Kat Concept Design bifează un nou contract la proiectul de extindere a Delfinariului Constanţa

Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin procedură simplificată servicii de asistenţă tehnică pentru obiectivul de investiţie “Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa". Obiectul achiziţiei constă în servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiţie "Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa", finanţat prin Programul pentru dezvoltarea investiţiilor în turism - Masterplanul investiţiilor în turism şi al criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiţii în turism, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.558 din 4 august 2017, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de demolare, lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice) şi organizare de şantier.

Activităţile privind serviciile de asistenţă tehnică din partea proiectantului constau în urmărirea modului de respectare a proiectului şi a calităţii execuţiei lucrărilor de construire, conform reglementărilor în vigoare, fiind luate toate măsurile impuse de legislaţia aplicabilă, pe toată durată de execuţie a lucrărilor.

Serviciile de asistenţă tehnică vor viza cu precădere asistenţa tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor, întocmirea documentaţiei tehnice conformă cu execuţia, participarea proiectantului la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuţie, avizat de către Inspectoratul de Stat în construcţii, derularea tuturor activităţilor necesare transmiterii către beneficiar a certificatului de performanţă energetică a clădirii şi a documentaţiei suport pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu şi omisiunile din proiect, fără a se limita la acestea. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 125.000 de lei.

Firma câştigătoare este Kat Concept Design din Constanţa, cea care a câştigat în 2018 şi contractul de extindere a Delfinariului din Constanţa în faza studiilor de fezabilitate. Totodată, societatea a mai avut contracte cu administraţiile locale din Murfatlar şi Independenţa, dar şi cu administratorul Palatului Parlamentului, vezi “Citeşte şi”.
 

Despre societatea Kat Concept Design


Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 220 de lei, integral vărsat, este compus din 22 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicoleta-Florentina Niculescu este asociat unic al societăţii. Administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, este Cristina-Maria Niculescu-Ştefănescu. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Citeşte şi: 

Cine a câştigat contractul de extindere a Delfinariului din Constanţa, faza studiilor de fezabilitate?

Kat Concept Design a semnat cu Primăria Independenţa. Firma va elabora proiectul tehnic pentru un after school (document)

S-a ocupat şi de avizele pentru extinderea Delfinariului. O firmă din Constanţa pregăteşte documentaţia pentru reamenajări la Palatul Parlamentului

Ce firmă va oferi servicii pentru dezvoltarea turismului în oraşul Murfatlar (document)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 182

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 448

Ședință CJ Constanța 28 de milioane de euro, alocați pentru modernizarea drumului dintre Techirghiol și Arsa (DOCUMENT)

26 Mar 2024 541

Cumpărări directe O firmă din județul Harghita va furniza toalete ecologice Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 475

Consilierii din Constanța vor vota pentru actualizarea indicatorilor tehnico – economici aferenți reabilitării și modernizării a două drumuri județene (DOCUMENT)

26 Mar 2024 476

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 393

Ședință CJ Constanța Programul de lucrări la drumurile județene din județul Constanța, pe anul 2024 pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 880

Ședință CJ Constanța Se votează cotizațiile și contribuțiile UAT Județul Constanța la mai multe asociații, pe anul 2024 (DOCUMENT)

24 Mar 2024 615

Ședință CJC Se votează prelungirea mandatelor administratorilor provizorii și bugetul de la Drumuri Județene SA (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 927

Două terenuri vor trece din proprietatea Primăriei Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța. Iată de ce! (DOCUMENT)

24 Mar 2024 476

Indicatorii tehnico-economici, aprobați de CJ Constanța Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, CIA Delfinul din Agigea, va avea 50 de locuri (DOCUMENT)

24 Mar 2024 417

Proiectul, în atenția consilierilor județeni Consiliul Județean Constanța va moderniza Oborul General Scărișoreanu, comuna Amzacea (DOCUMENT)

24 Mar 2024 385

Ședință CJC Se aprobă costurile proiectului „Construire Corp nou - Urgențe - Traumatologie din cadrul SCJU Constanța" (DOCUMENT)

24 Mar 2024 442

Ziua Evidenței Persoanelor, marcată pe 24 martie Azi se împlinesc 103 ani de la înființarea oficială a structurilor specializate de evidență a persoanelor (DOCUMENT)

24 Mar 2024 555

Două companii împart contractul de curățenie și întreținere a sediilor și spațiilor administrate de Consiliul Județean Constanța pentru următorii 2 ani!(DOCUMENT)

22 Mar 2024 889