urma unui accident rutier pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța

28 May 2023 1426

UPDATE Incendiu la o clădire de pe strada Oborului din municipiul Constanța. Intervin mai multe echipaje de pompieri

28 May 2023 917

Incendiu violent în cursul nopții în stațiunea Mamaia. Au intervenit pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 May 2023 2339

Cod Galben de vreme rea în Dobrogea. Mesaje RO Alert pentru mai multe localități și locuințe inundate

27 May 2023 1188

Clasamentul final Zeci de elevi de liceu și gimnaziu, la etapa județeană a concursului "Cu viața mea apăr viața" (VIDEO)

27 May 2023 629

În sfârșit! Reabilitarea blocului incendiat de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu poate începe

27 May 2023 1006

UPDATE Aproximativ 40 de persoane, printre care și copii, evacuate după un incendiu într-un bloc de pe Aleea Hortensiei din municipiul Constanța(GALERIE FOTO)

24 May 2023 1368