Licitații Constanța Firma care a montat catargul portdrapel din faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia, contract cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)


Primăria Cernavodă, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directăr firmei Nova Project & Konstruct Group SRL Constanța un contract de Servicii de verificare tehnica a proiectelor pentru anexe scolare, verificare tehnica a proiectului tehnic (PT) pentru obiectivul de investitii "Creare gol de usa in peretele vestic al salii de sport, construire anexa parter adiacent salii de sport, cu acces din sala de sport - Vestiare", Oras Cernavodă.
 
Valoarea contractului este de 10.000 de lei.
 
Despre Nova Project & Konstruct Group SRL
 
Potrivit datelor furnizate de termene.ro, societatea are sediul social în Constanța, pe strada Ardealului. Asociați în cadrul firmei sunt Alexandru Eduard Ioniță – 60% și Lenuța Lepădatu – 40%.
 
Administratorul firmei este Alexandru Eduard Ioniță. Numele acestuia mai apare și în cadrul societății Nova Konstruct Executie și Montaj SRL.
 
Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 1.277.035 lei, profit de 381.399 lei și 7 angajați.
 
Amintim că, societatea Nova Project & Konstruct Group SRL este cea care a efectuat lucrarea catargului portdrapel amplasat în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia. Aleşii judeţeni au aprobat în luna februarie 2020 donaţia de către SC Nova Project & Konstruct Group SRL către Consiliul Judeţean a catargului amplasat cu ocazia Centenarului în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia.. Odată cu această donaţie, administraţia judeţeană nu a mai cheltuit niciun leu pentru acest catarg, lucrare estimată iniţial la 80.000 de euro. Nova Project & Konstruct Group SRL a renunţat la orice pretenţie financiară, deoarece documentele pentru obţinerea avizelor depăşeau posibilităţile financiare are constructorului.
  
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Catargul drapelului din faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia a intrat în legalitate. A fost eliberată autorizaţia de construire

Constructorul a renunţat la proiect pentru că nu are bani să intre în legalitateCatargul neautorizat de la Pavilionul Expoziţional va fi donat Consiliului Judeţean Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Catargul drapelului din faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia a intrat în legalitate. A fost eliberată autorizaţia de construire

05 Mar 2020 2250

Constructorul a renunţat la proiect pentru că nu are bani să intre în legalitate Catargul neautorizat de la Pavilionul Expoziţional va fi donat Consiliului Judeţean Constanţa

12 Feb 2020 3768