Licitația pentru desemnarea proiectantului și a executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC a fost anulată. Vezi de ce

⦁    Licitația pentru servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție "Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța" a fost anulată
⦁    Consiliul Județean Constanța în calitate de autoritate contractantă a anunțat că procedura a fost anulată deoarece nu s-a prezentat niciun ofertant
⦁    Vă reamintim, contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost reziliat de Consiliul Județean Constanța în luna iunie



Licitația pentru servicii de proiectare (PT+DDE, PAC), a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție "Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța" a fost anulată.

Consiliul Județean Constanța în calitate de autoritate contractantă a anunțat că procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat niciun agent economic interesat.

Vă reamintim, contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost reziliat de Consiliul Județean Constanța în luna iunie.

Lucrările de reabilitare au fost stopate în faza de proiectare, din cauza deficiențelor, dar și al refuzului câștigătorului licitației de a mai continua derularea proiectului.

Actaeon Invest, societatea din Brașov, a cerut Consiliului Județean o nouă evaluare financiară, însă administrația județeană a refuzat.

Între timp, Consiliul Județean Constanța a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța o acțiune prin care solicită despăgubiri proiectantului și executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC.  

Contractul în valoare de 13 milioane de lei, de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța a reluat licitația pentru desemnarea proiectantului și a executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC

ZIUA LIVE. „Clădirea MINAC nu mai face față. E nevoie de un muzeu de arheologie. În Piața Ovidiu, să rămână partea de istorie contemporană, un muzeu al Dobrogei”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 414

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 321

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 536

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 660

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 659

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 735

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 591

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 537

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 608

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 498

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 930

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 589

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 647

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 685

Cine a câștigat contractul de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

29 Feb 2024 1604