Județul Constanța Contract de servicii de proiectare pentru amenajarea peisagistică a orașului Negru Voda

  • Primăria orașului Negru Vodă a încheiat un contract de servcii de proiectare cu o societate din Sfântu Gheorghe (Covasna).
Primăria Orașului Negru Vodă, județul Constanța, a atribuit un contract de servicii de proiectare faza PAC/PT/DDE/CS inclusiv asistență tehnică a proiectantului pentru obiectivul "Amenajare peisagistică în oraș Negru Voda" aferente proiectului "Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă"- cod SMIS 125055.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 136.036 lei.

Descrierea contractului

Potrivit LicitatiaPublica.ro, obiectul viitorului contract de achiziție publica îl reprezinta Servicii de proiectare faza PAC/PT/DDE/CS inclusiv asistență tehnică a proiectantului pentru obiectivul „ Amenajare peisagistică în oraș Negru Vodă”aferente proiectului "Imbunatatirea serviciilor sociale si a spatiilor publice urbane pentru populatia Orasului Negru Voda"- cod SMIS 125055.

Descrierea detaliata activităților ce vor face obiectul contractului de achiziție publica se regăseste în caietul de sarcini, publicat odata cu prezentul anunt de participare.

În aplicarea dispozitiilor art. 160 alin. (2) din Legea 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborat cu art. 103 alin. (2) din HG 395/2016, autoritatea contractanta stabileste urmatoarele termene cu privire la solicitarile de clarificari: a) termenul limita de primire a solicitarilor de clarificari: 8 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor b) termenul in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari: în a 4 - a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Petre Urziceanu- primar, Casuneanu Marian – Viceprimar, Marin Nicoleta – Sef Serviciu economic, Bujor Cosmin – secretar, Carauleanu Eugen – consilier local, Corbu Elena – consilier local, Ganescu Daniela– consilier local, Ganescu Nicoleta Daniela– consilier local, Mihai Lenuta – consilier local, Mucenic Simona – consilier local, Nicolin Ion – consilier local, Nita Mihai Cosmin – consilier local, Penea Adrian – consilier local, Petcu Iane – consilier local, Raducanu Elena – consilier local, Spiridon Eduard Vasile – consilier local, Stoienciu Alexandru – consilier local, Stefan Petre– consilier local. - comisia de evaluare: Ion Maria, Jianu Mariana Eugenia, Stanoiu Viorica, Necula Cristian, Tudorascu Claudia, membri de rezerva in comisia de evaluare: Sfedel Loredana, Sencu Ana, - consultanti: Ghencea Elena, Fraico Mirela.

Despre Benefic Dinamic Business SRL

Societatea Benefic Dinamic Business SRL a fost înființată în anul 2016, în municipiul Sfântu Gheorghe.


Potrivit Registului Comerțului, consultat la data de 7 mai 2021, capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale, fiecare a câte 10 de lei.

Asociatul unic și administratorul societății este Dan Bogdan Boboc.

Domeniul de activitate principal este activităţi de arhitectură.

Pe anul fiscal 2019, societatea a raportat un profit de 93.706 lei, o cifră de afaceri de 256.870 lei și un salariat. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Petre Urziceanu, primar al orașului Negru Vodă, averea și interesele (DOCUMENTE)

05 Sep 2023 571

Proiectul pentru sistematizarea pe verticală a municipiului Mangalia, depus la Mediu

07 Apr 2023 789

Contract semnat între Primăria Negru Vodă și o firmă din Constanța. Este vizată construcția școlii generale (DOCUMENT)

03 Mar 2023 1440

Iridex Group Salubrizare, contract câștigat la Primăria Negru Vodă! (DOCUMENT)

17 Feb 2023 1182

Primăria Negru Vodă cumpără dotări pentru modernizarea Liceului Teoretic Negru Vodă

21 Oct 2022 820

Cimitirul Negru Vodă va fi reabilitat și modernizat (DOCUMENT)

08 Oct 2022 1307

Primăria Orașului Negru Vodă, județul Constanța scoate la concurs un post vacant. Cine poate participa

23 Sep 2022 1105

Primăria Negru Vodă, investiție de peste 3 milioane de euro pentru noul Centru multifuncțional de tineret din oraș. Cine îl construiește (DOCUMENT)

17 Jun 2022 1467

Primăria Negru Vodă, investiții pentru construirea ansamblului de locuințe sociale. Ce firmă se ocupă de construcții, cine asigură dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

03 May 2022 3004

Ministerul Dezvoltării Contract de finanțare de peste 21 de milioane de lei pentru Primăria orașului Negru Vodă, județul Constanța

14 Mar 2022 1167

Primăria Negru Vodă, din județul Constanța, a demarat proiectul de amenajare peisagistică

07 Mar 2022 1749

Investiție de peste un milion de euro! Liceul Teoretic Negru Vodă va fi modernizat și extins! (document)

05 Nov 2021 3171

Primăria Orașului Negru Vodă, Județul Constanța scoate la concurs un post vacant

21 Oct 2021 1665

Primăria Negru Vodă construiește școală și sală de sport în Darabani (document)

04 Sep 2021 3828

Locuințe sociale în Negru Vodă. Ce firmă va elabora proiectul tehnic

19 Jul 2021 3450