Lemings SRL bifează un nou contract! Ce va livra către Adminsitrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (DOCUMENT)

  • Atribuirea a avut loc la data de 12 iulie 2022, rezultatul fiind făcut public pe 15 iulie 2022
 
Adminsitrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract, în urma unei licitații publice prin care au fost contractate serviciile de publicitate obligatorie din cadrul proiectului „Dezvoltarea stației de monitorizare a peștilor migratori – sturioni și scrumbie – Isaccea”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 12 iulie 2022, rezultatul fiind făcut public pe 15 iulie 2022. Obiectivul contractului constă în achiziția de servicii de design grafic, machetare și livrarea de produse de informare și publicitate, după cum urmează:

LOT 1 – materiale de informare și publicitate

- Machetarea și asigurarea publicării în mass media online și pe site-ul ARBDD a două anunțuri de presă privind începutul și finalizarea proiectului
- Machetarea și realizarea unui panou informativ temporar
- Machetarea și realizarea unei plăci permanente
- Machetarea și realizarea de autocolante
- Machetarea și realizarea de afișe A3

LOT 2 – Pagină web și pagină Facebook

- Realizarea unei pagini web dedicate proiectului pe site-ul ARBDD

- Realizarea unei pagini FACEBOOK a proiectului
 
Valoarea finală a contractului este de 12.965 lei, iar firma câștigătoare este Lemings SRL.

 

Despre Lemings SRL

 
Societatea are sediul social pe strada Nicolae Filimon nr. 23, fiind fondată în anul 1999. Valentin Ionescu este asociat unic și administrator. Situația financiară pe anul 2021 stă în felul următor: în 2021, cifra de afaceri a fost de 1.411.407 lei, cu un profit de 180.148 lei, cu un număr de 7 salariați.  Valentin Ionescu mai este asociat în Florcris House SRL alături de cetățeanul ceh Pustejovsky Stocesatko, iar în Nubia Trade SRL este asociat alături de Mariana Ionescu, cea din urmă fiind și administratorul firmei.
 
De-a lungul timpului, compania a încheiat 840 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.873.695,77 lei. În 2019, în martie, compania încheia cel mai mare contract cu Primăria București pentru servicii de informare și publicitate aferente proiectului de achiziție de tramvaie, contract în valoare de 131.092,80 lei.
 
La Constanța, firma a încheiat contracte diverse cu Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, Teatrul de Stat Constanța, Consiliul Județean Constanța, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța sau Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:

Lemings SRL din Constanța a câștigat contractul de promovare a proiectului de dezvoltare a infrastructurii pentru turismul balnear în Techirghiol


 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Târgu Jiu pentru servicii de tipografie (DOCUMENTE)

30 Aug 2022 1638

Lemings SRL a câștigat un contract de promovare. Beneficiar este Primăria Constanța (Document)

23 May 2022 2798

Lemings SRL din Constanța a câștigat contractul de promovare a proiectului de dezvoltare a infrastructurii pentru turismul balnear în Techirghiol

22 Apr 2022 2755

Primăria a decis. Lemings SRL din Constanța promovează proiectul de reabilitare energetică a clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (DOCUMENTE)

28 Feb 2022 2508

Consiliul Județean Constanța cumpără panouri explicative pentru situl arheologic Cetatea Capidava (document)

04 Sep 2020 3404

O firmă din Constanţa cu o situaţie financiară bună va livra panouri pentru Hidroelectrica SA (document)

26 Jan 2015 3172