Licitații Constanța Actual Development SRL și-a adjudecat contractul de cadastru pentru Mangalia și stațiuni (DOCUMENT)

  • Actual Development SRL este deținută și administrată de Marian Mazilu.
  • Acordul cadrul încheiat între Primăria Mangalia și Actual Development SRL are o durată de doi ani.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Actual Development SRL din Constanța a semnat cu Primăria Mangalia contractul pentru serviciile de cadastru și înscrierea în cartea funciară a imobilelor în municipiu și stațiuni.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că a fost semnat un acord cadru în valoare de 356.400 de lei fără TVA și un contract subsecvent, cu o valoare de 178.200 de lei fără TVA.
 
Acordul cadrul este încheiat pe o perioadă de doi ani.
 
În descrierea achiziției se arată că „obiectul contractului este de «Servicii de cadastru și înscrierea în Cartea Funciară a imobilelor în municipiul Mangalia și stațiuni»“.
 
Astfel, sunt vizate „1. Tipuri de documentații topo – cadastrale: I. Imobile – Teren cu/fără construcții, inclusiv străzi, 1. Documentație pentru prima înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară; 2. Documentație cadastrală de actualizare informații cadastrale ale imobilelor înscrise în evidențele de cadastru și carte funciară; 3. Documentație cadastrală de dezlipire/alipire; 4. Planurile topografice necesare întocmirii documentației de autorizare a lucrărilor de construire și de desființare (AC/AD) și pentru recepția suportului topografic pentru elaborarea Plan Urbanistic General (PUG), Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și Plan Urbanistic de Detaliu (PUD), al căror beneficiar este Municipiul Mangalia / Primăria Municipiului Mangalia.
 
De asemenea, sunt vizate „II. Construcții (inclusiv apartamente): 1. Documentație de primă înregistrare UI; 2. Documentație pentru apartamentare; 3. Relevee construcție“.
 
Despre Actual Development SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 3 august 2023, Actual Development SRL a fost înființată în anul 2014, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand, nr. 19 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 

Firma are două puncte de lucru în București.
 
Asociat unic și administrator este Marian Mazilu, al cărui nume figurează și în Topocard Serv SRL din Constanța.

 
În 2022, societatea a declarat doi angajați, profit peste 125.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,69 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații județul Constanța
Un SRL câștigă pentru al treilea an consecutiv paza obiectivelor aflate în patrimoniul municipiului Mangalia (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Casimcea, contract de peste 420.000 de euro pentru reabilitarea termică a unor blocuri. O singură ofertă depusă. Cine sunt câștigătorii

04 Sep 2022 2011

PUZ pentru zona din cartierul Palazu Mare adiacentă lacului Siutghiol. Ce urmăreşte investitorul (document)

14 Dec 2019 3694

Casa Teleorman devine istorie! În locul său se va construi un hotel. Cui aparţine

02 Mar 2017 10117

Printre asociaţi, un fost partener de afaceri al lui Giurgiucanu Parcare nouă pe strada Renaşterii, plămădită de Blue Bike Development SRL

13 May 2016 3091