La jumătate de secol de la înființare, Primăria Constanța se chinuie să reabiliteze termic clădirea Liceului Teoretic „Decebal”

  • Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța"
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este 150.000 lei
  • Câștigătorul contractul este societatea Proiect Aic SRL
  • Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța s-a înființat în anul școlar 1970-1971, prin hotărârea Consiliului Popular Constanța, a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, cu aprobarea Ministerului Educației și Învățământului, sub denumirea de Liceul nr. 5 Constanța
 

 
Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța" (PT, DTAC, avize, DTOE, DDE, CS, asistenţă tehnică din partea proiectantului, altele).
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este 150.000 lei.
Câștigătorul contractul este societatea Proiect Aic SRL cu sediul în capitală.
 
Despre societatea câștigătoare
 
Societatea Proiect Aic SRL a fost înființată în anul 2006, în comuna Șcheia, județul Suceava și are ca domeniu de activitate „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 2.429.366 lei, un profit net de 645.707 lei și un număr de 13 angajați.
 
Asociat unic al societății și administrator este Ancuța Raluca Cucu. Aceasta mai ocupă funcția de asociat și administrator în firma Impo Construct SRL.
 
Compania Proiect Aic SRL a încheiat 133 contracte de achiziții publice in valoare totală de 7.769.758,22 lei. Printre societățile contractante se află Compania Națională Aeroporturi București sau Registrul Auto Român.

 
Societatea nu are niciun dosar în instanță.
 

Unitatea de învățământ va intra într-un proces de modernizare în cadrul unui proiect ce face parte din Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Polului de Creștere Constanța și a fost depus spre finanțare prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor”, Operațiunea B – Clădiri publice, apelul de proiecte cu titlul POR/2020?3?3.1/B/NE, SE, SM.

 
Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța s-a înființat în anul școlar 1970-1971, prin hotărârea Consiliului Popular Constanța, a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, cu aprobarea Ministerului Educației și Învățământului, sub denumirea de Liceul nr. 5 Constanța.
 
Premizele înființării acestui liceu cu profil real și uman au fost numărul mare al copiilor de vârstă școlară din zonele limitrofe ale liceului, precum și inexistența unui liceu cu profil realist în această zonă a orașului.
 
În decursul anilor liceul a trecut prin mai multe etape; în anul 1977 printr-o hotărâre a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a fost transformat în liceu industrial pus sub egida Ministerului Minelor Petrolului și Geologiei. Cu toate că liceul nu avea meserii atractive pentru absolvenții școlilor generale, s-a reușit acoperirea planului de școlarizare și obținerea unor rezultate bune la concursurile școlare și admiterea în învățământul superior. Toate acestea au fost realizate de un colectiv didactic competent care a asigurat calitatea deosebită a elevilor.
 
În anul 1990, ținând cont de preferințele absolvenților de școală generală, dar și de capacitatea colectivului de cadre didactice, liceul a fost transformat în Liceu Teoretic sub denumirea de Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Municipalitatea organizează trei licitații pentru reabilitarea termică a Liceului Teoretic Decebal din Constanța

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hope Promo SRL va livra ramele digitale în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” derulat de Consiliul Județean Constanța

22 Oct 2021 446

Draft Construct SRL reabilitează clădirea liceului Dimitrie Leonida din Constanța

20 Oct 2021 916

Începe reabilitarea Teatrului de Stat Constanța. Au fost atribuite contractele de lucrări. Unde va fi relocată activitatea actorilor? (documente)

19 Oct 2021 1500

Compania Electrogrup SA bifează un megacontract cu primăria Constanța. Resistematizarea infrastructurii de transport pe Bulevardul 1 Mai -Șoseaua Mangaliei

15 Oct 2021 2334

O companie din Iași va realiza proiectul tehnic al noului Acvariu de la Constanța. Clădirea va avea suprafața construită la sol 2600 mp

14 Oct 2021 1776

Una dintre firme, în atenția DNA. O asociere de companii bucureștene se va ocupa de servicii de proiectare pentru spitalul Municipal Policlinic Constanța

13 Oct 2021 1563

CT BUS a atribuit un contract de servicii dezinfecție mijloace de transport în comun

12 Oct 2021 1862

Smart Engineering Team SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța

09 Oct 2021 1318

Restitutio SRL a câștigat contractul de proiectare pentru conservarea și punerea în valoare a Ansamblului Rupestru de la Murfatlar

29 Sep 2021 672

Un SRL înființat anul acesta, elaborează cererea de finanțare, pentru reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța în cadrul POIM 2014-2020

27 Sep 2021 574

Romold Security SRL se va ocupa de paza obiectivelor RAJDP Constanța (document)

24 Sep 2021 1760

Fluid Development SRL a câștigat contractul pentru reabilitarea rețelor de distribuție energie termică de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

21 Sep 2021 2331

O firmă cu datorii la stat a câștigat licitația pentru furnizarea unui sistem de sonorizare pentru primăria Constanța

13 Sep 2021 2240

Primăria Constanța a atribuit un nou contract. Ce servicii va presta Crucial System&Services SRL pentru municipalitate?

09 Sep 2021 1622

Sediile RAEDPP Constanţa, păzite de Dialfa Security SRL

08 Sep 2021 1735