Licitație deschisă RAJDP Constanța, contract cu firma soției fostului director portuar Eugen Bogatu. Ce cumpără Regia

  • Acordul-cadru a fost semnat în urma atribuirii contractului prin licitație deschisă, oferta depusă de firma soției fostului director din Portul Constanța fiind singura ofertă.
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a semnat recent acordul-cadru de furnizare sare industrială cu societatea Inostrio Enterprises, deținută de Codruța Dana Bogatu, soția fostului director portuar Eugen Bogatu.
 
Acordul-cadru a fost semnat în urma atribuirii contractului prin licitație deschisă, oferta depusă de firma soției fostului director din Portul Constanța fiind singura ofertă.
 
Informațiile privind acordul-cadru semnat între cele două entități au fost publicate recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că atribuirea s-a făcut la valoarea estimată inițial de RAJDP Constanța, respectiv 2.250.000 de lei fără TVA.
 
Conform datelor oficiale, durata acordului-cadru este de 12 luni, precizându-se, totodată, că este vorba despre „furnizare sare industrială pentru preparare material antiderapant necesar pentru combaterea lunecușului pe drumurile județene și comunale aflate în administrarea R.A.J.D.P. Constanța“.
 
De asemenea, se precizează că este vorba despre un „acord- cadru cu un singur operator economic, fără reluarea comeptiției. Pe perioada de derulare a acordului cadru se vor încheia 2 (două) contracte subsecvente, cu durata de desfășurare de 6 (șase) luni, conform cantităților meționate în cadrul caietului de sarcini, atribuirea acestora urmând să se facă fără reluarea competiției“.
 
Acesta nu este singurul contract încheiat între cele două entități, pentru furnizarea de sare, în anul 2021 fiind semnat un contract similar.
 
Despre Inostrio Enterprises
 
Compania Inostrio Enterprises a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 2013 și are sediul social în Portul Constanța Sud Afigea, Platforma II, având ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 

Asociatul unic este Codruța Dana Bogatu, iar firma este administrată de Alexandru Boldeanu.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, Codruța Dana Bogatu figurează și în societățile Stone Group, Asclepios Imobiliare, Andaluza Beach, Act Turism (în dizolvare) și Corex & C.B. (în faliment).

 
La rândul său, numele lui Alexandru Boldeanu figurează în Arome Noi SRL și Norlex Enterprises.
 
Pentru a reveni la Inostrio Enterprises, pentru anul 2021, firma a declarat 13 angajați, profit peste 1,52 de milioane de lei și cira de afaceri peste 68,17 milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, în Portul Constanța Sud Agigea, dar și în Eforie Sud și Agigea.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Inostrio Enterprises SRL a încheiat patru contracte de achiziții publice, în valoare totală de 164.000 de lei.
 
Instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea se numără Consiliul Local al Comunei Roata de Jos, Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu și Regia Autonomă Juețeană de Drumuri și Poduri Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firma soției lui Eugen Bogatu, chemată în instanță de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași! Iată motivul
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJDP Constanța închiriază utilaje pentru lucrările de exploatare în carierele de piatră din județ. Ce firme le furnizează

25 Nov 2022 636

RAJDP devine Drumuri Județene Constanța SA. Consiliul de Administrație a desemnat o nouă conducere în care a fost cooptat și un consilier personal al lui Mihai Lupu

23 Nov 2022 1456

Cât vrea să plătească RAJDP pentru achiziționarea a 6 autoutilitare?

13 Nov 2022 459

RAJDP Constanța cumpără nisip de râu pentru material antiderapant (DOCUMENT)

10 Nov 2022 531

Organizația de seniori a PNL Constanța este condusă de Ioan Solomon

30 Oct 2022 1264

Ședință extraordinară de Consiliu Județean. Se aprobă prelungirea mandatelor administratorilor de la Regia Județene de Drumuri și Poduri

09 Oct 2022 856

RAJDP Constanța, acțiune în forță, la Curtea de Apel Constanța împotriva unui fost director

02 Sep 2022 1001

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța cumpără materiale pentru execuția de marcaje rutiere (DOCUMENT)

24 Aug 2022 698

RAJDP Constanța, la judecată cu un fost director. Caz plimbat între secțiile Tribunalului. La mijloc sunt solarii nemontate

16 Aug 2022 1002

Fost director interimar al RAJDP Constanța, Aurelian Acsinte a revenit la firma sa - Map Survey SRL

13 Aug 2022 1311

Cereri prescrise?! RAJDP Constanța nu renunță la procesele cu fostul său director

30 Jul 2022 1049

O instituție publică din Constanța și-a „tras de mânecă“ fostul director, pentru 1,75 milioane de lei. De partea cui a înclinat balanța justiției și de ce (MOTIVARE)

23 Jul 2022 1097

Regia Autonomă Judeteană de Drumuri și Poduri Constanța angajează

22 Jul 2022 1371

Consal Trade, patronată de un off-shore din Cipru, contract de aproape 630.000 de euro cu RAJDP Constanța (DOCUMENT)

22 Jul 2022 1162

Cine sunt noii administratori ai Regiei Județene de Drumuri și Poduri? Astăzi se încheie și mandatul directorului interimar

23 Jun 2022 1886