Județul Tulcea achiziționează aparat de anestezie cu monitor inclus, în proiectul „Infrastructură de sănătate transfrontalieră“ (DOCUMENT)


 
  • Contractul are data 12 ianuarie 2023, valoarea este de 178.800 lei, iar ofertant câștigător este firma Draeger Romania SRL.
 
Județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit, prin anunț de atribuire la anunț de participare, contractul „Furnizarea echipamentului medical aparat de anestezie cu monitor inclus, în cadrul proiectului: «Infrastructură de sănătate transfrontalieră», Programul Operațional Comun România - Ucraina 2014-2020“.
 
Contractul are data 12 ianuarie 2023, valoarea este de 178.800 lei, iar ofertant câștigător este firma Draeger Romania SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, proiectul se înscrie în Obiectivul tematic 8: Provocări comune în domeniul siguranţei şi securităţii, Prioritatea 4.1 - Sprijin pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate și accesul la sănătate, din cadrul Programului Operațional.
 
Despre Draeger Romania SRL
 
Potrivit Confidas, platformă consultată luni, 16 ianuarie a.c., societatea Draeger Romania SRL a fost înființată în anul 1993, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Draeger Romania SRL a avut o cifră de afaceri de 66.686.185 lei, un profit net de 2.436.282 lei și 37 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 72.065.665 lei, un profit net de 4.167.619 lei și 25 de angajați.
 
Potrivit Confidas, asociat unic în firmă este Drager Medical International GMBH (Germania), iar calitatea de administrator al Draeger Romania SRL o are Laurențiu - Adrian Rizea. Acesta a figurat, ca administrator, și în Drager Safety Romania SRL București (radiată).    
 

Confidas informează și că firma Draeger Romania SRL a încheiat 9.404 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 122.122.771,84 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Județul Tulcea, numărându-se și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Inspectoratul de Poliție al județului Constanța,  Ministerul Apărării - UM 02175 Constanța, Spotalul Clinic Căi Ferate Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Ce firme asigură mentenanța aparaturii medicale de la Spitalul Județean de Urgență Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța cumpără kituri de prelevare salivă! Iată de la cine și care este valoarea contractului (DOCUMENT)

02 Apr 2024 511

IPJ Constanța cumpără de la Draeger România kit de prelevare salivă pentru Drager Drog Test! Care este valoarea achiziției (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 746

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 737

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat contracte cu două firme din București și Brăila (DOCUMENTE)

02 May 2023 1215